Skip to main content

Στις ανοιξιάτικες ομορφιές της Εύβοιας Πρωτομαγιά στο Αμαρόντα 3 ημέρες από 195

Αναχώρηση: 29/4-1/5, με πούλμαν, 3 μέρες

 
 

Χιλιαδού – Νησάκια Πεταλιοί - Μαρμάρι

1η μέρα: Αθήνα – Χιλιαδού - Αμαρόντα

Αναχώρηση από Αθήνα στις 8:00 για την πανέμορφη Χιλιαδού, στην πλευρά της Εύβοιας που ακουμπά στο Αιγαίο. Η μαγευτική παραλία Χιλιαδού που διεκδίκησε τον Χρυσό Φοίνικα των Καννών, με το φυσικό της τοπίο, την πυκνή και πλούσια βλάστηση της και τα κρυστάλλινα καταγάλανα νερά, αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές του διεθνούς κινηματογράφου με τον ορίζοντα να σκιαγραφεί στο βάθος τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόννησο. Αφού απολαύσουμε τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Εύβοιας, τον καφέ μας και το γλυκό μας στα ξακουστά ταβερνάκια της περιοχής, θα μεταβούμε στο αγαπημένο μας ξενοδοχείο Amaronda Resort & Spa 4* sup στην Ερέτρια.

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βραδάκι σας περιμένουμε για ένα δροσερό κοκτέιλ με τον διευθυντή του ξενοδοχείου που θα σας υποδεχτεί στην πισίνα πριν απολαύσουμε το δείπνο μπουφέ με ποτά κερασμένα από εμάς. Έπειτα το βραδινό γεύμα, θα μας συντροφεύσει με τραγούδι και γλυκές μελωδίες στο πιάνο μπαρ, η μοναδική φωνή της Roulas.

2η μέρα: Κρουαζιέρα στους Πεταλιούς - Μαρμάρι

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος να απολαύσουμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου, όπως το spa στα μαγικά χέρια των θεραπευτών μας , την παράλια, την πισινά αλλά ακόμη κι ένα ουζάκι στα γραφικά ταβερνάκια της Ερέτριας. Για τους υπολοίπους ξεκινάμε για τη Νότια Εύβοια, μέχρι εκεί που θα συναντήσουμε τα φουσκωτά για την κρουαζιέρα στους Πεταλιούς, το νησιωτικό σύμπλεγμα που παραλληλίζεται συχνά ως οι Μαλδίβες της Ελλάδας, εξαιτίας των γαλαζοπράσινων νερών και της πλούσιας βλάστησης. Πρόκειται για ένα βαθύ όρμο με ρηχά τιρκουάζ νερά και ψιλή λευκή άμμο. Τα νερά τους έχουν επισκεφθεί η Μαρία Κάλλας και ο Ουίνστον Τσώρτσιλ και δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι το νησί ενδιαφέρεται να αγοράσει και ο Μπιλ Γκέιτς. Εντυπωσιασμένοι από τα μαγευτικά νερά και το ειδυλλιακό τοπίο επιστρέφουμε στο Μαρμάρι και από εκεί στο ξενοδοχείο μας. Το βραδάκι δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά και γλυκά. Ακολουθεί μουσική και τραγούδι.

3η μέρα: Χαλκίδα – Κάστρο Καράμπαμπα - Αθήνα

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος να απολαύσετε τις ανέσεις του Amaronda και να πιείτε το καφεδάκι σας μπροστά στην πισίνα, με ηλιόλουστη ανοιξιάτικη διάθεση και να φτιάξουμε τα Πρωτομαγιάτικα στεφάνια μας στην παράλια. Νωρίς το απόγευμα ακολουθεί επίσκεψη στη Χαλκίδα. Στην πεζή περιήγηση μας θα δούμε το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο εξωτερικά και το Ναό της Αγ. Παρασκευής, πολιούχου της Χαλκίδος (5ου αι). Απέναντι ακριβώς η Οικία του Ενετού Βαΐλου, του Διοικητή της Χαλκίδας κατά τα χρόνια της Ενετοκρατίας. Σε μικρή απόσταση το Τζαμί του Εμίρ Ζαδέ που στις μέρες μας λειτουργεί ως εκθεσιακός χώρος. Συνεχίζουμε για την παλιά γέφυρα με τα “τρελά νερά” και θα καταλήξουμε στο Κάστρο του Καράμπαμπα για να θαυμάσουμε τον χώρο και τη θέα από ψηλά, πριν επιστρέψουμε στην Αθήνα με τις ωραιότερες αναμνήσεις.

Τιμή κατ’ άτομο, 29/4-1/5, με πούλμαν, 3 μέρες

Δίκλινο κεντρικό κτίριο θέα κήπος

195

Δίκλινο κεντρικό κτίριο θέα θάλασσα

215

3ο άτομο

155

3ο άτομο έως 11,99 ετών

115

4ο άτομο έως 11,99 ετών

155

Μονόκλινο κεντρικό κτίριο θέα κήπος

255

Μονόκλινο κεντρικό κτίριο θέα θάλασσα

285

 

Περιλαμβάνονται: Εκδρομές, μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Δύο (2) διαν/σεις στο Amaronda Resort & Spa 4* στην Ερέτρια • Μπουφέ πρωϊνό και μπουφέ δείπνο καθημερινά με ποτά (ημιδιατροφή με ποτά) • Κοκτέιλ καλωσορίσματος & μουσικές βραδιές στο πιάνο μπαρ  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών • Αρχηγός /Συνοδός • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 3 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων • Η προαιρετική κρουαζιέρα στους Πεταλιούς κόστους 35 € / άτομο, Minimum 6 άτομα