Skip to main content

Barcelo hydra beach 5* Αγίου Πνεύματος 2020 από 182,00

Ερµιόνη - Γαλατάς - Πόρος - Ύδρα - Παλαιά Επίδαυρος

2 ώρες από την Αθήνα, στο Πλέπι Ερμιόνης. Ένα ειδυλλιακό Μεσογειακό resort με απόλυτα σύγχρονο και διεθνή χαρακτήρα, που αποπνέει αυθεντικό «άρωμα» Ελλάδας… Το αγαπημένο Hydra Beach με τις 343 πολυτελέστατες καμπάνες του (τώρα με τη διαχείριση του διεθνούς οργανισμού Barcelo Hotels & Resorts), βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, 7 χλμ. από την Ερμιόνη, απέναντι από την Ύδρα. Από την Αθήνα απέχει μόλις 2 ώρες (170 χλμ.).

ΔΙΑΜΟΝΗ: Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 260 δωμάτια, 79 μπανγκαλόου και 4 σουίτες, ευρύχωρα και σύγχρονα σχεδιασμένα, καθώς και τη θέα που προτιμούν. Όλα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό και θέρμανση, θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση LCD, τηλέφωνο, μπάνιο με σεσουάρ και είδη ατομικής υγιεινής. Οι σουίτες διαθέτουν επιπλέον μπανιέρα υδρομασάζ.

ΠΑΡΟΧΕΣ-ΑΝΕΣΕΙΣ: Στο ξενοδοχείο υπάρχουν τέσσερα εστιατόρια που προσφέρουν πιάτα της ελληνικής, Μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας, πέντε μπαρ με μουσική, δύο πισίνες, παραλία μήκους 520 μ. - και κήπος 100 στρεμμάτων! Οι νεαροί φιλοξενούμενοι μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά στο mini club, την παιδική χαρά και τον παιδότοπο. Στο Barce Hydra Beach θα διατηρήσετε και την καλή σας φυσική κατάσταση, είτε στο γυμναστήριο, είτε σε κάποιο από τα 4 γήπεδα τένις, στα 2 γήπεδα ποδοσφαίρου, στο κέντρο καταδύσεων και υδάτινων σπορ. Και στο τέλος της ημέρας θα χαλαρώσετε στο 1600 τ.μ. Spa, που είναι εφοδιασμένο με υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ και εσωτερική πισίνα.

1η μέρα: Αθήνα - Barcelo Hydra Beach - Ερμιόνη

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:30 και μέσω των Λουτρών της Ωραίας Ελένης. Άφιξη και εγκατάσταση στο υπερπολυτελές συγκρότημα BARCELO HYDRA BEACH 5* lux. Γεύμα από μπουφέ με Show Cooking και απεριόριστα ποτά (κρασί, μπύρα ντραφτ, αναψυκτικά). Το απόγευμα κοντινή βόλτα στην γειτονική “νησιωτική” Ερμιόνη. Το βράδυ μπουφέ δείπνο με απεριόριστα ποτά.

2η μέρα: Γαλατάς - Πόρος - Spa

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για τον Γαλατά, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε σε καραβάκι για το λιμάνι της Πλάκας στον Πόρο. Ελεύθερος χρόνος για καφεδάκι και γνωριμία με το νησί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Γεύμα από μπουφέ με απεριόριστα ποτά. Το απόγευμα απολαύστε τις all inclusive παροχές, πληθωρικές ανέσεις του συγκροτήματος και τον χώρο του Spa (ελεύθερη χρήση πισίνας, σάουνας, χαμάμ, γυμναστηρίου). Το βράδυ μπουφέ δείπνο με Show Cooking και απεριόριστα ποτά.

3η μέρα: Ύδρα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και μετάβαση στην Ερμιόνη απ’όπου θα πάρουμε το καραβάκι (έξοδα ατομικά) που θα μας μεταφέρει στο εξαιρετικά γραφικό, αρχοντικό και κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας, που έχει ανακηρυχθεί διατηρητέα και απαγορεύονται τα τροχοφόρα. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο (έξοδα ατομικά) και χρόνος για περιπλάνηση στο παλιό γραφικό λιμάνι με τις πολεμίστρες και τα κανόνια, τα μουσεία, τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά, τα μοναστήρια, τη ναυτική σχολή. Επιστρέφουμε το μεσημέρι και γεύμα από μπουφέ με απεριόριστα ποτά. Το απόγευμα απολαύστε τις all inclusive παροχές, την υπέροχη παραλία, τις πισίνες κ.α. Το βράδυ μπουφέ δείπνο με Show Cooking και απεριόριστα ποτά.

