Skip to main content

Καρπενήσι Μεγάλο & Μικρό Χωριό - Θεοφάνια 2020 από 139.00

Αναχωρήσεις: 4/1

 Ώρα αναχώρησης: 08:30 π.μ.

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 26/11  και για περιορισμένες θέσεις!

 1η μέρα: Αθήνα - Κεφαλόβρυσο - Κορυσχάδες - Καρπενήσι

Αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Καρπενήσι. Μέσω μιας υπέροχης διαδρομής φτάνουμε στο ιστορικό Κεφαλόβρυσο, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Συνεχίζουμε με τον παραδοσιακό οικισμό των Κορυσχάδων, με το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Άφιξη στο Καρπενήσι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο LECADIN HOTEL 3*. Δείπνο.

2η μέρα: Μικρό & Μεγάλο Χωριό - Μ. Προυσού

Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και περιήγηση στους χώρους της μονής. Συνεχίζουμε για το Μικρό Χωριό, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος, απέναντι από το Μεγάλο Χωριό. Μετάβαση στο Μεγάλο Χωριό, στους πρόποδες του Όρους Χελιδόνα. Χαρακτηριστικό του χωριού είναι τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά και τα γραφικά σπίτια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Καρπενήσι - Μονή Αγάθωνος - Λουτρά Υπάτης - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τη Μονή Αγάθωνος, μια «κιβωτό» της φύσης χτισμένη στις πλαγιές της Οίτης, με σημαντική θρησκευτική και οικολογική δραστηριότητα. Προσκύνημα στο σκήνωμα του Αγίου και επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, με τον Βοτανικό κήπο και τα εκθέματα από τον Εθνικό Δρυμό της Οίτης. Συνεχίζουμε για τη Λουτρόπολη Υπάτης, για καφέ και περίπατο στο υπέροχο πάρκο. Θα καταλήξουμε στο καταπράσινο χωριό του Γοργοποτάμου, με την ιστορική γέφυρα και τα πολλά ταβερνάκια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και πορεία για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

4/1

3

139 €

95 €

195 €

4/1

3

159 €

115 €

215 €

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 26/11  και για περιορισμένες θέσεις!

Περιλαμβάνονται:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Lecadin Hotel 3* στο Καρπενήσι ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.  Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

**Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων

1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων

3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων

4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.