Skip to main content

Πάσχα 2020 στην αρχοντική Καβάλα από 259,00

Θάσος - Ξάνθη - Θρακικά Τέμπη - Δράμα

4 & 5 ΜΕΡΕΣ Αναχώρηση: 17/4
Ώρα αναχώρησης: 07:15

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Καβάλα

Πρωινή αναχώρηση, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα. Άφιξη στην όμορφη πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας, την Καβάλα, με το φωταγωγημένο κάστρο, το Υδραγωγείο και την παλιά πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο AIROTEL GALAXY HOTEL 4* στην Καβάλα. Μετάβαση στην Περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Θάσος

Πρωινό και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στο καταπράσινο νησί, τη Θάσο, μέσω Κεραμωτής. Θα επισκεφθούμε την Αρχαία Αγορά, τα Ιερά πίσω από το Παλιό Λιμάνι και το Αρχαίο Θέατρο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε τη διαδρομή του βορειοανατολικού κομματιού του νησιού, προς τη Σκάλα Πρίνου και Καλλιράχης, στα πιο όμορφα και γραφικά ψαροχώρια. Η Σκάλα Καλλιράχης αποτελεί ίσως το μοναδικό σημείο πάνω στο νησί όπου

μπορεί να βρει κανείς ακόμη μικρά σπιτάκια, χτισμένα κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα, στα οποία οι ψαράδες μάζευαν τις βάρκες τους για να τις προστατεύσουν από την κακοκαιρία. Θα καταλήξουμε στον Λιμένα, όπου υπάρχουν αρκετά μαγαζιά και ταβερνάκια για να απολαύσετε ουζάκι μαζί με χταποδάκι. Επιστροφή στην Καβάλα αργά το απόγευμα. Ανάσταση-Αναστάσιμο εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Ξάνθη

Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγησή μας στην πόλη με τα επιβλητικά μνημεία. Θα δούμε το Ρωμαϊκό υδραγωγείο, την παλιά πόλη Ιμαρέτ, το σπίτι του Μεχμέτ Αλή κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Πασχαλινό γεύμα-γλέντι. Το απόγευμα μεταφορά στην Ξάνθη, ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Θρακικά Τέμπη Νέστου - Φράγμα Θησαυρού - Δράμα

Πρωινό και αναχωρούμε για τη μαγευτική διαδρομή που «κυλά» δίπλα στον Νέστο μέσα στα Θρακικά Τέμπη (προαιρετικά, εφόσον λειτουργεί το τρένο). Φθάνουμε στο Παρανέστι και από εκεί συνεχίζουμε με το πούλμαν για το Φράγμα του Θησαυρού, σε ένα τοπίο που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τη Δράμα, όπου θα επισκεφθούμε το πάρκο της πόλης με τις μικρές λιμνούλες και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και περίπατο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο στην Καβάλα. Δείπνο.

Τρίτη: Καβάλα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Επίσκεψη στον Άγιο Δημήτριο και ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης για καφέ και περίπατο. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό 4ήμερης: Δεν περιλαμβάνεται η 4η μέρα

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ CV

2ΚΛΙΝΟ SV

3ο ΆΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ CV

1ΚΛΙΝΟ SV

17/4 SMILE PRICE

4

259 €

279 €

219 €

330 €

360 €

17/4

4

279 €

299 €

239 €

350 €

380 €

17/4 SMILE PRICE

5

320 €

344 €

268 €

415 €

455 €

17/4

5

340 €

364 €

288 €

435 €

475 €

CV: CITY VIEW, SV: SEA VIEW

Οι τιμές Smile Price ισχύουν έως 14/3 και για περιορισμένες θέσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy Hotel 4*στην Καβάλα ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αναστάσιμο δείπνο σε μενού στη θέση της ημιδιατροφής, με ζωντανή μουσική και 1 μπουκάλι κρασί ανά 2 άτομα ✓ Πασχαλινό γεύμα σε μπουφέ στη θέση της ημιδιατροφής ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση ✓ Το εισιτήριο για τη Θάσο ✓ Αρχηγός/συνοδός✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Το εισιτήριο για τα Θρακικά Τέμπη.

Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

  • 0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
  • 1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων
  • 3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
  • 4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.