Skip to main content

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΘΡΑΚΗ-ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ'15!!ΑΠΟ 385,00

Θράκη - Αδριανούπολη και Ξανθιώτικο Καρναβάλι αεροπορικώς 20/02/2015

4 μέρες αεροπορικώς Αλεξανδρούπολη - Αδριανούπολη - Κομοτηνή - Καρναβάλι Ξάνθης - Δέλτα Έβρου - Δάσος Δαδιάς.

Διαμονή στο ξενοδοχείοTHRAKI PALACE THALASSO & WELLNESS SPA 5* ή GRECOTEL ASTIR EGNATIA στην Αλεξανδρούπολη με ημιδιατροφή καθημερινά και αποκριάτικο γλέντι.

 Πρόγραμμα (4 μέρες)

Ημέρα 1 Αθήνα - Αλεξανδρούπολη - Φέρρες - Δέλτα Έβρου - Δάσος Δαδιάς
  Πρωινή συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Αλεξανδρούπολη. Άφιξη και αναχώρηση για τις βυζαντινές Φέρρες, με το συγκρότημα λουτρών, το Υδραγωγείο και την Παναγία την Κοσμοσώτηρα. Εικόνες σπάνιας ομορφιάς μας συντροφεύουν στη διαδρομή προς το Δέλτα του Έβρου και του Εθνικού του πάρκου (έξοδα ατομικά). Θα ενημερωθούμε (καιρού επιτρέποντος) για το προστατευόμενο από την συνθήκη Ramsar οικοσύστημα που σχηματίζει ο ποταμός και κατόπιν επίσκεψη στο Δάσος της Δαδιάς (έξοδα ατομικά). Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, μωσαϊκό βιότοπων και φωλιά πολλών σπάνιων ζώων και φυτών. Συνεχίζουμε για το Σουφλί, στις παρυφές του λόφου του Αη-Λια στη σκιά της Ροδόπης, γνωστό σταυροδρόμι ανατολής και δύσης στους δρόμους του μεταξιού. Αργά το απόγευμα, επιστροφή στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και άφιξη στο ξενοδοχείο μας THRAKI PALACE THALASSO & WELLNESS SPA 5* ή στο GRECOTEL ASTIR EGNATIA και τακτοποίηση στα πολυτελή δωμάτια. Μπουφέ δείπνο.
Ημέρα 2 Αδριανούπολη
  Πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινά με μία υπέροχη διαδρομή παράλληλα του ποταμού Έβρου, φτάνοντας μέχρι τα Ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές (απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου), με κατεύθυνση την πόλη της Αδριανούπολης. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε πολλά ελληνικά κτίρια, ερείπια Ορθόδοξων Ιερών Ναών, μουσουλμανικά Τεμένη και βέβαια το Μουσείο Υγείας (έξοδα ατομικά). Θα επισκεφτούμε ακόμη το Κάραγατς, με τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Γαλλικής Εταιρείας, όπου κάποτε στάθμευε το Όριαν Εξπρές. Επιστρέφουμε στην Αλεξανδρούπολη και μπουφέ δείπνο.
Ημέρα 3 Κομοτηνή - Καρναβάλι Ξάνθης
  Μπουφέ πρόγευμα και γνωριμία με την πόλη της Κομοτηνής. Περίπατος από τον Πύργο του Ρολογιού στην Ερμού και από εκεί προς τα τενεκετζίδικα, τα μαγαζάκια των Χριστιανών και των Μουσουλμάνων, τα Μουφτεία και το Εσκι Τζαμί, ένα μοναδικό τέμενος με μαρμαρόγλυπτα μπαλκόνια. Όμως η γεμάτη χρώματα, ήχους και ζωή πόλη της Ξάνθης μας περιμένει. Το μοναδικό σκηνικό της ρομαντικής ιστορίας της Παλιάς Πόλης με τα αναπαλαιωμένα σπίτια των καπνεμπόρων και τους πλακόστρωτους δρόμους, σήμερα κατακλύζεται από τραγούδια και μασκαράδες. Ξέφρενοι ρυθμοί, χαρούμενες φιγούρες Καρναβαλιστών, φαντασμαγορικά άρματα, χοροί σε κάθε δρομάκι, σερπαντίνες και κομφετί, θα μας βάλουν στο κλίμα των Απόκρεω… όπως μόνο οι Ξανθιώτες ξέρουν. Επιστροφή το απόγευμα. Μπουφέ δείπνο και Αποκριάτικη βραδιά με μουσική, γλέντι, χορό.
Ημέρα 4 Αλεξανδρούπολη - πτήση για Αθήνα
  Πρόγευμα και επίσκεψη στην πόλη της Αλεξανδρούπολης για βόλτα και καφέ. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για Αθήνα.
 
Περισσότερες πληροφορίες
THRAKI PALACE THALASSO & WELLNESS SPA
• Δωρεάν: χρήση γυμναστηρίου (με επίβλεψη γυμναστή) & Thermal Spa Suite (4 Experience Showers, Caldarium, Bio Sauna, Aroma Steam Bath, Ice Fountain & Kneipp) • Παροχή ερμαρίου με μπουρνούζι, παντόφλες & πετσέτα • 1 Δωρεάν πρόγραμμα Aqua Thalasso Circuit 50’ (hydro jets, relax beds & tepidarium με αίθριο). Η είσοδος στο Spa και τις πισίνες επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 16 ετών και κατόπιν ραντεβού.
 
Τιμολογιακή πολιτική
Τιμή κατ’άτομο με αεροπλάνο με ημιδιατροφή καθημερινά και αποκριάτικο γλέντι.

Ξενοδοχείο: THRAKI PALACE HOTEL
 20/02/2015 εώς 23/02/2015
Δίκλινο € 385.00
3ο άτομο € 350.00
3ο άτομο
1-10 ετών
€ 275.00
4ο άτομο
1-10 ετών
€ 275.00
Μονόκλινο € 445.00

Ξενοδοχείο: GRECOTEL ASTIR EGNATIA HOTEL
 20/02/2015 εώς 23/02/2015
Δίκλινο € 419.00
3ο άτομο € 320.00
3ο άτομο
1-10 ετών
€ 275.00
4ο άτομο
1-10 ετών
€ 275.00
Μονόκλινο € 505.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Αλεξανδρούπολη - Αθήνα οικονομικής θέσης
  • Μεταφορές - εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας THRAKI PALACE THALASSO & WELLNESS SPA 5* ή GRECOTEL ASTIR EGNATIA στην Αλεξανδρούπολη
  • Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αποκριάτικη βραδιά με μουσική, γλέντι, χορό στις 22 Φεβρουαρίου
  • Υπηρεσίες THALASSO & WELLNESS SPA : χρήση γυμναστηρίου με την επίβλεψη γυμναστή, χρήση του THERMAL SPA SUITE, που περιλαμβάνει 4 experience showers, παροχή ερμαρίου με μπουρνούζι, παντόφλες και πετσέτα (μόνο για το THRAKI PALACE)
  • Κοτιγιόν Σερπαντίνες
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίου €79.