4η μέρα: Barcelo - Παλαιά Επίδαυρος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και λίγος ακόμα χρόνος στις ανέσεις του Barcelo. Αργότερα, αναχωρούμε με κατεύθυνση προς το γραφικό λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου με την απίστευτη φυσική ομορφιά που δένει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα, το πεύκο και την πορτοκαλιά. Χρόνος για γεύμα στις γραφικές ψαροταβέρνες και επιστρέφουμε στην Αθήνα.

All Inclusive BARCELO HYDRA BEACH:

  • • Πλήρης διατροφή από πλούσια μπουφέ καθημερινά (αρχίζοντας με γεύμα και τελειώνοντας με πρωϊνό).
  • • Ποτά κατά τη διάρκεια των φαγητών, όλα self service (βαρελίσιο κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο, μπύρα ντραφτ, αναψυκτικά από post mix), νερό.
  • • Ροφήματα: Καφές (φίλτρου, καπουτσίνο, εσπρέσο), τσάϊ, ζεστή σοκολάτα.
  • • Ποτά στα μπαρ: ποικιλία τοπικών αλκοολούχων και μη ποτών, βαρελίσιο κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο, μπύρα ντραφτ, αναψυκτικά από post mix), νερό.
  • • Σνακς: διατίθενται μόνο από το Beach bar.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν,
µε ALL INCLUSIVE καθηµερινά στο ξενοδοχείο.

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ.
(χωρίς εκδροµές) µε All Inclusive καθηµερινά.

Barcelo hydra beach 5*

4 µέρες / 5-8 Ιουνίου

3 µέρες /2 νύχτες

4 µέρες /3 νύχτες

Δίκλινο Superior

339

182

262

Δίκλινο Deluxe

347

191

275

Δίκλινο Bungalow Superior

368

198

287

Δίκλινο Bungalow Family

390

216

308

3o άτοµο*

260

-30%

-30%

3ο άτ. έως 11 ετών*

95

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτ. έως 11 ετών*

185

-50%

-50%

Μονόκλινο Superior

433

249

355

* Οι τιμές για δύο νύχτες ισχύουν για περιορισμένο αριθμό δωματίων. Tα Superior έχουν μέγιστη χωρητικότητα 2 ενήλικες + 1 παιδί ως 11 ετών. Τα Superior Bungalows, 2 ενήλικες + 1 βρέφος αντίστοιχα. * 3ο άτομο ενήλικας ή και 4ο άτομο (παιδί ως 11 ετ) μόνο σε deluxe δωμάτια ή σε Family. Tα Family Bungalow έχουν ελάχιστη χρέωση 2 ενήλικες και 1 παιδί -50%. Οι τιμές αφορούν όλες σε δωμάτια με θέα κήπο. Για θέα θάλασσα (πλευρική) υπάρχει δυνατότητα με επιβάρυνση € 8,00 το άτομο τη νύχτα.

Περιλαμβάνονται: • Εκδρομές, μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο BARCELO HYDRA BEACH 5* lux στο Πλέπι Ερμιονίδος • Πλήρης διατροφή από πλούσια μπουφέ καθημερινά (αρχίζοντας με γεύμα και τελειώνοντας με πρωϊνό) • Απεριόριστα ποτά κατά τη διάρκεια των φαγητών, όλα self service (βαρελίσιο κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο, μπύρα ντραφτ, αναψυκτικά από post mix) • Ροφήματα (καφές φίλτρου, καπουτσίνο, εσπρέσο, τσάϊ, ζεστή σοκολάτα), σνακς (από το Beach bar) • Ποτά All Inclusive • Τα εισιτήρια πλοιάριου για τον Πόρο • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Αρχηγός/Συνοδός • Φ.Π.Α.