Skip to main content

Ορεινή Ναυπακτία Aλευρομουντζουρώματα στο Γαλαξίδι Καθαρά Δευτέρα 2020 από 169,00

ΑΝΑΧΩΡΉΣH: 29/2 3 ΜΕΡΕΣ

 ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΉΣΉΣ: 07:30

 1η μέρα: Αθήνα - Δελφοί - Αράχωβα - Ιτέα - Ερατεινή

Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση θα φτάσουμε στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Συνεχίζουμε για τους Δελφούς, τον «ομφαλό της Γης», όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο (θέατρο-στάδιο) και θα ξεναγηθούμε από επίσημο ξεναγό στο μουσείο. Εκεί φυλάσσονται τα ευρήματα των τοπικών ανασκαφών και ο εκπληκτικός Ηνίοχος. Στάση για φαγητό και καφέ στην Ιτέα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο DELPHI BEACH 4* στην Ερατεινή. Δείπνο.

 2η μέρα: Ορεινή Ναυπακτία (Μονή Βαρνάκοβας - Ελατού - Άνω Χώρα)

Πρωινό και αναχώρηση για την Ορεινή Ναυπακτία. Επίσκεψη στην ιστορική Μονή Βαρνάκοβας, τη δεύτερη αρχαιότερη μονή της χώρας μας μετά το Μικρό Μετέωρο, με έτος ίδρυσης το 1077 μ.Χ. Συνεχίζοντας την ορεινή διαδρομή μας συναντάμε το αμφιθεατρικά χτισμένο χωριό Ελατού. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και περίπατο. Έπειτα θα επισκεφθούμε την Άνω Χώρα, το καταπράσινο κεφαλοχώρι στην «καρδιά» της ορεινής Ναυπακτίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Aποκριάτικο γλέντι με ζωντανή μουσική.

 3η μέρα: «Αλευρομουντζουρώματα» στο Γαλαξίδι - Αθήνα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Το μεσημέρι ακολουθεί Σαρακοστιανός μπουφές και αναχώρηση για το Γαλαξίδι, το οποίο είναι χτισμένο σε φιόρδ και διατηρεί το παραδοσιακό χρώμα του αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου. Είναι από τις πιο γνωστές και όμορφες ναυτικές πόλεις της Ελλάδας, όπου τα παλιά αρχοντικά, το Ναυτικό Μουσείο, το λιμάνι και οι εκκλησίες μαρτυρούν τόσο τη ναυτική παράδοση όσο και την αρχοντιά του τόπου. Το μεσημέρι οι κάτοικοι ξεκινούν από τα σοκάκια προς το λιμάνι για να γιορτάσουν το τοπικό έθιμο, τα «αλευρομουντζουρώματα», με χρωματιστό αλεύρι, λουλάκι και φούμο. Στην όμορφη παραλία ο «γαμπρός» και η «νύφη» μουτζουρώνουν τους πάντες. Όσοι βρίσκονται εντός ακτίνας είναι υποψήφιοι για αλεύρωμα! Εσείς αν θέλετε να το αποφύγετε μείνετε διακριτικά μακριά! Πορεία για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ + ΚΡΑΣΙ + ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΜΠΟΥΦΕ

ΑΦΙΞΗ

HMEΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ ΜV

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ MV

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

2ο ΠΑΙΔΙ 4-12

29/2 EARLY BOOKING

3

169 €

150 €

220 €

80 €

125 €

29/2

3

189 €

170 €

240 €

90 €

135 €

ΜV: MOUNTAIN VIEW   Οι τιμές EARLY BOOKING ισχύουν για κρατήσεις έως 7/2 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της Panolympia 

✓ Διαμονή στο Delphi Beach 4*

✓ Ημιδιατροφή καθημερινά και Σαρακοστιανός μπουφές

✓ Ξενάγηση στο μουσείο των Δελφών

✓ Αρχηγός/συνοδός

✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
  • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής

 

Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων

1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων

3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων

4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.