Skip to main content

ΠΙΕΡΙΑ Καθαρά Δευτέρα 2023! από 205€

Αναχωρήσεις 24/2 & 25/02/2023...3,4 μέρες

Στις σκιές του Μυθικού Ολύμπου και κούλουμα στην παραλία της Κατερίνης

1η μέρα: Αθήνα - Δίον – Λεπτοκαρυά

Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:00  με ενδιάμεσες στάσεις για την όμορφη Πιερία. Μέσω Τεμπών και Πλαταμώνα, επίσκεψη στο μουσείο του Δίον (έξοδα ατομικά). Άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας POSEIDON PALACE 4* στη Λεπτοκαρυά. Εγκατάσταση, ξεκούραση και το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Βεργίνα - Παναγία Σουμελά – Βέροια

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην Βεργίνα, με τους μοναδικούς Βασιλικούς Τάφους και τα ανεκτίμητα κειμήλια και αρχαιολογικούς θησαυρούς (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για προσκύνημα στην επιβλητική Μονή Σουμελά με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, το παραδοσιακό Μακεδονίτικο χωριό Καστανιά μέσα σε μοναδικό φυσικό τοπίο και την γοητευτική Βέροια με την πεζοδρομημένη αγορά, τα πολλά αρχοντικά και τις υπέροχες γεύσεις της. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

3η μέρα:  Όλυμπος - Άγ. Διονύσιος – Λιτόχωρο

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και φυσιολατρική εκδρομή στους πρόποδες του Ολύμπου, μέχρι το πρώτο καταφύγιο (Πριόνια). Επίσκεψη στη Μονή του Αγ. Διονυσίου με κατάνυξη και περίπατος στο γραφικό Λιτόχωρο, όπου χρόνος για καφέ και να απολαύσουμε τη βόλτα μας. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο και χρόνος να χαλαρώστε στις ανέσεις του. Το βράδυ δείπνο μπουφέ και εορταστικό αποκριάτικο πάρτι με μουσική από Dj.

4η μέρα: Παραλία Κατερίνης – Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε για την παραλία της Κατερίνης να γιορτάσουμε τα κούλουμα. Εκεί, από τις προηγούμενες δεκαετίες οι ντόπιοι χόρευαν τα παραδοσιακά τους τραγούδια με το γαϊτανάκι και αναβιώνουν πάλι το παλιό έθιμο, τη ‘Χάσκα’ ή του χαλβά. Διασχίζοντας την Κοιλάδα των Τεμπών, σε μια πανέμορφη διαδρομή δίπλα στον Πηνειό, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Στο πρόγραμμα της τριήμερης εκδρομής δεν περιλαμβάνεται η 2η μέρα.

 

 

Τιμή κατ’ άτομο, με πούλμαν

 

3 ΜΕΡΕΣ

25-27/2

4 ΜΕΡΕΣ

24-27/2

Δίκλινο

205

272

3ο άτομο

179

230

3ο άτομο έως 13 ετών

90

110

4ο άτομο έως 13 ετών

140

190

Μονόκλινο

255

355

 

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελή πούλμαν • Διαμονή στο POSEIDON PALACE 4* • Πρωινό μπουφέ και δείπνο (ημιδιατροφή) καθημερινά • Αρχηγός-συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης € 3/ δωμάτιο / διανυκτέρευση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.