Skip to main content

Άμστερνταμ Φεβρουάριος - Μάρτιος & απόκριες 2018 από 495,00

10, 24/2
3, 10, 17/3
4 ημέρες

Ημέρα 1η: Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Άμστερνταμ

Αναχώρηση για το νεανικό Άμστερνταμ. Στην σημερινή ξενάγηση θα δούμε την θορυβώδη πλατεία Νταμ με τα βασιλικά ανάκτορα και την Νέα Εκκλησία, τις πλατείες Ρέμπραντ και Λάιτσεπλεϊν, το εντυπωσιακό βικτωριανού ρυθμού κτίριο του πλωτού σιδηροδρομικού σταθμού, τον πύργο του Ρέμπραντ στις όχθες του ποταμού Άμστελ, το εντυπωσιακό Στάδιο Αρένα και θα νοιώσουμε την ζωντάνια της πόλης στο γραφικό Ρόκιν με τα μοντέρνα καταστήματα και τα καφέ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια σας προτείνουμε μια ωριαία κρουαζιέρα στα γραφικά κανάλια της πόλης από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τους διαφορετικούς αρχιτεκτονικούς ρυθμούς που κυριάρχησαν στην Ολλανδία τους τελευταίους πέντε αιώνες. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε το ανακαινισμένο μουσείο Ράικς (Rijksmuseum). Ιστορία και Τέχνη συμπράττουν αρμονικά στις αίθουσες του Μουσείου όπου σπουδαίοι πίνακες, έπιπλα και κάθε λογής αντικείμενα -από γυαλικά και όπλα μέχρι ρούχα και μουσικά όργανα-  συνδυάζονται επιμελώς. Απόγευμα ελεύθερο για την πρώτη γνωριμία με την γοητευτική πόλη.
Ημέρα 2η: Άμστερνταμ (Μάρκεν Βόλενταμ προαιρετική εκδρομή)

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για μια προαιρετική εκδρομή στα ψαροχώρια Μάρκεν & Βόλενταμ όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ζωή της Ολλανδικής υπαίθρου επισκεπτόμενοι έναν μύλο και μια φάρμα παραγωγής τυριών. Χρόνος στη διάθεσή σας για περίπατο και γεύμα στην προκυμαία του Βόλενταμ, πριν επιστρέψουμε στο Άμστερνταμ. Το απόγευμα κάντε μια βόλτα στην φοιτητική περιοχή του Γιορντάν και ολοκληρώστε τη μέρα σας με δείπνο σε κάποιο από τα πολλά ινδονησιακά εστιατόρια της πόλης που προσφέρουν αυθεντικές γαστρονομικές γεύσεις της άπω ανατολής.
Ημέρα 3η: Άμστερνταμ - Ρότερνταμ - Ντελφτ - Χάγη (προαιρετική εκδρομή)

Προαιρετική ολοήμερη οδική εξόρμηση στην επαρχία της Ολλανδίας για να γνωρίσουμε την αριστοκρατική Χάγη που αποτελεί  την διοικητική πρωτεύουσα της χώρας, την έδρα της κυβέρνησης και της Βασιλικής Οικογένειας, με το διαρκές δικαστήριο, το Βασιλικό Παλάτι και την εντυπωσιακή παραλία. Συνεχίζοντας θα επισκεφθούμε το μεταμοντέρνο Ρότερνταμ, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με τα ιδιαίτερου ύφους κυβιστικά οικοδομήματα, το πολύβουο εμπορικό κέντρο και τον περιστρεφόμενο πύργο των τηλεπικοινωνιών – ελεύθερος χρόνος για όσους επιθυμούν να ανέβουν. Επιστρέφοντας στο Άμστερνταμ θα αποτελούσε παράλειψη να μην σταθούμε στην μεσαιωνική πόλη Ντελφ με τα ιστορικά κτίρια και τις βιοτεχνίες της μπλε πορσελάνης.
Ημέρα 4η: Άμστερνταμ – Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

10/02/2018  
 Δίκλινο    
495€   
10/02/2018  
 Μονόκλινο    
675€
    
24/02/2018    
Δίκλινο    
495€
24/02/2018    
Μονόκλινο    
675€

03/03/2018  
 Δίκλινο    
495€
03/03/2018    
Μονόκλινο    
675€

10/03/2018    
Δίκλινο    
495€
10/03/2018    
Μονόκλινο    
675€

17/03/2018  
 Δίκλινο    
495€
17/03/2018    
Μονόκλινο    
675€

περιλαμβάνει

  •     Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις με KLM/Aegean Airlines (με χειραποσκευή).
  •     Διαμονή: Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*, Blue Tower ή παρόμοιο.
  •     Γεύματα: Πρωινό καθημερινά.
  •     Μεταφορές: Όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
  •     Αντιπρόσωπο/Συνοδό: Ελληνόφωνο τοπικό αντιπρόσωπο.
  •     Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  •     Φ.Π.Α.
  •     Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.


    Δεν περιλαμβάνονται

  •     Φόροι 170,00
  •     Τέλη εισόδων: Σε μουσεία/ αξιοθέατα.
  •     Φιλοδωρήματα.
  •     Αχθοφορικά.
  •     Προαιρετική ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστους 15€.
  •     Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.