Skip to main content

Λίμνη Πλαστήρα Ορεινά Θέρετρα Πίνδου Νοεμβριος 2020 απο 175,00

3 ΗΜΕΡΕΣ Άναχωρήσεις κάθε Παρασκευή από 6/11 έως 18/12    Ώρα αναχώρησης 07:30

KAZARMA LAKE RESORT & SPA

 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ  KAZARMALAKERESORT & SPA

Το Kazarma  Hotel βρίσκεται στην ονειρική περιοχή  της λίμνης Πλαστήρα, χτισμένο με πέτρα και ξύλο, πρωτίστως όμως με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, για να αποτελέσει η διαμονή σας μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας. Προσφέρει, άνετα και πολυτελή δωμάτια, τα οποία διαθέτουν ιδιαίτερα προσεγμένη  διακόσμηση. Το εστιατόριο Kazarma  σερβίρει  παραδοσιακά  πιάτα, ενώ το καφέ και το lounge bar του ξενοδοχείου έχουν υπέροχη θέα στη λίμνη. Το ξενοδοχείο  αποτελεί  ιδανική βάση για εξορμήσεις στην περιοχή, ενώ η λίμνη Πλαστήρα βρίσκεται σε απόσταση μόλις 400μ..

1η  μέρα:  Αθήνα - Λίμνη Πλαστήρα

Αναχώρηση για το φράγμα Πλαστήρα, άφιξη και περιήγηση στα όμορφα χωριά της λίμνης: Λαμπερό, Μπελοκομίτη, Νεοχώρι,  Πεζούλα κ.α. Θα καταλήξουμε  στο φράγμα  Ταυρωπού, μήκους 220μ. Μικρή στάση για φωτογραφίες και για να ψωνίσουμε  τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από τα μικρομάγαζα που έχουν στήσει οι ντόπιοι έμποροι. Συνεχίζουμε για το γύρο της λίμνης, η οποία κατασκευάστηκε το 1959 και ήταν ιδέα του Νικολάου Πλαστήρα, εξ ου και το όνομά της. Προαιρετικό  φαγητό με θέα τη λίμνη. Το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο KAZARMA LAKE RESORT & SPA 5* στα Καλύβια Φυλακτής της λίμνης Πλαστήρα. Δείπνο.

2η μέρα: Ορεινά Θέρετρα Πίνδου:   Πύλη   - Ελάτη - Περτούλι

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε  μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής για τα ορεινά θέρετρα της Πίνδου, τα χωριά  του Κόζιακα. Θα επισκεφθούμε  την πανέμορφη  Πύλη, με την Πόρτα Παναγιά (βυζαντινή εκκλησία), χτισμένη το 1283 πάνω  στα ερείπια του ναού της θεάς Αθηνάς. Στάση στη γέφυρα  του Αγ. Βησσαρίωνα,  η οποία χτίστηκε το 1514 από τον Άγιο Βησσαρίωνα. Συνεχίζουμε για την Ελάτη, η παλαιότερη ονομασία της οποίας ήταν Τύρνα. Στάση για καφέ και αναχώρηση για το Περτούλι, το οποίο βρίσκεται μέσα στα έλατα σε υψόμετρο 1150μ. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια του χωριού. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η  μέρα:   Καλαμπάκα - Μονές Μεγάλου Μετεώρου & Αγ. Στεφάνου - Τρίκαλα

Πρωινό και μετάβαση στα Μετέωρα, όπου θα πραγματοποιηθεί  επίσκεψη σε δύο από τις πιο αξιόλογες  μονές,  Μεγάλου Μετεώρου  και Αγίου Στεφάνου. Συνεχίζουμε  για τα Τρίκαλα, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα για βόλτα στην παλιά πόλη και στον πεζόδρομο  με τα πολλά καταστήματα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στην παραδοσιακή περιοχή των Τρικάλων τα μανάβικα. Πορεία για Αθήνα.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ME  ΠΟΥΛΜΑΝ & ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΗΜΕΡΕΣ            2ΚΛΙΝΟ               3ο  ΑΤΟΜΟ                1ΚΛΙΝΟ

 

3                         175 €                    130 €                            275 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν 

✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Kazarma Lake Resort  & Spa 5* στην λίμνη Πλαστήρα

✓ Ημιδιατροφή καθημερινά

✓ Αρχηγός/συνοδός

✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.  Η είσοδος  στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.