Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 Διαμάντια της Μεσσηνίας! από 308€

4 μέρες

αναχωρηση 22 - 25 Απριλίου

ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ∆ΙΡΟΣ - ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ

 ** Ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων οι τιμές εως 20/03.

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Αρχαία Μεσσήνη - Καλαμάτα

Αναχώρηση 08:00 από Αθήνα μέσω του αυτοκινητοδρόμου της κεντρικής Πελοποννήσου, με προορισμό την Αρχαία Μεσσήνη για επίσκεψη σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς και εξαιρετικά διατηρημένους αρχαιολογικούς χώρους (έξοδα ατομικά), που συνδυάζει άψογα τη μεγαλοπρέπεια με την ομορφιά του φυσικού τοπίου. Συνεχίζουμε για την πόλη της Καλαμάτας για γνωριμία με το ιστορικό της κέντρο και προσκύνημα στη Μητρόπολη της Υπαπαντής. Αργότερα εγκατάσταση στο ELITE CITY RESORT 4*. Μπουφέ δείπνο και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.

Μεγ. Σάββατο: Σπήλαια Διρού - Αρεόπολη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και υπέροχη διαδρομή στην “Έξω Μάνη”, διασχίζοντας τοπία ειδυλλιακά, με πλήθος εναλλαγών και αρκετά πυργόσπιτα που όσο πλησιάζουμε τα όρια της Λακωνίας πληθαίνουν. Διερχόμαστε το Οίτυλο  και το Λιμένι και φθάνουμε στα σπήλαια του Δυρού ή “Βλυχάδας” (έξοδα ατομικά) όπου η φύση με ασύγκριτη τέχνη και υπομονή σμίλεψε ένα θαύμα πέρα από κάθε φαντασία. Κατάλευκοι σταλακτίτες και σταλαγμίτες, εντυπωσιακές κουρτίνες και αστραφτεροί κρύσταλλοι στολίζουν κάθε γωνιά του, δημιουργώντας ένα απαράμιλλο θέαμα που κόβει την ανάσα! Συνεχίζουμε για την Αρεόπολη, την αετοφωλιά των Μαυρομιχαλέων, όπου θα περπατήσουμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο μέχρι τον Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πλατεία 17ης Μαρτίου. Από εδώ ξεκίνησε η επανάσταση του 1821! Εδώ κοντά είναι και ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος που λέγεται ότι είναι ο παλαιότερος της Πελοποννήσου (περίπου 200 ετών). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία στο γραφικό εκκλησάκι του ξενοδοχείου μας. Ακολουθεί πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, πολλά εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γλέντι - Περίπατος στη Μεσσήνη

Χριστός Ανέστη! Γιορτινό μπουφέ πρόγευμα και ώρες ξεκούρασης και απόλαυσης στους ολάνθιστους κήπους του ξενοδοχείου. Χαρείτε τη λαμπριάτικη ατμόσφαιρα και το ψήσιμο του οβελία, τους προμεσημβρινούς ουζομεζέδες και φυσικά το εορταστικό πασχαλινό γεύμα με μουσική, γλέντι, χορό! Το απόγευμα περίπατος στην όμορφη Μεσσήνη, για καφεδάκι στην όμορφη πλατεία με τους φοίνικες.

Δευτέρα: Μεθώνη - Πύλος (Σφακτηρία) - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για ακόμα μία υπέροχη διαδρομή. Διερχόμαστε το ειδυλλιακό Πεταλίδι και κοντά από την Κορώνη την οποία θα δούμε από ψηλά. Επίσκεψη στην εντυπωσιακή καστροπολιτεία της Μεθώνης με το πολυφωτογραφημένο Ενετικό κάστρο (έξοδα ατομικά). Αργότερα θα βρεθούμε στην Πύλο,  το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Μεσογείου, που θα μας γοητεύσει με την ομορφιά της. Επίσκεψη στο Νιόκαστρο (έξοδα ατομικά), το αρχαιολογικό και το υπέροχο μουσείο Εναλίων Αρχαιοτήτων και τον Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Απέναντι της βρίσκεται και το νησάκι της Σφακτηρίας με τη Σπηλιά του Νέστορος. Για όσους επιθυμούν πέρασμα με καραβάκι (έξοδα ατομικά). Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • • Διαμονή στο ξενοδοχείο ELITE CITY RESORT 4*
  • • Μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι είναι στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • • Φροντίδα Αρχηγού
  • • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • • Φ.Π.Α.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι.

ELITE CITY RESORT 4*

4 μέρες

22 - 25 Απριλίου

Για κρατήσεις ως 20/3 **

Για κρατήσεις από 21/3

Δίκλινο θέα κήπο ή bungalow

308

319

Δίκλινο θέα θάλασσα (max 2)

340

355

3ο άτομο *

260

275

3ο άτομο ως 12 ετών *

140

140

4ο άτομο ως 12 ετών *

218

218

Μονόκλινο θέα κήπο ή bungalow

405

420

** Ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων