Skip to main content

ΠΑΣΧΑΛΙΑ 2015 Σαμοθράκη!!! ΑΠΟ 325,00

...αρχέγονη φύση!
5 μέρες με πούλμαν Φέρρες - Δέλτα Έβρου - Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη - Βάθρες - Καμαριώτισσα.
Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* και 5* με ημιδιατροφή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.

Πρόγραμμα (5 μέρες)

Ημέρα 1 Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Αλεξανδρούπολη
  Αναχώρηση νωρίς το πρωί (05:30) για την μεγάλη γη, την Θράκη. Άφιξη στο αγαπημένο ξενοδοχείο μας THRAKI PALACE THALASSO & WELLNESS SPA 5* στην Αλεξανδρούπολη και τακτοποίηση στα δωμάτια του. Παρακολούθηση του Επιταφίου και μπουφέ δείπνο.
Ημέρα 2 Μεγ.Σάββατο: Φέρρες - Δέλτα Έβρου - Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη
  Απολαυστικό πρωινό και εκδρομή στις βυζαντινές Φέρρες, με το συγκρότημα λουτρών και το Υδραγωγείο. Είμαστε πλέον στο Δέλτα Έβρου (καιρού επιτρέποντος) και το εθνικό του πάρκο (έξοδα ατομικά), όπου θα ενημερωθούμε για το οικοσύστημα που σχηματίζει ο ποταμός, διεθνούς σημασίας προστατευόμενο από την συνθήκη Ramsar. Επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη για μια σύντομη περιήγηση από το πούλμαν και χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Κατόπιν μεταφορά στο λιμάνι, από όπου θα πάρουμε το πλοίο για τη Σαμοθράκη. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο ΝΙΚΙ ΒEACH 3*. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας και Αναστάσιμο δείπνο σε τοπική ταβέρνα με παραδοσιακά εδέσματα.
Ημέρα 3 Κυριακή Πάσχα: Σαμοθράκη - Βάθρες
  Χριστός Ανέστη! Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για τις αναρίθμητες ομορφιές του νησιού. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται οι Βάθρες (έξοδα ατομικά), στον Καταρράχτη του Φονιά, οι Πύργοι των Γκατελούζι, το Μυστηριακό Περιβάλλον του Αρχαιολογικού Χώρου (περιπατητική εκδρομή). Το μεσημέρι θα απολαύσουμε το Πασχαλινό παραδοσιακό γεύμα σε τοπική ταβέρνα, με περίφημο κατσικάκι Σαμοθράκης και άλλες τοπικές γεύσεις. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Ημέρα 4 Δευτέρα: Καμαριώτισσα - Χώρα - Αλεξανδρούπολη
  Μπουφέ πρόγευμα. Η Χώρα απέχει 6 χλμ. από το λιμάνι. Την κοσμούν πλακόστρωτες πλατείες, περιποιημένα καταστήματα, απόκρυφα καλντερίμια και επιβλητικά απομεινάρια από τα τείχη του μεσαιωνικού κάστρου. Τα δίπατα σπίτια εντυπωσιάζουν. Ιδίως τα εκλεκτά δείγματα των “αϊτσένιων” οικιών, δηλαδή αυτών με την επίπεδη χωματένια στέγη. Η επόμενη στάση μας είναι η Καμαριώτισσα. Γραφικό επίνειο, που οφείλει την ονομασία της στο εικόνισμα της Παναγίας από τις Καμάρες, που φυλάσσεται στην ομώνυμη εκκλησία. Είναι το μεγάλο λιμάνι της Σαμοθράκης, και παράλληλα κόμβος από όπου ξεκινούν οι βασικές οδικές αρτηρίες για τις δύο πλευρές του νησιού. Στο ακρωτήρι δίπλα στη μικρή λιμνοθάλασσα - υδροβιότοπο του Αγ. Ανδρέα δεσπόζουν οι ανεμογεννήτριες. H Καμαριώτισσα είναι κατά την καλοκαιρινή περίοδο κέντρο του κοσμοπολίτικου νησιού και αποκαλείται το μαργαριτάρι του βόρειου Αιγαίου. Νωρίς το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι και αναχώρηση για την Αλεξανδρούπολη, όπου θα διανυκτερεύσουμε στο Thraki Palace. Δείπνο.
Ημέρα 5 Τρίτη: Αλεξανδρούπολη - Καβάλα - Αθήνα
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση, νωρίς το πρωί για την πανέμορφη και ηλιόλουστη πόλη της Καβάλας και αφού απολαύσουμε τον καφέ μας, θα συνεχίσουμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν/ πλοίο με ημιδιατροφή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα
 
Τιμοκατάλογοι
Συνδιασμός ξενοδοχείων
 10/04/2015 εώς 14/04/2015
Δίκλινο € 325.00
3ο άτομο € 275.00
3ο άτομο
2-12 ετών
€ 225.00
Μονόκλινο € 369.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές - εκδρομές με πολυτελές πούλμαν
  • Εισιτήρια πλοίου Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη - Αλεξανδρούπολη
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο THRAKI PALACE THALASSO & WELLNESS SPA 5* στην Αλεξανδρούπολη & δύο (2) διανυκτερεύσεις στο NIKI BEACH 3* στη Σαμοθράκη
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά στο THRAKI PALACE, Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο της Σαμοθράκης (ημιδιατροφή
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • σφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.