Skip to main content

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ Χριστούγεννα 2017 από 619,00

EARLY BOOKING!
23/12
6 ημέρες

1η Μέρα | ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Άμστερνταμ. Άφιξη στην πανέμορφη πόλη και θα ξεκινήσουμε να επισκεφτούμε τα αξιοθέατα της πόλης που «επιπλέει», τον παραδοσιακό “Μύλος του Rembrandt” στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», το επιβλητικό “Rijksmuseum”, η πανύψηλη «Δυτική Εκκλησία», το «μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά» και ο «πλωτός» Κεντρικός Σταθμός. Θα δούμε επίσης την πλατεία Νταμ με τα βασιλικά ανάκτορα και την Νέα Εκκλησία, τις πλατείες Ρέμπραντ και Λάιτσεπλεϊν, το εντυπωσιακό κτίριο του πλωτού σιδηροδρομικού σταθμού, θα νιώσουμε την ζωντάνια της πόλης στο γραφικό Ροκινκάι και θα καταλήξουμε στην μεγάλη πλατεία με την Λυρική Σκηνή και τα μουσεία Ριγκς & Βαν Γκογκ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος.

2η Μέρα | ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΨΑΡΟΧΩΡΙΑ MARKEN & VOLENDAM – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Πρωινό. Θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στα γνωστά ψαράδικα χωριά Marken και Volendam, με βόλτα στα στενά σοκάκια τους, όπως και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Επίσκεψη σε τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου «η μικρή Ολλανδέζα», ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Χρόνος ελεύθερος. Στη συνέχεια επιστροφή στο Άμστερνταμ. Αργά τo απόγευμα σας προτείνουμε να απολαύσετε mini κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης με θέα τη φωταγωγημένη πόλη.

3η Μέρα | ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΧΑΓΗ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΝΤΕΛΦ – ΜΠΡΎΖ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της «Ειρήνης», Χάγη. Διοικητική πρωτεύουσα της χώρας. Έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου με το περίφημο Παλάτι της Ειρήνης, τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν Υπουργεία και Πρεσβείες συγκροτώντας την πιο κομψή, καθώς και τη μεγαλύτερη και κοσμική παραλία της Ολλανδίας την “Scheveningen”. Έπειτα συνεχίζουμε για το Ρότερνταμ, στις εκβολές του ποταμού Ρήνου, το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου με τους ουρανοξύστες, τα μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem & Erasmus. Χρόνος ελεύθερος. Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα η ιστορική πόλη της Ολλανδίας, Ντέλφτ. H πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς της. Στην συνέχεια μεταφορά στη πανέμορφη Μπρυζ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με την πόλη.

4η Μέρα | ΜΠΡΥΖ – ΓΑΝΔΗ – ΑΜΒΕΡΣΑ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στην πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας της Δυτικής Φλάνδρας, μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Θα δούμε το πάρκο με τη «Λίμνη της Αγάπης», το παλαιότερο νοσοκομείο στην Ευρώπη του Αγίου Ιωάννη, το Ναό της Παναγίας, τη πολυφωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το Μέγαρο των Αρχόντων, τους κήπους Arends, το Κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο Χρηματιστήριο στον κόσμο και το ιστορικό κέντρο, μοναδικό στολίδι της πόλης. Συνεχίζουμε για την γραφική Γάνδη, μία από τις αρχαιότερες πόλεις του Βελγίου και πρωτεύουσα της Επαρχίας της Ανατολικής Φλάνδρας, μια πολυάσχολη πόλη με μεγάλο λιμάνι και Πανεπιστήμιο. Θα επισκεφτούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη. Εκεί θα δούμε έργα του Ρούμπεν, του Ιερώνυμου Μπος και το υπέροχο τρίπτυχο που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Έικ. Θα δούμε το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Στη συνέχεια μεταφορά στις Βρυξέλλες, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

5η Μέρα | ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό και πανοραμική γνωριμία της πόλης όπου χτυπά η καρδιά της Ευρώπης. Θα επισκεφτούμε την ιστορική εμπορική συνοικία Grand Place (Grote Markt), το άγαλμα Manneken Pis, το Atomium, το Heysel Stadium/Mini Europe τα αξιοθέατα της Ευρώπης σε μινιατούρα 1/12 (είσοδος 12€), τα Βασιλικά Παλάτια του Laken και ο ομώνυμος Βασιλικός Ναός, ο Γιαπωνέζικος Πύργος και η Κινέζικη Παγόδα, το Χρηματιστήριο, η Πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο Ναό της Παναγίας γοτθικού ρυθμού και τα υπέροχα παραδοσιακά εστιατόρια, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τη Βασιλική πλατεία με τα Βασιλικά Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό στο κέντρο της πόλης.

6η μέρα | ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα αναχώρησης για την πτήση επιστροφής.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ 6ημ        

 

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Διατροφή

Early
Booking

Κανονική
Τιμή

Παιδί
2-12

Επιβ.
Μονόκ.

Πτήσεις -
Αερ. Εταιρία -
Παρ/σεις

23/12

Mercure City South 4* Άμστερνταμ
Golden Tulip de' Medici 4* Μπριζ Thon Brussels
City Centre 4*

πρωινό

619 €

719 €

299 €

200 €

Aegean Airlines
Εγγυημένες θεσεις
Αθήνα-Άμστερνταμ  
08:45-11:25
Βρυξέλλες-Αθήνα
11:50 - 16:00

Room Mate Aitana 4*Lux Άμστερνταμ
Golden Tulip de' Medici 4* Μπριζ Thon Brussels
City Centre 4*

πρωινό

669 €

769 €

299 €

235 €

Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων150 €. Περιλαμβάνει 10kg χειραποσκευή ανά άτομο και βαλίτσα 23kg ανά άτομο.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ –ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Αθήνα με την AegeanAirlines.
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • (5) διαν/σεις στα ξενοδοχεία
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων.
  • Είσοδοι σε μουσεία, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Φόροι εισόδων πόλεων 15 € .
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων