Skip to main content

ΚΥΜΗ Αγίου Πνεύματος 2020 από 199,00

Αναχώρηση: 6-8 Ιουνίου

3 µέρες

 1η μέρα: Αθήνα - Νέα Στύρα - Κύμη

Αναχώρηση στις 08:30 από Αθήνα με ενδιάμεση στάσεις για τα Νέα Στύρα στη νότια Εύβοια. Χρόνος για καφεδάκι και μεζεδάκια στις όμορφες ψαροταβέρνες. Συνεχίζουμε για την παραλία της Κύμης όπου εγκατάσταση στο εντυπωσιακό KYMI PALACE HOTEL 4*. Το βράδυ δείπνο από μπουφέ.

2η μέρα: Άνω Ποταμιά (Λιοτρίβι Κασομούλη & Αρχ. Συλλογή)

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο παλιό λιοτρίβι του Κασομούλη (που έχει αναπαλαιωθεί και διαμορφωθεί ως μουσειακός επισκέψιμος χώρος) όπου θα γνωρίσουμε την παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής του λαδιού. Στη συνέχεια, επίσκεψη στην αρχαιολογική συλλογή της Άνω Ποταμιάς, δίπλα από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και περιλαμβάνει τα ευρήματα από τον γειτονικό λόφο Καστρί όπου η ακρόπολη της Αρχαίας Κύμης. Θα περιηγηθούμε στα εκπληκτικά σοκάκια του παραδοσιακού οικισμού της Άνω Ποταμιάς, από τα παλαιότερα χωριά της περιοχής, η οποία είναι αμφιθεατρικά χτισμένη, με θέα στο πέλαγος και διατηρεί στοιχεία παραδοσιακής νησιώτικης αρχιτεκτονικής! Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Κύμη - Λαογραφικό Μουσείο Παπανικολάου Ι.Μονή Μεταμόρφωσης Σωτήρος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην Κύμη στο Λαογραφικό Μουσείο Γεώργιος Παπανικολάου (Test Pap) που στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα στο είδος του στη χώρα, με συλλογή που αριθμεί περί τα 1600 αντικείμενα. Στους χώρους του διοργανώνονται διαλέξεις, σεμινάρια, εικαστικές εκθέσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα. Στον κήπο του έχει κατασκευαστεί υπαίθριο θέατρο και η πλούσια συλλογή του ανανεώνεται συνεχώς. Στη συνέχεια προσκύνημα στην Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος (16 αι) κτισμένη στην αγκαλιά ενός κατάφυτου λόφου λίγο έξω από την Κύμη. Χρόνος για γεύμα και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν, µε ηµιδιατροφή καθηµερινά.

KYMI PALACE 4*

3 µέρες

6-8 Ιουνίου

Δίκλινο θέα θάλασσα

199

Δίκλινο Junior Suite θέα θάλασσα

240

Δίκλινο Executive Suite θέα θάλασσα

267

3ο άτοµο

150

3ο άτοµο έως 12 ετών

80

4ο άτοµο έως 12 ετών

115

Μονόκλινο θέα θάλασσα

238

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν ως περιγραφή
  • Διαμονή στο KYMI PALACE HOTEL 4* στην παραλία της Κύμης
  • Πλούσιο πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός-συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.