Skip to main content

Θράκη - Ξανθιώτικο Καρναβάλι Απόκριες 2020 από 209,00

 

ΑΝΑΧΩΡΉΣH: 28/2 4 ΜΕΡΕΣ

 ΏΡΑ ΑΝΑΧΏΡΗΣΗΣ: 06:30

1η μέρα: Αθήνα - Κομοτηνή

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα φτάνουμε το απόγευμα στην όμορφη Κομοτηνή. Άφιξη στο ξενοδοχείο CHRIS & EVE 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

2η μέρα: Υδροβιότοπος Έβρου - Δάσος Δαδιάς - Σουφλί - Αλεξανδρούπολη

Πλούσιο πρωινό και αναχώρηση για τις Φέρες, με την Παναγία Κοσμοσώτειρα, το Υδραγωγείο και το συγκρότημα των Λουτρών. Φτάνοντας στο Δέλτα του Έβρου και το Εθνικό Πάρκο θα ενημερωθούμε (καιρού επιτρέποντος) για το προστατευόμενο οικοσύστημα του ποταμού. Συνεχίζουμε για το Δάσος Δαδιάς και το Εθνικό Πάρκο, όπου θα ενημερωθούμε για την πανίδα και τη χλωρίδα της περιοχής. Μετάβαση στο Σουφλί, επίσκεψη στα καταστήματα με τα μεταξωτά μαντίλια. Στη συνέχεια θα περάσουμε από την Αλεξανδρούπολη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια μικρή βόλτα στην πόλη και να πιούμε καφέ. Επιστροφή στην Κομοτηνή. Δείπνο.

3η μέρα: Θρακικά Τέμπη - Πομακοχώρια - Ξάνθη

Πρωινό και ξεκινάμε με τα περίφημα Θρακικά Τέμπη (προαιρετικά, εφόσον λειτουργεί το τρένο), όπου θα ακολουθήσουμε τη γραφική διαδρομή μέχρι τη Σταυρούπολη. Με το πούλμαν αναχωρούμε για τα χωριά των Πομάκων, τη Σμίνθη και τον Εχίνο. Έπειτα κατηφορίζουμε για την Ξάνθη, το «σταυροδρόμι» Δύσης και Ανατολής, με την παλιά πόλη, τα αναπαλαιωμένα σπίτια και τα γραφικά δρομάκια, που σήμερα κατακλύζεται από χορούς, τραγούδια και μασκαράδες. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Πόρτο Λάγος - Αθήνα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μικρή γνωριμία με την πόλη καθώς και για τα τελευταία ψώνια. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το μαγευτικό Αγιορείτικο μετόχι του Πόρτο Λάγος, με τον Μεταβυζαντινό Ναό του Αγίου Νικολάου και της Παναγίας Παντάνασσας μέσα στη Λίμνη Βιστωνίδα. Πορεία για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΆΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

28/2 EARLY BOOKING

4

209 €

195 €

269 €

28/2

4

235 €

215 €

290 €

Οι τιμές EARLY BOOKING ισχύουν έως 7/2 και για περιορισμένες θέσεις

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιμα­τιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia

✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Chris & Eve 4* στην Κομοτηνή

✓ Ημιδιατροφή καθημερινά

✓ Αρχηγός/συνοδός

✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
  • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
  • Το εισιτήριο για το τρένο στα Θρακικά Τέμπη.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής

Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων

1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων

3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων

4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.