Skip to main content

Ορεινή ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ 28η Οκτωβρίου 2019 από 219.00

Αναχ.: 26 Οκτ.
3 µέρες

 

Η εποχή των χρωμάτων, των αρωμάτων και των γεύσεων είναι στο αποκορύφωμα της. Εδώ θα ζήσετε μία αίσθηση παιδικής ξενοιασιάς, που ξυπνάει αναμνήσεις από διακοπές “στο χωριό”. Εδώ θα ξεχάσετε το θόρυβο της πόλης και το άγχος των υποχρεώσεων!

1η μέρα: Αθήνα - Ναύπακτος - Τριχωνίδα - Θέρμο

Αναχώρηση στις 08:00 από Αθήνα μέσω της νέας γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου. Άφιξη στην ιστορική Ναύπακτο με το Ενετικό κάστρο της και το γραφικό Λιμάνι όπου χρόνος για περίπατο και καφέ. Αργότερα θα περάσουμε από το Χάνι του Μπανιά με την παλιά στρατιωτική γέφυρα που ενώνει τις δυο όχθες του Εύηνου και θα βρεθούμε στο ιστορικό Θέρμο όπου το κρυφό Σχολειό με τα κέρινα ομοιώματα. Περιήγηση στην περιοχή και στο μοναστήρι του Κοσμά του Αιτωλού στο Μέγα Δένδρο. Χρόνος για γεύμα και επιστρέφουμε στη Ναύπακτο όπου εγκατάσταση στο φιλόξενο και κεντρικό NAFS HOTEL 3* sup. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο.

 2η μέρα: Αμπελακιώτισσα - Ελατού

Πλούσιο πρόγευμα και ανάβαση μέχρι την Αμπελακιώτισσα, ένα από τα αρχαιότερα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας. Θα επισκεφθούμε την ιστορική Μονή της Παναγίας που η ύπαρξη της χρονολογείται από το 1455 μ.Χ. Αργότερα θα επισκεφθούμε το αμφιθεατρικά χτισμένο χωριό της Ελατούς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ξεκούρασης στην εκπληκτική Ναύπακτο. Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Τρίκορφο - Γαλαξίδι - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Τρίκορφο, για προσκύνημα στην Μονή Αγ.Αυγουστίνου & Σεραφείμ, γνωστή για το μεγαλύτερο καμπαναριό της Ελλάδος (έχει 400 σήμαντρα και 62 καμπάνες), αλλά και από τους ..παπαροκάδες! Συνεχίζουμε για την ναυτική πολιτεία του Γαλαξιδίου με την πλούσια ιστορία και τα παραδοσιακά του κτήρια. Χρόνος για γεύμα και επιστρέφουμε στην Αθήνα μέσω Ιτέας. Άφιξη αργά το απόγευμα.

Αναχ.: 26 Οκτ., 3 µέρες

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδ/φή

Nafs Hotel 3* sup

3 µέρες

Δίκλινο Classic

219

3ο άτοµο ως 15 ετών *

185

Μονόκλινο Classic

299

* 3ο άτομο έως 15 ετών σε καναπέ - ανάκλιντρο.

Περιλαμβάνονται: 

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο NAFS HOTEL 3* sup κεντρικό στη Ναύπακτο
  • Μπουφέ πρωινό και δείπνο μενού καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.