Skip to main content

Καρναβάλι Σοφάδων - Ελάτη - Περτούλι - Τρίκαλα - Μετέωρα - Μέτσοβο Απόκρίες και Καθαρά Δευτέρα 2020 από 185,00

στο πολυτελές THESSALIKON GRAND HOTEL & SPA 5* Lux

Αναχώρηση: 28 & 29 Φεβρουαρίου

3, 4 μέρες

 1η μέρα: Αθήνα - Πόρτα Παναγιά - Ελάτη - Περτούλι

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:00 με ενδιάμεσες στάσεις και κατεύθυνση για την Πύλη για επίσκεψη στη βυζαντινή εκκλησία του 13ου αι Πόρτα Παναγιά. Συνεχίζουμε για φωτογραφίες στο τοξωτό γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα και ανάβαση μέχρι το ελατοσκέπαστο Περτούλι σε υψόμετρο 1090 μ. Στην Ελάτη με τα εντυπωσιακά αρχοντικά και τους ξενώνες, γευθείτε ανεπανάληπτες παραδοσιακές συνταγές στις τοπικές ταβέρνες. Άφιξη και εγκατάσταση στο πολυτελές THESSALIKON GRAND HOTEL & SPA 5* Lux, λίγο έξω από την Καρδίτσα.

2η μέρα: Τρίκαλα - Μέτσοβο

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Πρωϊνή επίσκεψη στα Τρίκαλα που διαρρέονται από τον Ληθαίο ποταμό. Θα επισκεφθούμε το Κουρσούμ τζαμί, θα περάσουμε από την κεντρική γέφυρα του 1886 και θα κάνουμε τον ανηφορικό περίπατο μάσα από τη συνοικία Βαρούσι μέχρι το Φρούριο με το ρολόι (έμβλημα της πόλης). Το μεσημέρι θα βρεθούμε στο Μέτσοβο για να επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής, την Πινακοθήκη Αβέρωφ (έξοδα ατομικά). Χρόνος για να δοκιμάσουμε τις τοπικές σπεσιαλιτέ με εκλεκτό ντόπιο κρασί, για βόλτα στα μαγαζιά με τα ξυλόγλυπτα και τα σουβενίρ. Επιστροφή, ξεκούραση και το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Λίμνη Πλαστήρα - Καρναβάλι Σοφάδων

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ονειρική ημέρα στα τοπία της Λίμνης Πλαστήρα ή Ταυρωπού. Αρχίζουμε από την Ι.Μ.Κορώνης με την απίστευτη θέα. Πέρασμα από την Πλαζ του Λαμπερού και συνεχίζουμε για το Φράγμα. Περνώντας από τα χωριά Νιοχώρι και Καλύβια, μυρωδιές ξύλου που καίγεται στις σόμπες και απέραντη ομορφιά μας αφήνουν έκθαμβους. Χρόνος για γεύμα και συνεχίζουμε για τους Σοφάδες Καρδίτσας για να παρακολουθήσουμε την καρναβαλική παρέλαση και το κάψιμο του καρνάβαλου στην κεντρική πλατεία. Το βράδυ δείπνο.

4η μέρα: Μετέωρα - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη των Ιερών Μονών Βαρλαάμ και Μεγ.Μετεώρου. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής:

1η μέρα: Αθήνα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι

2η μέρα: Λίμνη Πλαστήρα-Καρναβάλι Σοφάδων

3η μέρα: Μετέωρα-Αθήνα

Τιµή κατ’ άτοµο µε Πούλµαν µε ηµιδιατροφή

THESSALIKON GRAND HOTEL & SPA 5*

3 µέρες

29/2 - 2/3

4 µέρες

28/2 - 2/3

Δίκλινο

185

245

3ο άτοµο

158

205

3o άτοµο έως 12 ετών

80

95

4ο άτοµο 2 ως 12 ετών

130

170

Μονόκλινο

230

310

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές THESSALIKON GRAND HOTEL & SPA 5* Lux. κοντά στην Καρδίτσα
  • Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.