Skip to main content

Αλπική Ευρυτανία πολυτελείας! Πάσχα 2020 από 245,00

Με διαµονή στο Avaris Hotel 5*

ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ - ΜΙΚΡΟ & ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ - SALOON

Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Μονή Αγάθωνος - Καρπενήσι

Αναχώρηση 08:00 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για το ελατοσκέπαστο Καρπενήσι. Καθ’οδόν θα παρακάμψουμε για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγάθωνος, μία κιβωτό της φύσης με σημαντική θρησκευτική και οικολογική δραστηριότητα. Εγκατάσταση στο AVARIS HOTEL 5* σε ονειρική τοποθεσία, πάνω από το Καρπενήσι. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με νηστίσιμα και μη και παρακολούθηση του Επιταφίου.

Μεγ.Σάββατο: Προυσός (Ι.Μ.Παναγίας) - Μεγάλο Χωριό

Μπουφέ πρόγευμα. Εικόνες, τοπία και χρώματα μοναδικά. Διασχίζοντας τα “Ευρυτανικά Τέμπη” θα βρεθούμε στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας. Ξενάγηση και προσκύνημα. Αργότερα, περίπατος στα γραφικά δρομάκια του Μεγάλου Χωριού. Παραδοσιακά ψώνια και σουβενίρ. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ, θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ακολουθία της Ανάστασης του Θεανθρώπου. Αναστάσιμο γιορτινό δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα κ.α.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά στο Καρπενήσι - Saloon!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Μπουφέ πρόγευμα και ξεκούραστο πρωϊνό στις ανέσεις του ξενοδοχείου. Πασχαλινό τραπέζι και γλέντι με μουσική, τραγούδι, χορό! Αργότερα, βολτούλα για απογευματινό καφέ στο Πάρκο Τουριστικής Ιππασίας & Περιπέτειας Saloon, λίγο έξω (4 χλμ) από το Καρπενήσι. Ένα ξύλινο καταφύγιο μέσα στο SALOON PARK, που συνδυάζει την ομορφιά της ελληνικής φύσης και την παράδοση του αμερικανικού νότου.

Δευτέρα: Καρπενήσι - Κεφαλόβρυσο - Κορυσχάδες

Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο κέντρο του Καρπενησίου για να επισκεφθούμε τον διατηρητέο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας (17ος αι). Χρόνος στην κεντρική πλατεία για βόλτα και ψώνια, γλυκά κουταλιού, τυριά, φημισμένα αλλαντικά και άλλα! Το μεσημέρι θα βρεθούμε ιστορικό Κεφαλόβρυσο με το μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη όπου και χρόνος για γεύμα δίπλα στα πλατάνια και τα γάργαρα νερά. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε έναν περίπατο στον υπέροχα αναπαλαιωμένο παραδοσιακό οικισμό των Κορυσχάδων. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας και δείπνο μπουφέ.

Τρίτη: Λουτρά Υπάτης - Γοργοπόταμος - Αμφίκλεια - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα. Αναχώρηση για έναν απολαυστικό φυσιολατρικό περίπατο με χρόνο για καφέ στη λουτρόπολη της Υπάτης και μετά στο χωριό του Γοργοπόταμου, κοντά στην ιστορική γέφυρα στις ταβέρνες με την παραδοσιακή ρουμελιώτικη κουζίνα. Επόμενος σταθμός μας η Αμφίκλεια όπου θα επισκεφθούμε το “Μουσείο Άρτου”. Μέσω Χαιρώνειας, όπου θα δούμε το περίφημο Λιοντάρι, επιστρέφουμε στην Αθήνα.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής:

  • Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Καρπενήσι - Κεφαλόβρυσο - Κορυσχάδες
  • Μεγ. Σάββατο: Προυσός - Μεγάλο Χωριό
  • Κυριακή Πάσχα Καρπενήσι - Saloon
  • Δευτέρα: Υπάτη - Γοργοπόταμος - Αμφίκλεια – Αθήνα

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε ζωντανή µουσική.

AVARIS HOTEL 5*

4 µέρες

17 - 20 Απρ.

5 µέρες

17 - 21 Απρ.

Δίκλινο Standard*

279

345

Δίκλινο Deluxe

310

385

3ο άτοµο Deluxe

120

145

3ο & 4o άτ. ως 12 ετ.Deluxe

95

120

Μονόκλινο

390

485

* Μόνο για χρήση δικλίνου.

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε πλήρη διατροφή & Πασχαλινό γεύµα µε ζωντανή µουσική.

AVARIS HOTEL 5*

4 µέρες/ 3 νύχτες

5 µέρες/ 4 νύχτες

Δίκλινο Standard*

245

300

Loft Triple

265

325

Δίκλινο Deluxe

285

350

Loft Suite

345

425

Suite 2 χώρων

415

510

3ο & 4ο άτοµο ενήλικας

Δωρεάν

Δωρεάν

3ο & 4ο άτ. παιδί έως 12 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Μονόκλινο Standard

385

465

* Μόνο για χρήση δικλίνου.

Περιλαμβάνονται: •  Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο AVARIS HOTEL 5* στο Καρπενήσι • Μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ. Σάββατο και το Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα, είναι στην θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Γλέντι με μουσική την Κυριακή του Πάσχα • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Δωρεάν wi-fi • Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου • Έκπτωση 20% σε θεραπειές μασάζ στο χώρο του Fitness Spa • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.