Skip to main content

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ & 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 απο 395€

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

4ΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 23/02 & 08/03/2018

1η μέρα: Αθήνα – Άμστερνταμ – ξενάγηση πόλης

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ με την AEGEAN.  Άφιξη στο αεροδρόμιο "Schiphol"  και αναχώρηση για τη ξενάγηση της πόλης . Ο παραδοσιακός "Μύλος του Rembrandt"στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό "Στάδιο Αρένα", η "Heineken", το επιβλητικό "Rijksmuseum", η πανύψηλη "Δυτική Εκκλησία", το "μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά", ο "πλωτός" Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που "επιπλέει" στη θάλασσα. Το μεσημεράκι απολαύστε μία κρουαζιέρα στα όμορφα κανάλια, δώρο του γραφείου μας. Τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο NOVOTELCITY 4* ( www.novotel.com ) . Το βράδυ, ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει σε μία βόλτα στα περίφημα κόκκινα φανάρια την γνωστή Red Light District.

2η μέρα: Άμστερνταμ – ελεύθερη μέρα  

Πρωινό και σήμερα σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τον αρχηγό μας ( έξοδα ατομικά )  για μια βόλτα σε ένα από τα μεγαλύτερα αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών ή για μια επίσκεψη στα φημισμένα μουσεία Van Gogh και Rijks (έξοδα ατομικά χωρίς ξενάγηση).

3η μέρα: Άμστερνταμ - (Προαιρετικά Ρότερνταμ,Ντέλφτ,Χάγη)

Πρωινό και η ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σας προτείνουμε μια προαιρετική ημερήσια εκδρομή στο Ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη. Θα Θαυμάσουμε στο Ρότερνταμ το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ολλανδίας, τους επιβλητικούς ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια, και τις γέφυρες Villem και Erasmus. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ντελφτ, την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μία ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς. Τέλος θα επισκεφθούμε τη Χάγη, έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο "παλάτι της Ειρήνης", τα μοναδικής ομορφιάς κτίρια που σήμερα στεγάζουν πρεσβείες και υπουργεία, καθώς και την μεγαλύτερη κοσμική παραλία της Ολλανδίας την Scheveningen.

 4η μέρα: Άμστερνταμ – ZaanseScans– Βόλενταμ – Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και σήμερα θα διασχίσουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Poldersαλλά και τα μικρά κανάλια . Στο παραδοσιακό χωριό ZaanseScansπου θα επισκεφθούμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων . Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το γραφικό λιμανάκι του Volendam όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ. : 23 Φεβρουαρίου & 8 Μαρτίου 4 μέρες

                                    23-26 Φεβ                     8 – 11 Μαρ.

Τιμή κατ’ άτομο        

Δίκλινο                               395                              445                                      

3ο άτ. έως 12 ετών         345                               395                                       

Μονόκλινο                        545                               595                                                        

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150 

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ με AEGEAN  

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα

• Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NOVOTELCITY 4* ή παρόμοιο    

• Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

• Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός - ξεναγός

• Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου

• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων , αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα .