Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 Στολίδια της Θεσσαλίας! από 285€

Μετέωρα - ΛΑΡΙΣΑ - Λίμνη Πλαστήρα

4 μέρες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22 - 25 Απριλίου 2022

Πασχαλιά στην αρχόντισσα του Θεσσαλικού Κάμπου με διαµονή στο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*

Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 20/3. Μετά προσαυξάνονται κατά 10 % περίπου.

Καλώς ήλθατε στο Larissa Imperial της Grecotel, το ξενοδοχείο κόσμημα της Θεσσαλίας. Εδώ η πολυτέλεια και η άνεση συναρπάζουν! Στις παρυφές της πόλης, μόλις 4 χλμ από το κέντρο, προσφέρει διαμονή και υπηρεσίες επιπέδου.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει 150 δωμάτια, μπάνγκαλοους και σουίτες, όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό / θέρμανση, δορυφορική τηλεόραση, ηλεκτρονικό safe, τηλέφωνο, mini ψυγείο ή mini bar, στεγνωτήρα μαλλιών, μεγεθυντικό καθρέπτη μπάνιου, παντοφλάκια δωματίου, δωρεάν wi-fi, μπαλκόνι ή βεράντα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει εστιατόριο με εκλεκτές γεύσεις, άνετα σαλόνια, κεντρικό μπαρ, μπαρ πισίνας, εξωτερική πισίνα (λειτουργεί από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο), εξωτερικό παιδότοπο, γήπεδο τέννις, υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

Imperial Health SPA με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, χαμάμ, σάουνας και γυμναστήριου (Οι υπηρεσίες spa δεν παρέχονται σε παιδιά κάτω των 14 ετών) (¹).

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Μετέωρα - Λάρισα

Αναχώρηση 07:00 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις και κατεύθυνση προς Λαμία, Δομοκό και προορισμό τα επιβλητικά Μετέωρα, μνημεία παγκόσμια γεωλογικά και θρησκευτικά. Επίσκεψη με κατάνυξη στις φημισμένες Μονές του Αγίου Στεφάνου και του Μεγάλου Μετεώρου (Μεταμορφώσεως του Σωτήρος). Χρόνος για γεύμα στην Καλαμπάκα και συνεχίζουμε για την κοντινή Λάρισα. Εγκατάσταση στο πολυτελές ξενοδοχείο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*. Το βράδυ δείπνο με νηστίσιμα και μη και μετάβαση για την περιφορά του Επιταφίου.

Μεγ. Σάββατο: Σαραντάπορο - Σιάτιστα (Βυζαντινό μουσείο) - Κοζάνη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και εκπληκτικό πρόγραμμα ημέρας που αρχίζει με επίσκεψη στο Στρατιωτικό Μουσείο Σαρανταπόρου. Θα δούμε πλήθος εκθεμάτων της εποχής των Βαλκανικών πολέμων και το Χάνι Χατζηγώγου που υπήρξε το στρατηγείο του τότε διαδόχου Κωνσταντίνου κατά την ιστορική μάχη του 1912. Θα διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα της λίμνης του Πολυφύτου (Αλιάκμονα) που συνδέει τα Σέρβια με το Νομό Κοζάνης. Το τοπίο είναι θεαματικό! Προορισμός μας η αρχοντική Σιάτιστα, γνωστή από τα παλιά χρόνια για τις γούνες, τα παραδοσιακά κελάρια με το λιαστό κρασί, τα επιβλητικά αρχοντικά αλλά και τα δύο της ξεχωριστά μουσεία (έξοδα ατομικά), το Παλαιοντολογικό και το Βυζαντινό. Συνεχίζουμε για την Κοζάνη που φημίζεται παγκοσμίως για την άριστη ποιότητα κρόκου. Χρόνος για περίπατο και για να προσκυνήσουμε στον μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ανάσταση. Ακολουθεί το Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα.

