Skip to main content

Νεάπολη Λακωνίας - Κύθηρα - Ελαφόνησος Αγίου Πνεύματος 2020 από 229,00

Κότρωνας - Λάγια - Βάθεια - Πόρτο Κάγιο - Ταίναρο - Κυπάρισσος - Άλικα - Γερολιμένας Κοίτα - Αρεόπολη – Γύθειο

Aναχώρηση  : 5 ή  6 - 8 Ιουνίου

3 ή 4 µέρες

 Το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Gea Elaia 4* σας καλωσορίζει στη Νεάπολη Βοϊών Λακωνίας, σε μια πανέμορφη τοποθεσία, με υπέροχη θέα που προσφέρει χαλάρωση και άνεση.

Μοντέρνο ύφος, εκλεπτυσμένο στυλ, minimal διακόσμηση, θερμή φιλοξενία, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για διαμονή στις αποδράσεις ή στις διακοπές σας, στη νοτιότερη πόλη της ηπειρωτικής Ελλάδας.

1η μέρα: Αθήνα - Νερόμυλος Ταλάντων - Σπήλαιο Καστανιάς - Νεάπολη

Αναχώρηση 08:00 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για Λακωνία και το υπέροχο χωριό των Ταλάντων. Τόπος με πλούσια βλάστηση και συνεχή ροή υδάτων που κάποτε κινούσαν 11 νερόμυλους! Θα επισκεφθούμε τον τέλεια αναστυλωμένο (2006) και μοναδικό πλήρως λειτουργικό της περιοχής. Συνεχίζουμε για το εντυπωσιακότατο σπήλαιο (δεύτερο στο είδος του σε όλη την Ευρώπη), της Καστανιάς, στην ανατολική απόληξη του Πάρνωνα, (έξοδα ατομικά) με απίστευτη πυκνότητα και ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και μορφών. Θα διανύσουμε 300 μ. περίπου σε άνετους διαδρόμους στις επισκέψιμες αίθουσες έκτασης 1500 τ.μ. Σε μικρή απόσταση θα δούμε και το παμπάλαιο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, σημαδεμένο απ’τα περάσματα κουρσάρων και κατακτητών. Αργότερα εγκατάσταση στο ολοκαίνουργιο GEA ELAIA HOTEL 4* στην παραλία της Νεάπολης. Το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Κύθηρα

Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε με το πούλμαν και το τοπικό φέρρυ για το υπέροχο νησί των Κυθήρων. Στον γύρο μας θα δούμε τον Ποταμό, την ολόλευκη γραφική Χώρα, το Καψάλι το Λιβάδι κ.α. Επιστροφή στη Νεάπολη. Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Ελαφόνησος - Παραδείσι

Πρόγευμα μπουφέ και πέρασμα στην Ελαφόνησο για γνωριμία με το υπέροχο ψαρονήσι. Χρόνος για περίπατο στην προκυμαία ή για ουζάκι και μεζεδάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το μεσημέρι για ξεκούραση. Το απόγευμα θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα από τη βυζαντινή Μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (13ου αι) στο Παραδείσι και μετά τον γαλήνιο όρμο της Νεάπολης, με τις καφετέριες και τα ταβερνάκια. Μην παραλείψετε να φωτογραφηθείτε μπροστά από το ορειχάλκινο άγαλμα του Βατικιώτη Θαλασσινού. Το βράδυ δείπνο.

4η μέρα: Μονεμβασιά - Αθήνα

Πρόγευμα μπουφέ και επίσκεψη στη ρομαντική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, το στολίδι της ανατολικής ακτής της Πελοποννήσου. Ταξίδι στη μεσαιωνική καθημερινότητα της ζωής, με τα μάτια του σήμερα! Περίπατος - περιήγηση στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις σαράντα εκκλησιές, τις καμάρες, που από κάτω τους διασταυρώνονται τα λιθόστρωτα καντούνια με πάμπολλα μαγαζάκια με τοπικά προϊόντα και ενθύμια κ.α. Αυτές τις μέρες, η μυσταγωγική ατμόσφαιρα είναι ακόμα πιο έντονη. Απολαύστε και κρατήστε στα μάτια σας τη στιγμή. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Σημειώσεις: Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.

Τιµή κατ’ άτοµο οργανωµένο µε πούλµαν, µε ηµιδιατροφή καθηµερινά.

Gea Elaia 4*

3 µέρες

6 - 8 Ιουνίου

4 µέρες

5 - 8 Ιουνίου

Δίκλινο

229

295

3ο άτοµο

187

235

3o άτ. Έως 4 ετ. Σε extra bed*

-

-

3o άτ. 5 -12 ετ. Σε extra bed*

145

170

Μονόκλινο

272

355

Τετράκλινο 1χώρου**

-

-

Τετράκλινο 2 χώρων**

-

-

* Ισχύει για διαμονή σε extra bed, για κανονικό κρεβάτι ισχύουν οι τιμές 3ου ατόμου.

**Συνολική τιμή δωματίου για 4 άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελή πούλμαν
  • Διαμονή στο ολοκαίνουργιο GEA ELAIA HOTEL 4* στην παραλία της Νεάπολης
  • Τα εισιτήρια του φέρρυ Νεάπολη - Κύθηρα - Νεάπολη
  • Τα εισιτήρια Νεάπολη - Ελαφόνησος - Νεάπολη
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός - συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών
  • Φ.Π.Α.