Skip to main content

Πανόραμα Θράκης Πάσχα 2020 από 209,00

Αδριανούπολη

4 & 5 ΜΕΡΕΣ
Αναχώρηση: 17/4
Ώρα αναχώρησης: 06:30

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Κομοτηνή

Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο CHRIS & EVE HOTEL 4*. Μεταφορά στην περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Δέλτα Έβρου - Δάσος Δαδιάς - Σουφλί - Αλεξανδρούπολη

Πρωινό και αναχώρηση για το Δέλτα του Έβρου. Επίσκεψη και ξενάγηση στην Παναγία Κοσμοσώτειρα. Στη συνέχεια θα υπάρχει ενημέρωση και εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα περιηγηθούμε μέσα στο Δέλτα. Επόμενος σταθμός το Δάσος της Δαδιάς, όπου λειτουργεί Κέντρο Ενημέρωσης. Αναχώρηση για το Σουφλί, επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο Μεταξιού. Στη συνέχεια σύντομη επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη για καφέ και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Κομοτηνή - Πασχαλινό γεύμα - Ξάνθη

Πρωινό και επίσκεψη στο κέντρο της Κομοτηνής, που είναι ένας σπουδαίος εμπορικός, οικονομικός και συγκοινωνιακός κόμβος της Θράκης. Η πόλη είναι επίσης διάσημη για τις διάφορες ποικιλίες στραγαλιών και για τα ιδιαίτερα χαρμάνια Ελληνικού καφέ. Χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Πασχαλινό παραδοσιακό γεύμα. Το απόγευμα θα μεταβούμε στην Ξάνθη με την πλούσια ιστορία, τα έθιμα και τις παραδόσεις. Επίσκεψη στην παλιά πόλη, με τα αρχοντικά και το παλιό Δημαρχείο, χτισμένη στην πλαγιά του κάστρου με τα πλακόστρωτα δρομάκια. Ελεύθερος χρόνος για να δοκιμάσετε τις τοπικές σπεσιαλιτέ και να ψωνίσετε παραδοσιακά γλυκά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Αδριανούπολη - Κάραγατς

Πρωινό και αναχώρηση για τα Ελληνοτουρκικά σύνορα (απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου) με κατεύθυνση την Αδριανούπολη. Θα περιηγηθούμε στην πόλη για να θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά, το Σελιμιγιέ Τζαμί και τον πεζόδρομο με τη σκεπαστή αγορά. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Κάραγατς, τον Σιδηροδρομικό Σταθμό όπου στάθμευε το «Όριεντ Εξπρές». Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Τρίτη: Πόρτο Λάγος - Βιστωνίδα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα. Καθ’ οδόν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το μαγευτικό Αγιορείτικο μετόχι του Πόρτο Λάγος, με τον Μεταβυζαντινό Ναό του Αγίου Νικολάου & της Παναγίας Παντάνασσας στη Λίμνη Βιστωνίδα. Πορεία για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό 4ήμερης: Δεν περιλαμβάνεται η 4η μέρα

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΆΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

17/4 SMILE PRICE

4

209 €

195 €

259 €

17/4

4

229 €

215 €

279 €

17/4 SMILE PRICE

5

265 €

230 €

320 €

17/4

5

285 €

250 €

345 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν έως 14/3 και για περιορισμένες θέσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Chris & Eve Hotel 4* στην Κομοτηνή ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής*

*ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018.

Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

  • 0,50 € | ενός ή δύο αστέρων
  • 1,50 € | τριών αστέρων
  • 3,00 € | τεσσάρων αστέρων
  • 4,00 € | πέντε αστέρων