Skip to main content

KYMI PALACE 4* Πάσχα 2020 από 189,00

ΠΟΥΛΜΑΝ & ΙΧ
κυμη - ευβοια
Παραδοσιακή Πασχαλιά στο υπέροχο Kymi Palace 4*

Με ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το KYMI PALACE απέχει 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία, βλέπει στο γραφικό λιμάνι της Κύμης και διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με θέα στην θάλασσα. Απέχει μόνο 500μ. από την παραλία και προσφέρει πισίνα υπερχείλισης με παιδικό τμήμα και βεράντα με ξαπλώστρες. Παρέχεται Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Τα δωμάτια του διαθέτουν κλιματισμό, μίνι μπαρ, σεσουάρ, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, Wi-Fi και θέα στη θάλασσα.

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Νέα Στύρα - Κύμη - Επιτάφιος στη Μονή Μάντζαρη

Αναχώρηση στις 08:30 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για τα Νέα Στύρα στη νότια Εύβοια. Χρόνος για καφεδάκι και νηστίσιμα μεζεδάκια στις όμορφες ψαροταβέρνες. Συνεχίζουμε για την παραλία της Κύμης όπου εγκατάσταση στο εντυπωσιακό KYMI PALACE HOTEL 4*. Αναχώρηση νωρίς για τη Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου ή Μάντζαρη (11ος αι), όπου θα παρακολουθήσουμε με κατάνυξη την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή και δείπνο από μπουφέ.

Μεγ. Σάββατο: Άνω Ποταμιά
(Λιοτρίβι Κασομούλη & Αρχ. Συλλογή) Ανάσταση στην Ι.Μ. Μεταμ. Σωτήρος

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο παλιό λιοτρίβι του Κασομούλη (που έχει αναπαλαιωθεί και διαμορφωθεί ως μουσειακός επισκέψιμος χώρος) όπου θα γνωρίσουμε την παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής του λαδιού. Στη συνέχεια, επίσκεψη στην αρχαιολογική συλλογή της Άνω Ποταμιάς, δίπλα από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και περιλαμβάνει τα ευρήματα από τον γειτονικό λόφο Καστρί όπου η ακρόπολη της Αρχαίας Κύμης. Θα περιηγηθούμε στα εκπληκτικά σοκάκια του παραδοσιακού οικισμού της Άνω Ποταμιάς, από τα παλαιότερα χωριά της περιοχής, η οποία είναι αμφιθεατρικά χτισμένη, με θέα στο πέλαγος και διατηρεί στοιχεία παραδοσιακής νησιώτικης αρχιτεκτονικής! Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ, θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ανάσταση στην Ι.Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος (16 αι) κτισμένη στην αγκαλιά ενός κατάφυτου λόφου λίγο έξω από την Κύμη. Ακολουθεί το Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και άλλα εδέσματα.

Κυριακή του Πάσχα: Παραδοσιακό γλέντι - Κύμη

Χρόνια Πολλά! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Χαρείτε την Ανοιξιάτικη Πασχαλινή μέρα στις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Απολαύστε τα προμεσημβρινά μεζεδάκια καθώς θα σουβλίζονται τα αρνιά. Το μεσημέρι πλούσιο Πασχαλινό γεύμα και γλέντι με ζωντανή μουσική! Αργά το απόγευμα θα μεταβούμε στην πλατεία της Κύμης για περίπατο, καφεδάκι, εκλεκτό μπακλαβά και αμυγδαλωτά!

Δευτέρα: Λαογραφικό Μουσείο Κύμης - Ανδρονιάνοι - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο για επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου (Test Pap) που στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα του είδους στη χώρα, με συλλογή που αριθμεί περί τα 1600 αντικείμενα. Στους χώρους του διοργανώνονται διαλέξεις, σεμινάρια, εικαστικές εκθέσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα. Στον κήπο του έχει κατασκευαστεί υπαίθριο θέατρο και η πλούσια συλλογή του ανανεώνεται συνεχώς. Συνεχίζουμε με πανέμορφη ορεινή διαδρομή στα γειτονιά χωριά. Χρόνος για γεύμα στους Ανδρονιάνους με τα εκλεκτά κρεατικά και τον φημισμένο κοκκινιστό κόκορα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Εορταστικό Πρόγραµµα

Μ. Παρασκευή: Νηστήσιμο δείπνο.

Μ. Σάββατο: Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα, πλούσια προμεσημβρινά μεζεδάκια, σούβλισμα αρνιών, και γλέντι με ζωντανή μουσική.

Προσφέρεται στα δωμάτια το παραδοσιακό πασχαλινό τσουρεκάκι, λευκό κερί για το βράδυ της Ανάστασης, καθώς και το πασχαλινό κόκκινο αυγό στο Αναστάσιμο δείπνο.

  • • Καλωσόρισμα στα δωμάτια με παραδοσιακό πασχαλινό τσουρεκάκι και λευκό κερί για το βράδυ της Ανάστασης
  • • Με πλούσια μπουφέ για το πρωϊνό και την ημιδιατροφή σας, παραδοσιακά εορταστικά γεύματα, προμεσημβρινά μεζεδάκια, σούβλισμα αρνιών, και γλέντι με ζωντανή μουσική!
  • • Για τους μικρούς μας φίλους: καθημερινή παιδική απασχόληση με παιδαγωγό στοv εσωτερικά διαμορφωμένο παιδότοπο/καλλιτεχνικό εργαστήρι του ξενοδοχείου.
  • • Δωρεάν wi-fi σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή

στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο Δείπνο

και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

KYMI PALACE 4*

4 µέρες / 17 - 20 Απριλίου

Δίκλινο θέα θάλασσα

275

3ο άτοµο

230

3ο άτοµο έως 12 ετών

95

4ο άτοµο έως 12 ετών

145

Μονόκλινο

342

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές),

µε ηµιδιατροφή στην οποία συµπεριλαµβάνεται το

Αναστάσιµο Δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

KYMI PALACE 4*

4 µέρ./3 νύχ.

5 µέρ./4 νύχτ.

Δίκλινο θέα θάλασσα

189

249

3ο άτοµο

145

190

3ο άτοµο έως 12 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτοµο έως 12 ετών

65

85

Μονόκλινο θέα θάλασσα

253

334

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν ως περιγραφή • Διαμονή στο KYMI PALACE HOTEL 4* στην παραλία της Κύμης • Πλούσιο πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της αντίστοιχης ημέρας • Γλέντι με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Αρχηγός-συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.