Skip to main content

Πασχαλιά 2020 στη σκιά του Μυθικού Ολύµπου από 180,00

µε διαµονή στα DION PALACE luxury Resort & SPA 5* Πλήρως ανακαινισµένο 2018

Νάουσα - Αγ. Διονύσιος - Λιτόχωρο - Αµπελάκια - Παναγία Σουµελά - Δίον - Βεργίνα

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Δίον - Πιερία

Αναχώρηση στις 07:00 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για την όμορφη Πιερία. Μέσω Τεμπών, Πλαταμώνα, επίσκεψη στο μουσείο του Δίον (έξοδα ατομικά). Άφιξη στο υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα DION PALACE luxury Resort & SPA 5* στην παραλία του Λιτοχώρου. Εγκατάσταση και ξεκούραση. Το βράδυ, δείπνο μπουφέ με νηστίσιμα και μη. Αργότερα παρακολούθηση του Επιταφίου.

Μεγ. Σάββατο: Βεργίνα - Παναγία Σουμελά - Βέροια

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην Βεργίνα, με τους μοναδικούς Βασιλικούς Τάφους και τα ανεκτίμητα κειμήλια και αρχαιολογικούς θησαυρούς (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για προσκύνημα στην επιβλητική Μονή Σουμελά με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, το παραδοσιακό Μακεδονίτικο χωριό Καστανιά μέσα σε μοναδικό φυσικό τοπίο και την γοητευτική Βέροια με την πεζοδρομημένη αγορά, τα πολλά αρχοντικά και τις υπέροχες γεύσεις της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ανάσταση σε κοντινό ναό. Ακολουθεί γιορτινό Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πλούσιο μπουφέ.

Κυριακή Πάσχα: Όλυμπος - Άγ. Διονύσιος - Λιτόχωρο

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο γιορτινό μπουφέ πρόγευμα και φυσιολατρική εκδρομή, ταιριαστή με την ημέρα, στους πρόποδες του Ολύμπου μέχρι το πρώτο καταφύγιο (Πριόνια). Επίσκεψη στη Μονή του Αγ. Διονυσίου με κατάνυξη και σύντομος περίπατος στο γραφικό Λιτόχωρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για να απολαύσουμε τον προμεσημβρινό μπουφέ με ουζομεζέδες και μουσική και μετά το γιορτινό Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακό οβελία, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα σε μπουφέ, γλέντι με καλλιτεχνικό πρόγραμμα - ζωντανή μουσική, χορό. Χαλαρώστε στις ανέσεις του ξενοδοχείου μας και απολαύστε τις. Το απόγευμα κοντινή βόλτα στη Λεπτοκαρυά.

Δευτέρα: Έδεσσα - Νάουσα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την Έδεσσα για μία ξεχωριστή περιπατητική περιήγηση κατά την οποία θα θαυμάσουμε τον μεγάλο καταρράκτη “Κάρανο” και το Υπαίθριο Μουσείο Νερού. Θα περπατήσουμε μέχρι την παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι με τα διατηρητέα σπίτια. Θα συνεχίσουμε για την υπέροχη Νάουσα που η φύση προίκισε πλουσιοπάροχα με θαυμάσιες εξοχές. Το βουνό με την πλούσια βλάστηση, το δάσος και το δροσερό νερό διαδέχονται τους περίφημους οπωρώνες και αποκαλύπτουν στους λάτρεις της φύσης ομορφιές απερίγραπτες. Το Άλσος του Αγίου Νικολάου, σε απόσταση τριών μόλις χιλιομέτρων από την πόλη, κρύβει κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια του πηγές του ποταμού της Αραπίτσας. Χρόνος για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ, δείπνο μπουφέ.

Τρίτη: Τέμπη - Αμπελάκια - Αθήνα.

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση 10:00 για τα Τέμπη. Πανέμορφη διαδρομή δίπλα στον Πηνειό, προσκύνημα στην Αγία Παρασκευή και ανάβαση στα ιστορικά Αμπελάκια όπου βρίσκεται το περίτεχνο αρχοντικό του Γεωργίου Σβαρτς (18ου αι), αλλά και το φανταστικό Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Σημειώσεις: Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής: (δεν περιλαμβάνει Έδεσσα - Νάουσα)

  • Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Δίον - Πιερία
  • Μεγ. Σάββατο: Βεργίνα - Παναγία Σουμελά - Βέροια
  • Κυριακή Πάσχα: Όλυμπος - Αγ.Διονύσιος - Λιτόχωρο
  • Δευτέρα: Τέμπη - Αμπελάκια - Αθήνα.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά,

στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

DION PALACE RESORT & SPA 5*

4 µέρες

17 -20 Απρ.

5 µέρες

17 - 21 Απρ.

Δίκλινο Standard Θέα Κήπο

265

325

Δίκλινο Standard Θέα Θάλασσα

275

339

Δίκλινο Superior

284

359

Δίκλινο Sea Front Bungalow

299

375

3ο άτοµο

235

290

3o άτοµο έως 12 ετών

95

120

4o άτοµο έως 6 ετών  *

140

170

4o άτ 2 έως 12 ετών **

190

259

Μονόκλινο Standard Θέα Κήπο

339

420

Μονόκλινο Standard Θέα Θάλασσα

350

435

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές)

µε ηµιδιατροφή καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται

το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

DION PALACE RESORT & SPA 5*

4 µέρ./3 νύχτ.

5 µέρ./4 νύχτ.

6 µέρ./5 νύχτ.

Δίκλινο Standard Θέα Κήπο

180

224

270

Δίκλινο Standard Θέα Θάλασσα

187

236

280

Δίκλινο Superior

198

256

305

Δίκλινο Sea Front Bungalow

217

276

330

3ο άτοµο

-30%

-30%

-30%

3o άτοµο έως 12 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

4o άτοµο έως 6 ετών  *

37

50

62

4o άτ 2 έως 12 ετών **

-50%

-50%

-50%

Μονόκλινο Standard Θέα Κήπο

270

336

405

Μονόκλινο Standard Θέα Θάλ/σα

281

354

420

* χωρίς κρεβάτι σε Standard

** Σε κουκέτα σε Standard (περιορισμένος αριθμός), πρόσθετη κλίνη σε Superior

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελή πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο DION PALACE luxury Resort & SPA 5* στην παραλία του Λιτοχώρου • Μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλιάτικο γεύμα γλέντι με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Αρχηγός-συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.