Skip to main content

Ναύπλιο Πάσχα 2023! από 315€

Bυτίνα - Δημητσάνα - Λεωνίδιο

Αναχώρηση: 14/4/2023, 4 ημέρες

Οι τιμές Smile Price ισχύουν για κρατήσεις έως 15/3 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

Ώρα αναχώρησης: 08.45 π.μ.

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Επίδαυρος - Δρέπανο - Ναύπλιο

Αναχώρηση από την Αθήνα και μέσω Λουτρών Ωραίας Ελένης - Παλαιάς Επιδαύρου φτάνουμε στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Επιδαύρου, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο και το Αρχαίο Θέατρο. Συνεχίζουμε για το Ναύπλιο, ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο THE GROVE SEASIDE HOTEL 4* στο Δρέπανο. Το βράδυ μεταφορά στο Ναύπλιο για την παρακολούθηση της Περιφοράς του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Βυτίνα - Δημητσάνα - Στεμνίτσα

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Βυτίνα, σε υψόμετρο 1033μ. στο Μαίναλο και μέσα στα έλατα. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για τη Δημητσάνα με την επιβλητική θέα, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα  να επισκεφθούμε το υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης (εφόσον είναι ανοιχτό). Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παραδοσιακή Στεμνίτσα, όπου θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του χωριού και θα δούμε το ηρώο των αγωνιστών του ’21. Συνεχίζουμε για το πρότυπο κέντρο γεύσεων και σπιτικής μαγειρικής «Αρκαδιανή», στο χωριό Ψάρι (γεύμα προαιρετικά). Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση και ακολουθεί το Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Ναύπλιο

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στον κήπο του ξενοδοχείου, όπου προσφέρονται ούζο με μεζέδες. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με λιχουδιές, μουσική, χορό και τραγούδι. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο Ναύπλιο για βόλτα στο μοναδικό σύμπλεγμα από Φραγκικά, Ενετικά και Τουρκικά κτίρια του κέντρου. Θα θαυμάσουμε το αναστηλωμένο κτίριο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων, όπου στεγάζεται το Αρχαιολογικό Μουσείο, ο Άγιος Σπυρίδωνας κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Λεωνίδιο - Μονή Ελώνης - Πλάκα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το Λεωνίδιο. Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε βόλτα στις παραδοσιακές γειτονιές του. Συνεχίζουμε για ένα από τα ομορφότερα και τα πλέον γνωστά μοναστήρια της Αρκαδίας, τη Μονή Ελώνης, που είναι χτισμένη με τέτοιον τρόπο σε κάθετο βράχο ώστε δίνει στον επισκέπτη την εντύπωση ότι αιωρείται. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Πλάκα Λεωνιδίου, μια παραθαλάσσια περιοχή με ψαροταβέρνες όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΝΑΥΠΛΙΟ - THE GROVE

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

1ο παιδί 6-12

2ο παιδί 6-12

14/4 Smile Price

4

315 €

262 €

435 €

199 €

230 €

14/4

4

330 €

275 €

455 €

210 €

240 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν για κρατήσεις έως 15/3 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

Το Μ. Σάββατο περιλαμβάνεται επιπλέον μεσημεριανό γεύμα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της Panolympia

✓ Διαμονή στο The Grove Seaside Hotel 4*, στο Δρέπανο ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αναστάσιμο δείπνο μετά την Ανάσταση με μαγειρίτσα, αρνί, κόκκινα αυγά, μουσική ✓ Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής με ζωντανή μουσική ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου ✓ Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους ✓ Ό,τι δεν αναφέρεται ✓ Ο ειδικός φόρος διαμονής*

*ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018.

Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

0,50 € | ενός ή δύο αστέρων

1,50 € | τριών αστέρων

3,00 € | τεσσάρων αστέρων

4,00 € | πέντε αστέρων