Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΒΟΛΟ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ! ΑΠΟ 229,00

Στη Μαγεία του Βουνού των Κενταύρων

Βόλος-Τσαγκαράδα-Καλά Νερά-Μηλιές-Βυζίτσα-Χάνια -Πορταριά-Μακρυνίτσα-Κισσός

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/04

Μ. Παρασκευή: Αθήνα-Βόλος-Καλά Νερά-Τσαγκαράδα Αναχώρηση από την Αθήνα για τον Βόλο όπου θα απολαύσουμε το τοπικό καθιερωμένο τσιπουράκι ή το καφεδάκι μας με θέα τον Παγασητικό κόλπο, στην παραλία της πόλης των Αργοναυτών. Μετάβαση στο παραθαλάσσιο χωριό Καλά Νερά. Άφιξη στο ξενοδοχείο Pilio Holiday Club 3* Sup νωρίς το απόγευμα. Ξεκούραση, μπουφέ βραδινό με νηστίσιμα ή μη και προετοιμασία για τον Επιτάφιο.

Μ. Σάββατο: Μηλιές-Βυζίτσα Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Βυζίτσα. Παραδοσιακός ορεινός οικισμός, με γραφικά καλντερίμια, πηγές με τρεχούμενα νερά και διατηρητέα αρχοντικά. Επιστρέφουμε προς τις Μηλιές, όπου θα σταματήσουμε για να επιστεφθούμε την εκκλησία των Ταξιαρχών με το μεγάλο πλάτανο, το Λαογραφικό Μουσείο και τη βιβλιοθήκη, αλλά και τον γνωστό σε όλους μας παλιό σταθμό με το τρενάκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και αναχώρηση για την Ακολουθία της Ανάστασης. Επιστροφή για το Αναστάσιμο Δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Απογευματινή βόλτα στον Κισσό Μπουφέ πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθούμε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Πασχαλινό γεύμα. Ξεκούραση και απογευματινή βόλτα στο γραφικό Κισσό για καφεδάκι. Επίσκεψη στην Αγία Μαρίνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Χάνια-Πορταριά-Μακρυνίτσα-Αθήνα Πρωινό και άμεση αναχώρηση για τα Χάνια, το ορεινό χωριό του Πηλίου με το χιονοδρομικό κέντρο και τα παραδοσιακά μαγαζάκια. Συνεχίζουμε για τη Μακρυνίτσα. με εξαιρετική θέα στον Παγασητικό. Επιστρέφοντας θα σταματήσουμε στην Πoρταριά. Στην κεντρική πλατεία δεσπόζουν η εκκλησία του Αγίου Νικολάου και δίπλα το εκκλησάκι της Παναγίας της Πορταρέας, που έδωσε και το όνομά της στο χωριό. Απολαύστε παραδοσιακές νοστιμιές και αγοράστε γλυκά κουταλιού και τσίπουρο. Επιστροφή στην Αθήνα αργά το απογευματάκι με ενδιάμεσες στάσεις.

Pilio Holiday Club 3*Sup

Βρίσκεται 3χλμ από τη Τσαγκαράδα, χτισμένο σε 4 επίπεδα, στη καταπράσινη πλαγιά του Πηλίου σαν πηλιορείτικο χωριουδάκι με καλντερίμια, σκαλοπάτια, κήπους με δέντρα και καλλωπιστικά φυτά.

Κόστος κατ’άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο

2/κλινο Sup

3ο άτομο

1ο παιδί

2ο παιδί

18-21/4 4ήμερη πούλμαν

229€

251€

195€  

95€

153€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: √ Μεταφορές, εκδρομές περιηγήσεις με πούλμαν

√ Διαμονή στο ξενοδοχείο √ Ημιδιατροφή √ Αναστάσιμο δείπνο και γεύμα

την Κυριακή του Πάσχα στη θέση της ημιδιατροφής √ Αρχηγός/συνοδός