Skip to main content

Αιτωλική γη με group Καλοκαίρι 2020 από 215,00

Αναχωρήσεις: 14/8, 18/9

3ημέρες

 

1ηΜΕΡΑ

Αθήνα - Μεσολόγγι - Αιτωλικό - Αγρίνιο

Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:00. Mέσω της γέφυρας του Ρίο, άφιξη στην ιστορική πόλη του Μεσολογγίου όπου θα ξεναγηθούμε στην Δημοτική Πινακοθήκη και στον Κήπο των Ηρώων. Συνεχίζουμε προς την παραλία της Τουρλίδας με τα διβάρια και τις γραφικές πελάδες (ξύλινα σπίτια στο νερό), αλλά και τις Αλυκές. Προχωράμε για το Αιτωλικό, το νησάκι μέσα στη λιμνοθάλασσα, που συνδέεται με την ξηρά με δύο πέτρινες πολύτοξες γέφυρες που έχουν χαρακτηριστεί διατηρητέα μνημεία. Χρόνος για καφέ και μετά θα ξεναγηθούμε στο Μουσείο Βάσως Κατράκη και θα επισκεφθούμε μονάδα παραγωγής αυγοτάραχου, ένα από τα πιο νόστιμα εδέσματα. Κατευθυνόμενοι προς το Αγρίνιο θα θαυμάσουμε το φαράγγι της Κλεισούρας με τους σταλακτίτες και το εκκλησάκι της Αγίας Ελεούσας. Άφιξη και εγκατάσταση στο MARPESSA LUXURY HOTEL & Spa 4*. Ξεκούραση και δείπνο.

2ηΜΕΡΑ

Αγρίνιο - Βόνιτσα - Λευκάδα - Πάλαιρος

Πρόγευμα με χειροποίητα εδέσματα και πρώτες ύλες βιολογικής καλλιέργειας από την φάρμα του Marpessa και ξεκινάμε για την διαδρομή μας προς τη Βόνιτσα όπου εκπληκτικής ομορφιάς διαδρομή μας οδηγεί στο νησάκι της «Κουκουμίτσας». Περπατάμε μια γέφυρα που βρίσκεται «μέσα στη θάλασσα», για να φτάσουμε στο νησάκι και να δούμε το κάστρο της Βυζαντινής Βόνιτσας και την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου. Χρόνος ελεύθερος για καφέ στη Βόνιτσα και ξεκινάμε για το νησί της Λευκάδος, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο μέσα στην πόλη και για το μεσημεριανό μας (έξοδα ατομικά) αλλά και για μια σύντομη επίσκεψη στο μοναστήρι της Παναγιάς την Φανερωμένης. Στην επιστροφή μας προς το Αγρίνιο, περνάμε από θαυμάσιες διαδρομές της καταπράσινες Παλαίρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα απολαύστε τις εγκαταστάσεις του “9 Limnes Spa” με hammam, υδρομασά κλπ. Το βράδυ δείπνο.

3ηΜΕΡΑ

Αγρίνιο - Αθήνα

Ελληνικό πρωϊνό με εδέσματα από την φάρμα του Marpessa. Επίσκεψη στο Μουσείο Τέχνης του γλύπτη Καπράλου, ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες γλύπτες του 20ου αιώνα με καταγωγή απότο Παναιτώλιο. Συνεχίζουμε για εξωτερική γνωριμία με τις διατηρητέες καπναποθήκες Παπαστράτου και Παπαπέτρου, κτίρια με μεγάλη ιστορική, αρχιτεκτονική και πολιτιστική αξία για την πόλη. Επίσκεψη στη Ναύπακτο και χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και μέσω Ρίου επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τύπος Δωματίου 14/8, 18/9
Δίκλινο 215 €
3ο άτομο ενήλικας 198€
Μονόκλινο 269 €
  • Τιμή κατ’άτομο.
  • Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής, ο οποίος βάση Νόμου καταβάλλεται από τον πελάτη απ' ευθείας στο Ξενοδοχείο.

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές MARPESSA LUXURY HOTEL & SPA 4* στο Αγρίνιο
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός /Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

​​​​ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Στις αναγραφόμενες τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που αναμένεται να εφαρμοσθεί από την 1η Ιανουαρίου 2018 ή και νωρίτερα. Η χρέωση αναμένεται να είναι ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση:

Ξεν/χειο 4*: € 3,00

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως