Skip to main content

ΘΡΑΚΗ & ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ!!! ΑΠΟ 350,00

Θράκη - Αδριανούπολη & Ξανθιώτικο Καρναβάλι, αεροπορικώς

Μοναδική Αναχώρηση 28 Φεβρ., 4 μέρες ΑΠΟ 350,00

    1 Μέρα:
Αθήνα - Αλεξανδρούπολη - Φέρρες - Δέλτα Έβρου - Δάσος Δαδιάς
Πρωινή συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Αλεξανδρούπολη. Άφιξη και αναχώρηση για τις βυζαντινές Φέρρες, με το συγκρότημα λουτρών και το Υδραγωγείο και την Παναγία την Κοσμοσώτηρα. Εικόνες άγριας ομορφιάς θα ακολουθήσουν τη διαδρομή μας που αγκαλιάζουν τον ποταμό Έβρο. Φτάνοντας στο Δέλτα Έβρου και το Εθνικό του πάρκο (έξοδα ατομικά), θα ενημερωθούμε (καιρού επιτρέποντος) για το οικοσύστημα που σχηματίζει ο ποταμός, προστατευόμενο από την συνθήκη Ramsar και θα περιηγηθούμε μέσα στο Δέλτα του ποταμού. Κατόπιν, επίσκεψη στο Δάσος Δαδιάς (έξοδα ατομικά) καθώς επίσης και στο Εθνικό Πάρκο, ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, μωσαϊκό βιότοπων και φωλιά πολλών σπάνιων ζώων και φυτών. Αργά το απόγευμα, επιστροφή στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και άφιξη στο ξενοδοχείο μας THRAKI PALACE THALASSO & WELLNESS SPA 5* ή στο GRECOTEL ASTIR EGNATIA 5* και τακτοποίηση στα πολυτελή δωμάτια. Μπουφέ δείπνο.
  2  Μέρα:
Αδριανούπολη
Πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινά με μία υπέροχη διαδρομή παράλληλα του ποταμού Έβρου, φτάνοντας μέχρι τα Ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές (απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου), με κατεύθυνση την πόλη της Αδριανούπολης. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα κτίρια της πόλης, στα ερείπια των Ορθόδοξων Ιερών Ναών, στα μουσουλμανικά Τεμένη και στο Μουσείο Υγείας. Θα επισκεφτούμε ακόμη στο Κάραγατς, το Σιδηροδρομικό Σταθμό της γαλλικής εταιρείας Σιδηροδρόμων, όπου στάθμευε το Όριαν Εξπρές. Πορεία επιστροφής στην Αλεξανδρούπολη και μπουφέ δείπνο.
   3 Μέρα:
Κομοτηνή - Καρναβάλι Ξάνθης
Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάει η εκδρομή μας. Άφιξη στην πόλη της Κομοτηνής για τον περίπατο μας. Από τον Πύργο του Ρολογιού στην Ερμού και από εκεί προς τα τενεκετζίδικα και τα μαγαζάκια των Χριστιανών και των Μουσουλμάνων. Συνεχίζουμε την περιήγηση προς τα Μουφτεία της Κομοτηνής και το Εσκι Τζαμί, ένα μοναδικό τέμενος με μαρμαρόγλυπτα μπαλκόνια και ενδιαφέρουσες οροφογραφίες. Η γεμάτη χρώματα, ήχους και ζωή πόλη της Ξάνθης μας περιμένει. Αναπαλαιωμένα σπίτια καπνεμπόρων και πλακόστρωτοι δρόμοι, συνθέτουν τη σκηνή όπου διαδραματίζεται η ρομαντική ιστορία της Παλιάς Πόλης, που σήμερα κατακλύζεται από τραγούδια και μασκαράδες. Ξέφρενοι ρυθμοί, χαρούμενες φιγούρες Καρναβαλιστών, φαντασμαγορικά όπως μόνο οι Ξανθιώτες ξέρουν να γιορτάζουν. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, μπουφέ δείπνο και Αποκριάτικη βραδιά με μουσική, γλέντι, χορό!
   4 Μέρα:
Αλεξανδρούπολη - ( πτήση για Αθήνα )
Πρόγευμα και επίσκεψη στην πόλη της Αλεξανδρούπολης για βόλτα και καφέ. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για Αθήνα.

THALASSO & WELLNESS SPA package
THRAKI PALACE
• Δωρεάν: χρήση γυμναστηρίου (με επίβλεψη γυμναστή) & Thermal Spa Suite (4 Experience Showers, Caldarium, Bio Sauna, Aroma Steam Bath, Ice Fountain & Kneipp)
• Παροχή ερμαρίου με μπουρνούζι, παντόφλες & πετσέτα
• 1 Δωρεάν πρόγραμμα Aqua Thalasso Circuit 50’ (hydro jets, relax beds &tepidarium με αίθριο)
Τιμή κατ’ άτομο με αεροπλάνο με ημιδ/φή καθημερινά & Aποκριάτικο γλέντι


Μοναδική Αναχώρηση 28 Φεβρ., 4 μέρες
          
     ΤΗRΑΚΙ PALACE    GRECOTEL ASTIR EGNATIA
Δίκλινο    350    395
3ο άτομο    320    290
3ο άτ. έως 10 ετ.    199    199
4ο άτ. έως 10 ετ.    199    199
Μονόκλινο    415    475
 
Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Αλεξανδρούπολη - Αθήνα οικονομικής θέσης
     Μεταφορές - εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
     Μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
     Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας THRAKI PALACE THALASSO & WELLNESS SPA 5* ή GRECOTEL ASTIR EGNATIA 5* στην Αλεξανδρούπολη
     Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
     Διασκέδαση με D.J. στο δείπνο της 24η Μαρτίου μόνο για το THRAKI PALACE
     Αποκριάτικη βραδιά με μουσική, γλέντι, χορό στις 2 Μαρτίου
     Υπηρεσίες THALASSO & WELLNESS SPA : χρήση γυμναστηρίου με την επίβλεψη γυμναστή, χρήση του THERMAL SPA SUITE, που περιλαμβάνει 4 experience showers, παροχή ερμαρίου με μπουρνούζι, παντόφλες και πετσέτα (μόνο για το THRAKI PALACE)
     Κοτιγιόν - Σερπαντίνες
     Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
     Αρχηγός / Συνοδός
     Φ.Π.Α.
Σημειώσεις:
     Στους κατόχους ταυτότητας νέου τύπου, στις οποίες η αρίθμηση ξεκινά με το γράμμα Φ, δεν επιτρέπεται η είσοδος στην Τουρκία.
Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου 79€ περίπου