Skip to main content

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ 28η Οκτωβριου 2020 απο 155,00

ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΥΛΟ – ΜΕΘΩΝΗ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

Αναχώρηση: 26 Οκτωβρίου.  Διάρκεια εκδρομής: ημέρες.

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 08:00, Αρτεμίσιο ημίωρη στάση και συνεχίζουμε προσπερνώντας την ΤΡΙΠΟΛΗ και τη ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, μέσω ΙΣΑΡΙ φθάνουμε στην ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ. Επίσκεψη της εκκλησίας του 10 ου αιώνα που από τα θεμέλια της αναβλύζουν πολλά νερά ενώ στη σκεπή της έχουν φυτρώσει 17 πανύψηλα δένδρα. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, περίπατοι στην όμορφη παραλία, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό μικρή περιήγηση στην πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και επίσκεψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχου της πόλης. Αμέσως μετά μια όμορφη εκδρομή στο Ν.Δ άκρο της Πελοποννήσου ξεκινά, από τη ΜΕΘΩΝΗ, την πόλη με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, με το θαυμάσιο ακρόπυργο και συνεχίζεται με τη γραφική και γοητευτική κωμόπολη ΠΥΛΟ, με το επιβλητικό μνημείο των «ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ», κτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, βλέποντάς την από το λιμάνι, σου δίνει την αίσθηση του νησιού, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση .

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό ακολουθώντας μια πανέμορφη διαδρομή κατά μήκος των ακτών της Μεσσηνιακής Μάνης, θα φθάσουμε στην ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, για να γνωρίσουμε ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό της ΜΑΝΗΣ, σε ένα τοπίο γεμάτο αντιθέσεις, από κρυστάλλινα γαλάζια νερά, άγριους ελαιώνες, καταπράσινες πλαγιές, που την κάνει ένα από τα ομορφότερα χωριά που αγναντεύουν τις ήρεμες θάλασσες και τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματα του Μεσσηνιακού κόλπου. Αμέσως μετά αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας την ΤΡΙΠΟΛΗ, άφιξη το βράδυ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο σε Μονόκλινο
155€ 130€ 205€

Περιλαμβάνονται:

  • *Εκδρομές περιηγήσεις, με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHARAE PALACE 4* στην παραλία της Καλαμάτας.
  • *Δύο πρωινά & δύο δείπνα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φόρος διαμονής.
  • *Φ.Π.Α.