Skip to main content

COSTA NAVARINO! Πύλος, Αρχαία Μεσσήνη 28η Οκτωβριου 2020 απο 335,00

ΠΥΛΟΣ   26 - 28/10    στο παραµυθένιας πολυτέλειας

THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO 5* Deluxe!

1η μέρα: Αθήνα - Αρχαία Μεσσήνη - COSTA NAVARINO

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 με προορισμό το καλύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα της χώρας μας και ένα από τα καλύτερα της Μεσογείου, το μοναδικό The Westin Resort COSTA NAVARINO 5* Deluxe. Φτάνουμε στο ιδιαίτερα εντυπωσιακό αρχαιολογικό πάρκο της αρχαίας Μεσσήνης (έξοδα ατομικά). Επίσκεψη στο μουσείο και στη συνέχεια στον αρχαιολογικό χώρο. Καθώς θα το περπατάμε, θα νιώσουμε τη λάμψη της πολιτείας που είχε μια όψη μυθική, στολισμένη όπως ήταν με τα αριστουργηματικά γλυπτά του Δαμοφώντα. Χρόνος για γεύμα και αργότερα εγκατάσταση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο με τα υπέροχα και ευρύχωρα δωμάτια (39 m2). Δείπνο σε εστιατόριο της περιοχής.

2η μέρα: Ανάκτορο Νέστορος - Γιάλοβα - Πύλος

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη (έξοδα ατομικά) στο πιο καλά διατηρημένο Μυκηναϊκό Ανάκτορο στον Ελλαδικό χώρο βρίσκεται στην περιοχή της Πυλίας και είναι το Ανάκτορο του Νέστορος, του ξακουστού βασιλιά της Πύλου (13ος αι π.Χ.). Στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο για καφεδάκι στην παραθαλάσσια Γιάλοβα, πριν την επίσκεψη μας στο Φρούριο της Πύλου (Νιόκαστρο / έξοδα ατομικά) όπου εκτός των άλλων θα θαυμάσουμε και το ανακαινισμένο τζαμί και το μουσείο έκθεσης ενάλιων αρχαιολογικών ευρημάτων, το πρώτο του είδους του στον Ελλαδικό χώρο. Χρόνος για γεύμα στην Πύλο (έξοδα ατομικά) και επιστροφή. Το βράδυ Δείπνο σε εστιατόριο της περιοχής.

3η μέρα: COSTA NAVARINO- Νερόμυλος - Παλιά πόλη Κυπαρισσίας - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και χρόνος μέχρι το μεσημέρι για να απολαύσετε το υπέροχο συγκρότημα. Αναχωρούμε για την Κυπαρισσία. Στο χωριό Μύλοι θα επισκεφθούμε το διατηρητέο κτίσμα του “Παλιού Νερόμυλου” που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Μετά την ανακατασκευή του με παραδοσιακές τεχνικές, στεγάζει την ιστορία του και τις τρεις διαφορετικές δραστηριότητες του, όπως ακριβώς ήταν στο παρελθόν: νερόμυλος, παραδοσιακό καφενείο και μαγαζάκι με παραδοσιακά προϊόντα! Θα συνεχίσουμε για περίπατο στην παλιά πόλη της Κυπαρισσίας, στους πρόποδες του λόφου τον οποίο στεφανώνουν τα ερείπια του ενετικού κάστρου. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις μέσω Αρτεμισίου.

Σημείωση : Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων. Η σειρά των εκδρομών – επισκέψεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς να παραλειφθεί κάποια από αυτές.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή ( το δείπνο δίδεται σε επιλεγμένα τοπικά εστιατόρια).

 

3 μέρες

26 - 28/10

Δίκλινο θέα κήπο

335

Δίκλινο θέα θάλασσα

350

3ο άτομο

298

3ο άτομο 3 ως 12 ετών

125

Μονόκλινο θέα κήπο

530

Μονόκλινο θέα θάλασσα

560

Περιλαμβάνονται:  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο The Westin Resort COSTA NAVARINO (5* Deluxe) • Μπουφέ πρωινό καθημερινά και δείπνο καθημερινά σε εστιατόριο της περιοχής • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Αρχηγός / Συνοδός • Φ.Π.Α