Skip to main content

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 26ή26/10/13

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

3 ή 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟ 155 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ!

1η ημέρα: 25/10, Αθήνα – Καρπενήσι – Κεφαλόβρυσο

Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση για το πανέμορφο Καρπενήσι με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Φτάνοντας και προσπερνώντας το Καρπενήσι, περίπου στα τρία χιλιόμετρα θα συναντήσουμε το Κεφαλόβρυσο εκεί όπου έγινε μία από τις σημαντικότερες μάχες της Επανάστασης του 1821. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό σε παραδοσιακό εστιατόριο της περιοχής, επιστροφή στο Καρπενήσι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διαμονής μας. Το βράδυ μας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 26/10, Κορυσχάδες – Μονή Προυσού – Μεγάλο Χωριό

Μετά το πρόγευμα, στα νοτιοδυτικά του Καρπενησίου, αξίζει να επισκεφθούμε το γραφικό χωριό Κορυσχάδες, σε μια ωραία τοποθεσία. Ακολουθεί επίσκεψη σ’ ένα από τα πιο ονομαστά μοναστήρια της Ρούμελης, την Παναγία του Προυσού, όπου φυλάσσεται η εικόνα της Παναγίας η οποία προέρχεται από την Προύσα της Μικρά Ασίας. Θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας σε ακόμα ένα όμορφο, παραδοσιακό ορεινό χωριό του Καρπενησίου, το Μεγάλο χωριό. Ελεύθερος χρόνος για παραδοσιακό φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 27/10, Ελεύθερη ημέρα

Πρωινό σε μπουφέ και η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη να την αξιοποιήσει ο κάθε ένας όπως επιθυμεί. Μπορείτε να περπατήσετε στα γραφικά δρομάκια της πόλης και να αγοράσετε τοπικά προϊόντα ή απλά να πιείτε τον καφέ σας σε κάποιο παραδοσιακό καφενείο και να χαλαρώσετε. Το βράδυ μας ελεύθερο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 28/10, Καρπενήσι – Καμένα Βούρλα – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την παραλιακή πόλη των Καμένων Βούρλων όπου θα απολαύσουμε τον περίπατό μας στην παραλία της πόλης. Αργά το μεσημέρι μετά το φαγητό μας θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα έχοντας σύντομες στάσεις για ξεκούραση.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Elvetia2* ή στο Anesis 3* superior
  • Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ στο ξενοδοχείο διαμονής μας
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Γεύματα και δείπνα
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Σημείωση:

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί και 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) με αναχώρηση στις 26/10 και αφαιρώντας την 3η ημέρα.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ!