Skip to main content

Κύθηρα & εορτασµός Παναγίας Μυρτιδιώτισσας με group Σεπτέμβριος 2020 από 287,00

Αναχωρήση: 22/9 - 4 ημέρες

 

1ηΜΕΡΑ

Aθήνα - Νεάπολη - Κύθηρα

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα µε κατεύθυνση τη Νεάπολη Λακωνίας, απ’ όπου θα σαλπάρουµε για τα µαγευτικά Κύθηρα. Άφιξη στην Αγία Πελαγία και στο υπέροχο ξενοδοχείο µας KYTHEA RESORT 4*. Τακτοποίηση και µπουφέ δείπνο.

2ηΜΕΡΑ

Μυλοπόταµος - Μητάτα - Ποταµός

Μπουφέ πρόγευµα και ξεκινάµε για τον παραδοσιακό Μυλοπόταµο, κτισµένο σε µια από τις ωραιότερες τοποθεσίες του νησιού. Τα αγέρωχα πλατάνια και η τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική του χωριού θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγµή. Εδώ θα θαυµάσουµε και ένα από τα φυσικά αξιοθέατα του νησιού τον καταρράκτη Νεράιδα (Φόνισσα). Συνεχίζουµε για το πιο πράσινο χωριό τα Μητάτα και το χωριό Ποταµό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μπουφέ δείπνο.

3ηΜΕΡΑ

Χώρα - Καψάλι - Λιβάδι - Παναγία Μυρτιδιώτισσα

Πλούσιο µπουφέ πρόγευµα και η µέρα µας ξεκινά µε επίσκεψη στην όµορφη Χώρα, την πρωτεύουσα, µε το έντονο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, το µεσαιωνικό κάστρο κ.ά. Κατηφορίζοντας θα γνωρίσουµε το φιλόξενο Καψάλι. Θα κατευθυνθούµε στο Λιβάδι και το Κάτω Λιβάδι όπου θα δούµε το Βυζαντινό Μουσείο, την εκκλησία της Αναλήψεως και στη θέση Κατούνι την πέτρινη γέφυρα κτισµένη επί Αγγλοκρατίας το 1822. Η κορύφωση των επισκέψεων της ηµέρας µας όµως θα ακολουθήσει µε προσκύνηµα στην θαυµατουργή Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα, την προστάτιδα “πάντων των Κυθηρίων” που σήµερα γιορτάζει! Το περιβάλλον του µοναστηριού δηµιουργεί στον επισκέπτη κατάνυξη. Μια άγια δύναµη µέσα στον περίβολο της µονής, εκεί στα σκαλιά, έξω από το καθολικό του ναού, χαρίζει ειρήνη, αγάπη, οµόνοια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας και µπουφέ δείπνο .

4ηΜΕΡΑ

Αγία Πελαγία - Αβλέµονας - Νεάπολη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευµα και ετοιµαζόµαστε να αποχαιρετήσουµε το µοναδικό νησί των Κυθήρων αφού πρώτα επισκεφτούµε το παραθαλάσσιο χωριό Αβλέµονας µε τους µικρούς του κολπίσκους και το Ενετικό Κάστρο όπου δηµιουργούν ένα απίστευτα γοητευτικό φυσικό σκηνικό. Επιβίβαση στο πλοίο. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα µε ενδιάµεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, εκδροµές µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν.
  • Διαµονή στο µοναδικό KYTHEA RESORT 4* Sup. στα Κύθηρα.
  • Μπουφέ πρωινό και µπουφέ δείπνο καθηµερινά (ηµιδιατροφή).
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νεάπολη-Κύθηρα-Νεάπολη.
  • Αρχηγός / Συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδροµείς ως 75 ετών.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ :

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε, ότι στις αναγραφόμενες τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/ σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018. Η χρέωση είναι ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση:

Ξεν/χειο 4*: € 3,00,

και βάση του νόμου, καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.