Skip to main content

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ '15!! ΑΠΟ 192,00

Πατρινό καρναβάλι 2015... για πάντα!
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21/02
3 μέρες με Πούλμαν Καλάβρυτα - Ρίο - Πάτρα - Αίγιο με διαμονή στο ανακαινισμένο AIROTEL Achaia Beach 4* με ημιδιατροφή, μια βραδιά με μουσική γλέντι και χορό & ΔΩΡΟ το Σαρακοστιανό μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα.

 Πρόγραμμα (3 μέρες)

Ημέρα 1 Αθήνα - Καλάβρυτα - Airotel Achaia Beach
  Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 για την ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας η οποία έχει χαρακτηρισθεί ως “Εθνική Μητρόπολη”. Συνεχίζουμε για το ηρωικό μνημείο των πεσόντων το ‘40 και από εκεί στα ξακουστά Καλάβρυτα, ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα χειμερινά θέρετρα με την υπέροχη πλατεία, τα καφέ και τις ταβέρνες. Το απογευματάκι άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ACHAIA BEACH 4* στον Καστελόκαμπο Πατρών (Ρίο). Το βράδυ δείπνο.
Ημέρα 2 Πατρινό Καρναβάλι ..για ΠΑΝΤΑ!
  Πρόγευμα και αναχώρηση αργά για την πόλη της Πάτρας, που σήμερα έχει την τιμητική της. Η μεγάλη παρέλαση με τα εντυπωσιακά άρματα, οι χιλιάδες χορευτές, οι ακόμα περισσότεροι θεατές, οι σοκολατορίχτρες, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, τα “μπουρμπούλια”, τα δεκάδες πάρτυ, ο χαρτοπόλεμος και όλο το κρυμμένο μυστήριο πίσω από κάθε μάσκα, συγκεντρώνονται σε μία πόλη που ξέρει να το απολαμβάνει μοναδικά! Το βράδυ Αποκριάτικο δείπνο με μουσική από DJ για γλέντι και χορό μέχρι αργά!
Ημέρα 3 Πάτρα (Σαρακοστιανό γεύμα) - Αίγιο - Αθήνα
  Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος για μία τελευταία βόλτα στην Πάτρα ή για χαλάρωση στα ξενοδοχεία μας. Το μεσημέρι προσφορά μας το παραδοσιακό Σαρακοστιανό μπουφέ γεύμα στο ξενοδοχείο και κατόπιν αναχώρηση για το παραθαλάσσιο Αίγιο, στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το καφεδάκι μας και να επιστρέψουμε στην Αθήνα.

Τιμή κατ’άτομο με Πούλμαν με ημιδιατροφή, μια βραδιά με μουσική γλέντι και χορό & ΔΩΡΟ το Σαρακοστιανό μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα.
 
Ξενοδοχείο: AIROTEL ACHAIA BEACH HOTEL
 21/02/2015 εώς 23/02/2015
Δίκλινο € 192.00
3ο άτομο € 130.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 115.00
4ο άτομο
1-12 ετών
€ 115.00
Μονόκλινο € 249.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο Airotel ACHAIA BEACH 4* στον Καστελόκαμπο Αχαΐας
  • Μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Συμμετοχή στην Αποκριάτικη βραδιά με μουσική γλέντι και χορό από D.J.
  • Κοτιγιόν, Σερπαντίνες
  • ΔΩΡΟ το Σαρακοστιανό μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.