Skip to main content

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 3ημερες 21/2 απο 145.00

ΒΥΤΙΝΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΑΤΡΑ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ

1η ΜΕΡΑ (ΑΘΗΝΑ – ΒΥΤΙΝΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ )
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στα πούλμαν και αναχώρηση για το πετράδι του Μαινάλου τη Βυτίνα. Στην γεμάτη ζωντάνια πλατεία της Βυτίνας θα επισκεφθούμε το λαογραφικό μουσείο και την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, που είναι και ο πολιούχος της Βυτίνας. Ακολούθως θα περάσουμε από τα μαγαζάκια με τα παραδοσιακά προϊόντα καταλήγοντας στον περίφημο δρόμο της αγάπης. Στη συνεχεία θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο Κάψιας, με πλούσιο διάκοσμο από εντυπωσιακούς πολύχρωμους σταλαγμίτες και  σταλακτίτες. Συνεχίζουμε για την Δημητσάνα ένα από τα ομορφότερα ορεινά χωριά της Αρκαδίας και συνάμα ένας τόπος με πλούσια ιστορία. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια και ανάμεσα στα πέτρινα αρχοντόσπιτα. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και ξεκούραση. Αργά το απόγευμα καταλήγουμε στην Ολυμπία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 2η ΜΕΡΑ (ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ )
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την γιορτινή ΠΑΤΡΑ όπου θα παρακολουθήσουμε το ομώνυμο καρναβάλι και θα χορέψουμε στους ξέφρενους ρυθμούς του.Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
 
3η ΜΕΡΑ (ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ - ΑΘΗΝΑ)
Μετά το πρωινό, θα επισκεφτούμε το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας. Στη συνέχεια αναχώρηση με κατεύθυνση τις πλαγιές του Χελμού όπου θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα χειμερινά θέρετρα τα Καλάβρυτα. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε την ομορφιά της φύσης, και να περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Περνώντας από το Διακοπτό, θα ανηφορίσουμε προς το Μέγα Σπήλαιο, χτισμένo σε ένα εντυπωσιακό τοπίο στην είσοδο μιας φυσικής σπηλιάς σε ύψος 924 μέτρων. Χτίστηκε το 362 από τους Θεσσαλονικείς αδερφούς, Συμεών και Θεόδωρο οι οποίοι είδαν ξεχωριστά ο καθένας μια οπτασία με την εντολή να μεταβούν στην Αχαΐα και να βρουν την ιερή εικόνα της Παναγίας από μαστίχα και κερί, φιλοτεχνημένη από τον Ευαγγελιστή Λουκά. Αναχώρηση αργά το απόγευμα για την Αθήνα.

Σημείωση : Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και δύναται τα διαμορφωθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες των εκδρομέων.

Περιλαμβάνονται:

  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και       μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* ή 4* ανάλογα την επιλογή σας.
  • Πρωινό και       ένα δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται,oτι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.               
  • .

 

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΗΜ.

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

€ΔΙΚΛΙΝΟ

€ΠΑΙΔΙΚΟ

€ΜΟΝ/ΝΟ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΣΗΜ.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ

3

21/2

145

125

165

NEDA3*

Ημιδιατροφή

175

145

225

OLYMPIONASTY4*

Ημιδιατροφή