Skip to main content

Καστροπολιτείες της Λακωνίας Αγίου Πνεύματος 2020 από 175,00

Mystras Grand Hotel 5* DELUXE

1η μέρα: Αθήνα - Δυρός - Λιμένι - Αρεόπολη - Mystras Grand

Αναχώρηση 07:30 από Αθήνα μέσω Σπάρτης για τα σπήλαια του Δυρού ή “Βλυχάδας” (έξοδα ατομικά) όπου η βαρκάδα ανάμεσα σε σταλακτίτες και σταλαγμίτες είναι μια εμπειρία αξέχαστη. Συνεχίζουμε για το γραφικό Λιμένι όπου χρόνος για γεύμα και αργότερα για την Αρεόπολη, την αετοφωλιά των Μαυρομιχαλέων, όπου θα περιηγηθούμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο, στο Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, την πλατεία 17ης Μαρτίου! Από εδώ ξεκίνησε η επανάσταση του 1821!!!

Εδώ επίσης υπάρχει και ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος που λέγεται ότι είναι ο παλαιότερος της Πελοποννήσου (πάνω από 180 ετών). Χρόνος για καφέ και κατευθυνόμαστε για το ολοκαίνουργιο Mystras Grand Hotel 5* DELUXE, πολύ  κοντά στον Μυστρά.

2η μέρα: Μυσταγωγική Μονεμβασιά

Πρόγευμα μπουφέ και εκδρομή στη ρομαντική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Ταξίδι στη μεσαιωνική καθημερινότητα της ζωής, με τα μάτια του σήμερα ο περίπατος - περιήγηση στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις σαράντα εκκλησιές, τις καμάρες, που από κάτω τους διασταυρώνονται τα λιθόστρωτα καντούνια με πάμπολλα μαγαζάκια, μικρά καφενεία κ.α. Απολαύστε και κρατήστε στα μάτια σας τη στιγμή. Χρόνος για γεύμα με τοπικές σπεσιαλιτέ, βολτούλα, σουβενίρ και μοναδικές φωτογραφίες! Επιστροφή και ξεκούραση. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις περιποιήσεις του υπέροχου Spa. Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Μυστράς - Σπάρτη (Μουσείο Ελιάς) - Αθήνα

Πρόγευμα μπουφέ και επίσκεψη στη βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά (είσοδος δωρεάν λόγω της ημέρας). Συνεχίζουμε για την Σπάρτη για επίσκεψη στο μουσείο της Ελιάς και ελληνικού λαδιού (έξοδα ατομικά), ένα κόσμημα της πόλης με εκθέματα και μηχανισμούς από την αρχαιότητα μέχρι τις ημέρες μας.

Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα, μέσω του αυτοκινητόδρομου.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν  µε ηµιδιατροφή καθηµερινά.

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ

(χωρίς µεταφορές / εκδροµές) µε ηµιδιατροφή καθηµερινά.

Mystras Grand 5* Deluxe

3 µέρες

6 - 8 Ιουνίου

3 µέρες/ 2 νύχτες

Δίκλινο

239

175

3ο άτοµο

200

135

Μονόκλινο

330

270

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν 30 θέσεων •Διαμονή στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Mystras Grand Hotel 5* DELUXE • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.