Skip to main content

Καρπενήσι-Βελούχι ΓΙΟΡΤΕΣ 2013/2014

27-29/12 & 3-6/1   4 Ημέρες

Καρπενήσι-Βελούχι - ΑΠΟ 180 ΕΥΡΩ

Κορυσχάδες-Μεγάλο & Μικρό Χωριό - Μονή Προυσού-Φραγκίστα-Μονή Τατάρνας

1η μέρα: Αθήνα-Kορυσχάδες-Καρπενήσι.
Αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Καρπενήσι, μέσω μιας υπέροχης διαδρομής διασχίζοντας τα πανέμορφα χωριουδάκια, ανηφορίζοντας για Κορυσχάδες παραδοσιακός οικισμός του οποίουτα περισσότερα σπίτια έχουν αναπαλαιωθεί. Άφιξη στο Καρπενήσι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η μέρα: Μικρό & Μεγάλο Χωριό-Μονή Προυσσού.
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γραφικό Μικρό & Μεγάλο Xωριό κτισμένα στους πρόποδες τουβουνού της Χελιδώνας, εδώ θα θαυμάσουμε τα υπέροχα αρχοντικά, την πλατεία με το ρολόι. Στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε για το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας, σκαρφαλωμένο σε απότομο βράχο σε υψόμετρο 800μ όπουφυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Ανατ. & Δυτ. Φραγκίστα Μονή Τατάρνας-Λίμνη Κρεμαστών.
Αναχώρηση για τα πανέμορφα γραφικά χωριά την Ανατολική και Δυτική Φραγκίστα, επίσκεψη στη ιστορικό μοναστήρι Τατάρνας με τις σπάνιες αγιογραφίες που χτίστηκε σε στρατηγική θέση, ιδανικό κρησφύγετο αγωνιστών κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας. Συνεχίζοντας θα συναντήσουμε την Τεχνητή Λίμνη Κρεμαστών, και θα κάνουμε στάση στην επιβλητική Γέφυρα της Επισκοποής. Η ΛίμνηΦράγμα Κρεμαστών, άρχισε να γεμίζει το 1965. Τρία ποτάμια, ο Αχελώος οΤαυρωπός (Μεγδοβάς) και ο Αγραφιώτης, ρίχνουν τα νερά τους στην λίμνη των ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ.

4η μέρα. Καρπενήσι-Βελούχι-Αθήνα.
Πρωινή Αναχώρηση για το Βελούχι εάν μας τοεπιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Όσοι δεν θελήσουν να ακολουθήσουν ελεύθερο πρωινό στην πόλη για περίπατο, αγορές ντόπιων προϊόντων.Πορεία επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα

Περιλαμβάνονται:

√ Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται

√ Διαμονή σε δωμάτια της επιλογής σας

√ Ημιδιατροφή

√ Αρχηγός-Συνοδός

Κόστος κατ’ άτομο   Ημιδιατροφή

2/κλινο

3ο άτομο

1/κλινο

27-29/12 3ήμερη πούλμαν

180

133

235

3-6/1 4ήμερη πούλμαν

240

175

310

Στη 3ήμερη δεν θα πραγματοποιηθεί η 3η μέρα

ANESIS 3* Sup

Βρίσκεται στην είσοδο του Καρπενησίου. Εδώ θα ζήσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ζεστασιάς δίπλα στο τζάκι.