Skip to main content

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ 4 ημέρες από 362

Αναχώρηση: 14-17/4, με πούλμαν, 4 μέρες

 

1η μέρα - Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Αρχαία Μεσσήνη - Πάρκο Σιδηροδρόμων - Καλαμάτα

Αναχώρηση στις 08:30 από την Αθήνα μέσω σήραγγας Αρτεμισίου, Μεγαλόπολης για την όμορφη Μεσσηνία και το ιδιαίτερα εντυπωσιακό αρχαιολογικό πάρκο της αρχαίας Μεσσήνης (έξοδα ατομικά). Καθώς θα το περπατάμε, θα νιώσουμε τη λάμψη της πολιτείας που είχε μια όψη μυθική, στολισμένη όπως ήταν με τα αριστουργηματικά γλυπτά του Δαμοφώντα. Αργότερα θα επισκεφθούμε στην πόλη της Καλαμάτας το πολυβραβευμένο πάρκο σιδηροδρόμων με τα τρένα αντίκες (έξοδα ατομικά). Ακολουθεί μικρή περιήγηση στην παλιά πόλη γύρω από το κάστρο και επίσκεψη στην εκκλησία της Υπαπαντής, τη Μητρόπολη της Καλαμάτας και στο ιστορικό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, όπου νιώθει κανείς την παρουσία των Κολοκοτρώνη, Νικηταρά και άλλων οπλαρχηγών να γονατίζουν μπροστά από την ωραία πύλη, ξεκινώντας την Επανάσταση. Άφιξη και τακτοποίηση στο Elite City Resort 4*, νηστίσιμο μπουφέ δείπνο και παρακολούθηση του Επιταφίου

 

2η μέρα – Μ. Σάββατο: Καρδαμύλη - Λιμένι - Δυρός - Αρεόπολη 

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για μια πανοραμική διαδρομή γεμάτη μνήμες και μεσαιωνικούς πύργους στη Μεσσηνιακή Μάνη. Περνώντας την Στούπα και την γραφική Καρδαμύλη, το Λιμένι (γενέτειρα και Πύργος των Μαυρομιχαλέων) και επίσκεψη στα Σπήλαια Δυρού - Βλυχάδας (εφόσον βρίσκεται σε λειτουργία - έξοδα ατομικά), για συναρπαστική βαρκάδα! Επιστρέφοντας, χρόνος στην ιστορική Αρεόπολη για καφέ και γεύμα (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση, παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας και Αναστάσιμο εορταστικό δείπνο με μαγειρίτσα και άλλα τοπικά εδέσματα.

 

3η μέρα – Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά – Μεσσήνη 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και χρόνος να γιορτάσουμε τη σημερινή μέρα, την άνοιξη της φύσης με ουζάκι και μεζεδάκια στους ολάνθιστους κήπους του ξενοδοχείου. Το μεσημέρι Πασχαλινό εορταστικό παραδοσιακό γεύμα με μουσική, γλέντι και χορό! Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για ένα περίπατο στα γραφικά δρομάκια στη Μεσσήνη και για να απολαύστε τον καφέ σας στην όμορφη πλατεία με τους φοίνικες.

 

4η μέρα - Δευτέρα του Πάσχα: Μεθώνη - Πύλος - Αθήνα 

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ακολουθώντας την υπέροχη ακτογραμμή προς Πεταλίδι, θα δούμε από απόσταση την Κορώνη και θα επισκεφθούμε την Μεθώνη με το πολυφωτογραφημένο Μπούρτζι. Θα μας γοητεύσει η Πύλος με το κάστρο απ’ όπου η θέα στο νησάκι της Σφακτηρίας και τη Σπηλιά του Νέστορα είναι εκπληκτική. Χρόνος για το γεύμα μας (έξοδα ατομικά) και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Τιμή κατ’ άτομο, 14-17/4, με πούλμαν, 4 μέρες

Δίκλινο θέα κήπο

362

Bungalow

362

Δίκλινο θέα θάλασσα

390

3ο άτομο

350

3ο άτομο έως 12 ετών

185

4ο άτομο έως 12 ετών

250

Μονόκλινο

458

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ELITE CITY RESORT 4* • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Αρχηγός/Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 3 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων