Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ! ΑΠΟ 245,00

ΠΑΣΧΑ ΣΚΥΡΟΣ!!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/04

 

Μ. Παρασκευή: Αθήνα-Σκύρος Αναχώρηση με πούλμαν για την Κύμη, επιβίβαση στο φέρι-μποτ και μετάβαση στα Λινάρια, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου. Άφιξη στο ξενοδοχείο Skiros Palace. Δείπνο. Παρακολούθηση Επιταφίου.

Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού Πρωινή αναχώρηση για το βόρειο κομμάτι του νησιού, κατάφυτο από πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φθάνουν μέχρι τη θάλασσα, γεμάτο παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια, μικρά εκκλησάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους. Συνεχίζουμε για το νότιο τμήμα του νησιού. Θα περιηγηθούμε κατ’ αρχάς στην όμορφη παραλία της Καλαμίτσας και θα φθάσουμε μέχρι το παραθαλάσσιο χωριό Πεύκο με τη γραφική ατμόσφαιρά του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερο. Παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης. Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα-Χώρα Πλούσιο πρωινό. Στο προαύλιο του ξενοδοχείου ψήνονται τα αρνιά, μπορείτε να πάρετε μέρος κι εσείς στη διαδικασία της προετοιμασίας. Μεζεδάκι-ουζάκι. Πασχαλινό γεύμα-γλέντι. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την παλιά χώρα της Σκύρου, που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός λόφου, στη σκιά ενός μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα Πάσχα: Σκύρος-Αθήνα Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς, τον οικισμό Μαγαζιά. Μεταφορά στο λιμάνι Λινάρια και επιβίβαση στο φέρι-μποτ για Κύμη. Άφιξη και αναχώρηση για Ερέτρια, όπου θα κάνουμε στάση. Συνεχίζουμε για Αθήνα.

Κόστος κατ’ άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο

3ο άτομο

1/κλινο

1ο παιδί 0-12

1ο παιδί 12-14

2ο παιδί 0-14

18-21/4 4ήμερη πούλμαν

245€

195€

315€

110€

140€

190€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: √ Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κύμη-Σκύρος-Κύμη √ Διαμονή στο ξενοδοχείο √ Ημιδιατροφή καθημερινά √ Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής (περιλαμβάνονται κρασί χύμα & αναψυκτικά) √ Πασχαλινό γλέντι με συνοδεία μουσικής √ Μεταφορές-περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα √ Αρχηγός/Συνοδός