Κυριακή του Πάσχα: Imperial Πασχαλιά, Spa & γλέντι - Λάρισα

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο γιορτινό μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε τους κήπους, τους πολυτελείς του χώρους ή τις αναζωογονητικές υπηρεσίες του “Imperial Health Spa” με ελεύθερη είσοδο στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, το Jacuzzi, τη σάουνα, το χαμάμ και το υπερσύγχρονο γυμναστήριο (¹). Το ψήσιμο του οβελία στον χώρο της πισίνας έχει αρχίσει, τσιπουρομεζέδες προσφέρονται κατά τις 12 και το Πασχαλινό τραπέζι ετοιμάζεται. Οβελίας, κόκκινα αυγά, πλήθος από γιορτινά εδέσματα και μουσική για γλέντι - χορό! Το απόγευμα θα μεταβούμε για περίπατο στο ιστορικό κέντρο γύρω από το λόφο του Αγίου Αχιλλείου. Θα δούμε το αρχαίο θέατρο Α’, την παλαιοχριστιανική Βασιλική και το Επισκοπικό Μέγαρο. Ανηφορίζοντας προς το Φρούριο θα δούμε τμήματα του Μπεζεστενίου του 15ου αι., των παλαιοχριστιανικών λουτρών του 6ου αι., της παλαιοχριστιανικής βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου και της βασιλικής της βυζαντινής περιόδου του 11ου - 12ου αι. μ.Χ. Θα φτάσουμε μέχρι τον Πηνειό ποταμό με την όμορφη διαμόρφωση στις όχθες του και φόντο το πάρκο του Αλκαζάρ. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τα φημισμένα μεζεδοπωλεία και τα τσιπουράδικα ή κάποιο από τα μοδάτα καφέ στην αναπλασμένη πλατεία Ταχυδρομείου (Εθνάρχου Μακαρίου). Επιστροφή το βράδυ.

Δευτέρα: Λίμνη Πλαστήρα - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε προς τη Λίμνη του Ταυρωπού ή Πλαστήρα, την πιο όμορφη τεχνητή λίμνη της πατρίδας μας, ένα πραγματικό στολίδι της Θεσσαλίας. Είναι η πραγματοποίηση του οράματος του στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα για την περιοχή με τη δημιουργία ενός υδροηλεκτρικού φράγματος στην κατάληξη των ποταμιών που ξεκινούν από τις βουνοκορφές. Αν και τεχνητή, η λίμνη έχει “δέσει” απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον γύρω της. Σήμερα περιτριγυρίζεται από 18 γραφικά χωριά, δάση και τοπία απίστευτης ομορφιάς και γαλήνης. Θα φθάσουμε μέχρι το Φράγμα για να βγάλουμε αναμνηστικές φωτογραφίες και θα έχουμε χρόνο για γεύμα σε ένα από τα χωριά. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • • Διαμονή στο πολυτελές GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*
  • • Πλούσιο μπουφέ πρωϊνό και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • • Συμμετοχή στο Πασχαλινό γλέντι
  • • Ελεύθερη χρήση internet σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια
  • • Ελεύθερη είσοδος στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Jacuzzi, σάουνα, χαμάμ και το γυμναστήριο (εφ'όσον θα επιτρέπεται από τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα)
  • • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • • Αρχηγός / Συνοδός
  • • Φ.Π.Α.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι.

GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*

4 μέρες

22 - 25 Απριλίου 2022

Για κρατήσεις ως 20/3

Για κρατήσεις από 21/3

Δίκλινο Bungalow

285

298

Δίκλινο Superior (Κεντρικό)

304

316

3ο άτομο

170

175

3ο άτομο ως 6 ετών *

90

95

3ο άτομο 7 ως 12 ετών *

140

145

Μονόκλινο Bungalow

399

417

Μονόκλινο Sup (Κεντρικό)

439

458

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο

 
 

Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 20/3. Μετά προσαυξάνονται κατά 10 % περίπου.

Δωρεάν Παροχές:

  • • Parking υπαίθριο. • Ασύρματη Χρήση internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα δωμάτια. • Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, χαμάμ ,σάουνας και γυμναστήριου του Imperial Health SPA (¹). Οι υπηρεσίες δεν παρέχονται σε παιδιά κάτω των 14 ετών.

(¹) Οι αναγραφόμενες υπηρεσίες θα παρασχεθούν εφ'όσον θα επιτρέπεται από τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα