Skip to main content

ΚΑΒΑΛΑ - ΔΡΑΜΑ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ 28η Οκτωβρίου 2023 από 208

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ -

 ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΔΡΑΜΑ 

 ΦΙΛΙΠΠΟΙ -  ΑΜΦΙΠΟΛΗ

Αναχώρηση:   26 -  29/10/23 4 ΗΜΕΡΕΣ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 08:15,  από ΑΘΗΝΑ,  στάση  στην περιοχή του  ΑΓΙΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, με τη μοναδική θέα στη θάλασσα του Θερμαϊκού και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Περίπατοι, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων, ενώ  λίγο  αργότερα θα έχουμε την ευκαιρία να  επισκεφθούμε και την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Η  διαδρομή  της  επιστροφής  το  απόγευμα,  πανέμορφη αφού περιλαμβάνει  τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ.  Δείπνο στο ξενοδοχείο και περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μία θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την "αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου" και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Παραμονή - προσκύνημα και συνεχίζουμε για το ΣΠΗΛΑΙΟ της ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ. Ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Ευρώπης,  με  τον  πλούσιο διάκοσμος του να περιλαμβάνει, εκτός από τεράστιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες σε διάφορους χρωματισμούς και τους σπάνιους εκκεντρίτες. Το μεσημέρι καταλήγουμε στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ. Χρόνος ελεύθερος στο χώρο του Δημοτικού κήπου και την πλατεία Ελευθερίας, για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και  πορεία  επιστροφής, με  δύο  σημαντικές,  παρακάμψεις -  επισκέψεις ,  στον   αρχαιολογικό  χώρο των  ΦΙΛΙΠΠΩΝ  και  τον  αρχαιολογικό  της  Αμφίπολης. Ακολούθως  μέσω  ΕΓΝΑΤΙΑΣ  και  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΟΔΟΥ,  με  ενδιάμεσες   στάσεις   φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.   

 

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΗΜΕΡ

ΣΕ 2ΚΛΙΝΟ

3Ο ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΕΠΙΒ/ΝΣΗ 1ΚΛΙΝΟΥ

ΚΑΒΑΛΑ -  ΔΡΑΜΑ -  ΞΑΝΘΗ -  ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ 26/10 

4

208€

190€

65€

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

Διαμονή, ( 3 ) διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο ESPERIA 3*, στην ΚΑΒΑΛΑ.

Τρία πρωινά   &  τρία δείπνα.

Αρχηγός - συνοδός.

Φόρος  διαμονής  &  Φ.Π.Α.