Skip to main content

Μετέωρα με αναχώρηση 26 & 27 Δεκεμβρίου

Μετέωρα με αναχώρηση 26 & 27 Δεκεμβρίου

3 & 4 μέρες στη Λίμνη Πλαστήρα - Μονή Κορώνας - Μύλος Ξωτικών ΤέμενοςΟσ μάν Σάχ (Μουσείο Τσιτσάνη) - Μέτσοβο - Ελάτη με διαμονή στο πολυτελές ΑΜΑLIA HOTEL METEORA (4*) στη Θεόπετρα Καλαμπάκας με πούλμαν με ημιδιατροφή & πακέτο ποτών (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά) στα φαγητά.
ΑΝΑΧ.: 26 & 27 Δεκεμβρίου, 3 & 4 μέρες ΑΠΟ 165.00

 1Μέρα:
Αθήνα - Λίμνη Πλαστήρα - Μονή Κορώνας - Καλαμπάκα
Αναχώρηση από την Αθήνα ώρα 7:30 για Λαμία, Δομοκό και ανάβαση στην ονειρική Λίμνη Πλαστήρα. Μετά το Φράγμα θα επισκευθούμε την Σταυροπηγιακή Μονή της Παναγίας της Κορώνας (12ου αι) και την Πλαζ του Λαμπερού. Το ΑΜΑΛΙΑ 4* στην Θεόπετρα, μας περιμένει ντυμένο εορταστικά. Δείπνο και κρασί, μπύρα, αναψυκτικά στα φαγητά.
   2 Μέρα:
Μετέωρα - Μύλος Ξωτικών - Μουσείο Τσιτσάνη
Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε για το μεγαλείο της φύσης, εκεί όπου συναντά το θείο Μυστήριο με κατάνυξη. Επίσκεψη στο Μεγάλο Μετέωρο και τη Μονή του Αγίου Στεφάνου. Επόμενος σταθμός μας τα Τρίκαλα για το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, το παραμυθένιο εργοστάσιο του Αη Βασίλη στον "Μύλο των Ξωτικών"! Αλλά και για τους μεγαλύτερους θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στο τέμενος του Οσμάν Σάχ ή Κουρσούμ τζαμί όπου για τις ημέρες των εορτών στεγάζεται το "Μουσείο Τσιτσάνη". Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και κρασί, μπύρα, αναψυκτικά στα φαγητά.
  3  Μέρα:
Εκδρομή στο Μέτσοβο
Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε για το Μέτσοβο. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και από εκεί την Πινακοθήκη Τοσίτσα. Μια βόλτα στα μαγαζιά και βέβαια μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις τοπικές σπεσιαλιτέ συνοδευόμενες από ντόπιο κρασί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και κρασί, μπύρα, αναψυκτικά στα φαγητά.
   4 Μέρα:
Πόρτα Παναγιά-Περτούλι-Ελάτη- Αθήνα
Πλούσιο πρόγευμα και επίσκεψη στη Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά. Ακολουθεί το Περτούλι (καιρού επιτρέποντος), με μοναδική φύση και αργότερα η Ελάτη με τα εντυπωσιακά αρχοντικά και τους ξενώνες, τα παραδοσιακά μαγαζάκια με τα τοπικά προϊόντα της περιοχής και τα ταβερνάκια με σπεσιαλιτέ …το κυνήγι. Αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.


ΑΝΑΧ.: 26 & 27 Δεκεμβρίου, 3 & 4 μέρες
Τιμή κατ' άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή & πακέτο ποτών (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά) στα φαγητά
          
     3 μέρες    4 μέρες
Δίκλινο    165    225
3ο άτομο    135    180
3ο άτ. έως 6 ετ.    80    95
3ο άτ. 7-12 ετ.    110    140
4ο άτ. 2-12 ετ.    110    140
Μονόκλινο    215    290


Περιλαμβάνονται:
     Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
     Διαμονή στο πολυτελές ΑΜΑLIA HOTEL METEORA (4*) στη Θεόπετρα Καλαμπάκας
     Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή).
     Ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων (κρασί, μπίρα, αναψυκτικά, νερό) σε απεριόριστη κατανάλωση
     Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών
     Αρχηγός - Συνοδός
     Φ.Π.Α.