Skip to main content

ΣΚΥΡΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Σκύρος ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

- Το νησί του μύθου και της παράδοσης

ΑΠΟ 229.00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

    01Μέρα:
Αθήνα-Σκύρος.
Αναχώρηση με πούλμαν για την Κύμη, επιβίβαση στο φερυμπότ και μετάβαση στη Λιναριά, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου. Άφιξη στα ξενοδοχεία SKIROS PALACE *. Δείπνο.
    02Μέρα:
Χώρα Σκύρου – Μαγαζιά.
Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με το νησί από τη Χώρα, αμφιθεατρικά χτισμένη πάνω σε ένα βράχο. Εκεί θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς. Κατόπιν θα κατηφορίσουμε στον οικισμό Μαγαζιά με τη φημισμένη αμμουδερή παραλία για μπάνιο. Το απόγευμα θα περπατήσουμε στην παλιά χώρα της Σκύρου που είναι χτισμένη στη σκιά ενός μεσαιωνικού κάστρου, με τα γραφικά σοκάκια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.
    03Μέρα:
Γύρος του νησιού.
Μπουφέ πρόγευμα και σήμερα θα περιηγηθούμε στη βόρεια πλευρά της Σκύρου, χαμένο μέσα στα πυκνά πευκοδάση που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα. Υπέροχο τοπίο που συνδυάζεται με τα παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια και τις πανέμορφες παραλίες με τα πεντακάθαρα τιρκουάζ νερά. Στη διαδρομή μας, θα συναντήσουμε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους. Στάση στο παραθαλάσσιο Πεύκο, παραδομένο στην ομορφιά του τόπου με την γραφική ατμόσφαιρά. Χρόνος για μπάνιο στα μαγευτικά νερά του και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο απόγευμα. Δείπνο.
    04Μέρα:
Σκύρος-Αθήνα.
Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Αναχώρηση για τη Λιναριά και μετάβαση με φερυμπότ στην Κύμη. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην Ερέτρια.
 
Τιμή κατ’ άτομο με ημιδιατροφή
Αναχώρηση: 12, 19 Ιουλ, 23 Αυγ., 6, 20 Σεπ., 4 μέρες οδικώς
          
     12/7, 23/8, 6/9, 20/9    19/7
Δίκλινο    229    255
3ο άτομο    210    210
3ο άτομο έως 8 ετών    125    125
3ο άτομο 8 έως 14 ετών*    170    170
Μονόκλινο    290    320

 
Περιλαμβάνονται:
     Εισιτήρια πλοίου Κύμη-Σκύρος-Κύμη (οικονομική θέση).
     Μεταφορές, εκδρομές με πούλμαν.
     Διαμονή στο SKIROS PALACE 4*.
     Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) στο ξενοδοχείο.
     Αρχηγός / Συνοδός.
     Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών.
     Φ.Π.Α.