Skip to main content

Δελφοί Πάσχα 2023! από 356€

Αναχώρηση 14/04/2023, 4 μέρες

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Δελφοί

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:15 και με ενδιάμεση στάση, φτάνουμε στους Δελφούς, όπου θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο (έξοδα ατομικά), με τους αρχαίους θησαυρούς που έχουν βρεθεί στην περιοχή, η οποία έχει χαρακτηριστεί από τους αρχαίους συγγραφείς, ως “Ο Ομφαλός της γης”. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Amalia Delphi 4* και γεύμα μπουφέ με απεριόριστα ποτά. Ξεκούραση και το βράδυ παρακολούθηση της ακολουθίας του Επιταφίου και δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά.

Μ. Σάββατο: Γαλαξίδι – Ιτέα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην ναυτική πολιτεία του Γαλαξιδίου με την πλούσια ιστορία του. Θα θαυμάσουμε τον Ναό του Αγίου Νικολάου με το υπέροχο και μοναδικό ξυλόγλυπτο τέμπλο, το ναό της Αγίας Παρασκευής με το ηλιακό ρολόι του, το βυζαντινό μοναστήρι του Σωτήρος χτισμένο το 1250 μ.Χ., το σπίτι του μεγάλου ιστοριοδίφη Κ. Σάθα, τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, το Παρθεναγωγείο, το Χηρόλακα, το παλιό πέτρινο υδραγωγείο του 15ου αιώνα και τα παραδοσιακά σπίτια του και κτίρια. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο και καφέ και μέσω Ιτέας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Γεύμα μπουφέ με απεριόριστα ποτά. Απόγευμα ξεκούρασης στις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Αναστάσιμη λειτουργία. Ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα, πολλές λιχουδιές και απεριόριστα ποτά!

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα - Αράχωβα

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε τη Λαμπριάτικη μέρα στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου. Σουβλίζοντας το παραδοσιακό οβελία προσφέρονται ουζάκι και μεζεδάκια, το μεσημέρι εορταστικό Πασχαλιάτικο γεύμα - γλέντι όπως η παράδοση το απαιτεί, διασκέδαση με την ξεσηκωτική Γωγώ Τσαμπά και την ορχήστρα της  με απεριόριστα ποτά. Το απόγευμα βόλτα στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα, η οποία δεσπόζει στις πλαγιές του Παρνασσού. Πλήθος επισκεπτών κατακλύζει το χωριό. Κάντε μια βόλτα στα σοκάκια της, στα μαγαζιά της και δοκιμάστε τις λιχουδιές της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά.

Δευτέρα του Πάσχα: Δίστομο - Όσιος Λουκάς – Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για επίσκεψη στο Δίστομο, γνωστό για το σφαγιασμό του πληθυσμού από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής το 1944. Θα επισκεφθούμε το Μαυσωλείο θυμάτων στον λόφο Κανάλες και το αντίστοιχο Μουσείο στο παλιό Δημοτικό Σχολείο (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για την Μονή του Όσιου Λουκά, το σπουδαιότερο βυζαντινό μνημείο της Ελλάδας του 11ου αιώνα, που βρίσκεται σε γραφική πλαγιά στις δυτικές υπώρειες του Ελικώνα. Με τις δύο μεγάλες εκκλησίες, την Κρύπτη, το καμπαναριό, τα κελιά και τα άλλα κτίσματα, απέκτησε σύντομα μοναδική ακτινοβολία και θεωρείται πρότυπο για τα βυζαντινά μνημεία του 11ου αιώνα πανελλαδικώς. Μετά το γεύμα μας (έξοδα ατομικά) επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή κατ’ άτομο, 14-17/4, με πούλμαν, 4 μέρες

Δίκλινο

356

3ο άτομο

249

3ο άτομο έως 10 ετών

195

4ο άτομο έως 10 ετών

205

Μονόκλινο

511

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ΑΜΑLΙΑ DELPHI 4* • Πλήρης διατροφή από πλούσια μπουφέ καθημερινά, αρχίζοντας με μπουφέ γεύμα και τελειώνοντας με πρωϊνό • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων & δείπνων (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά, νερό) σε απεριόριστη κατανάλωση • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι και ζωντανή μουσική με την Γωγώ Τσαμπά και την ορχήστρα της • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Πλούσια παιδική απασχόληση • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 3 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων