Skip to main content

Καρπενήσι, Μικρό & Μεγάλο Χωριό Πάσχα 2020 από 199,00

Αναχώρηση: 17/4  4 ΜΕΡΕΣ
 Ώρα αναχώρησης: 08:30 π.μ.

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Κεφαλόβρυσο - Κορυσχάδες - Καρπενήσι

Αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Καρπενήσι. Φτάνουμε στο ιστορικό Κεφαλόβρυσο, με το μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Συνεχίζουμε με τον παραδοσιακό οικισμό των Κορυσχάδων. Άφιξη στο Καρπενήσι και τακτοποίηση στο LECADIN HOTEL 2*. Μεταφορά στην εκκλησία για τον Επιτάφιο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Μικρό & Μεγάλο Χωριό - Μονή Προυσού

Πρωινό & αναχώρηση για το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας. Χρόνος περιήγηση στους χώρους της μονής. Συνεχίζουμε για το Μικρό Χωριό, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος. Απέναντι είναι το Μεγάλο Χωριό, στους πρόποδες του Όρους Χελιδόνα. Επίσκεψη στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο (αν είναι ανοιχτό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο!

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό Γεύμα - Ανατ. & Δυτ. Φραγκίστα - Μονή Τατάρνας

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με ουζάκι και μεζεδάκι. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα αναχώρηση για τα γραφικά χωριά Ανατολική και Δυτική Φραγκίστα. Επίσκεψη στη Μονή Τατάρνας με τις σπάνιες αγιογραφίες. Από μακριά θα αγναντέψουμε τη Λίμνη Κρεμαστών, τη μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της χώρας μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Μονή Αγάθωνος - Λουτρά Υπάτης - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στη Μονή Αγάθωνος, όπου θα δούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, με τον Βοτανικό κήπο και τα εκθέματα από τον Εθνικό Δρυμό της Οίτης. Συνεχίζουμε για τη Λουτρόπολη Υπάτης, για καφέ και περίπατο στο υπέροχο πάρκο. Θα καταλήξουμε στο καταπράσινο χωριό του Γοργοποτάμου, με την ιστορική γέφυρα και τα πολλά ταβερνάκια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

AΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

17/4 SMILE PRICE

4

199 €

165 €

270 €

110 €

17/4

4

219 €

185 €

295 €

125 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν για κρατήσεις έως 14/3 και για περιορισμένες θέσεις

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Lecadin Hotel 2* στο Καρπενήσι ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα - γλέντι στη θέση της ημιδιατροφής ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση ✓ Αρχηγός/ συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

  • 0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
  • 1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων
  • 3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
  • 4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.