Skip to main content

ΣΠΕΤΣΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Σπέτσες, το διαμάντι του Σαρωνικού!

μέρα Αθήνα – Κόστα - Σπέτσες

 

Αναχώρηση το πρωί από την Αθήνα για το λιμανάκι της Κόστα, επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και μετά από ολιγόλεπτο ταξίδι άφιξη στο αρχοντικό νησί των Σπετσών, με την μεγάλη ναυτική παράδοση. Τακτοποίηση στο κόσμημα των Σπετσών, το μεγαλοπρεπές και ανακαινισμένο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel 5* χρόνος ελεύθερος, είτε για λίγη ξεκούραση, απολαμβάνοντας το ωραίο περιβάλλον του ξενοδοχείου είτε για μια πρώτη γνωριμία με το νησί. Τα γραφικά σοκάκια των Σπετσών αποτελούν ιδανική επιλογή για τους απογευματινούς σας περιπάτους. Περιπλανηθείτε λοιπόν, σε αυτά και θαυμάστε τις αυλές των παλαιών αρχοντικών με τα με τα φημισμένα βοτσαλωτά. Το βράδυ δείπνο.

 

μέρα: Γύρος νησιού

 

Πρόγευμα και αναχώρηση για γύρο νησιού με σκάφος (έξοδα ατομικά) όπου θα δούμε μερικές από τις καλύτερες παραλίες του Αργοσαρωνικού και τα αναρίθμητα κολπάκια της δαντελωτής ακτής των Σπετσών. Το απόγευμα μπορείτε να επισκεφθείτε το σπίτι της Μπουμπουλίνας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε το επιβλητικό αρχοντικό στο οποίο έζησε, το αρχοντικό του Μέξη, όπου στεγάζεται το μουσείο, όπου μεταξύ άλλων φιλοξενεί την σημαία της επανάστασης ή να προμηθευτείτε παραδοσιακά προϊόντα όπως μυρωδάτα αμυγδαλωτά. Δείπνο.

 

μέρα: Σπέτσες – Ναύπλιο – Αθήνα

 

Πρωινό, και αφού περάσουμε στην Κόστα επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το πανέμορφο και κοσμοπολίτικο Ναύπλιο, ένα τόπο ξεχωριστό, γεμάτο φυσικές ομορφιές και πολιτισμό, που αιώνες τώρα συνεχίζει να ανθίζει και να γοητεύει. Στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια, θα επισκεφθούμε το Κάστρο του Παλαμιδιού με τα 999 σκαλιά, θα θαυμάσουμε τη θέα και δούμε από κοντά το κελί όπου φυλακίστηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Στην συνέχεια θα πιούμε καφέ στην πλατεία Συντάγματος ή στην παραλία ατενίζοντας το Μπούρτζι. Επιστροφή στην Αθήνα.

Τιμή κατ' άτομο με πούλμαν εισιτήρια ferry & ημιδιατροφή

Αναχώρηση: 19 Οκτωβρίου, 3 μέρες

Δίκλινο195 
3ο άτομο99
Μονόκλινο290
 
Περιλαμβάνονται:
  Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  Διαμονή στο πολυτελέστατο Poseidonion Grand Hotel 5* στις Σπέτσες
  Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  Εισιτήρια Κόστα – Σπέτσες - Κόστα
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών
  Αρχηγός - Συνοδός
  Φ.Π.Α.