Skip to main content

Λακωνία Πρωτομαγιά 2020 από 147,00

IX & ΠΟΥΛΜΑΝ

η αιώνια οµορφιά της Λακωνίας

1η μέρα: Αθήνα - Μυστράς - Σπάρτη (Μουσείο Ελιάς) - Γύθειο

Αναχώρηση 08:30 από Αθήνα για την βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για Σπάρτη για επίσκεψη στο μουσείο της Ελιάς και ελληνικού λαδιού (έξοδα ατομικά), ένα κόσμημα της πόλης με εκθέματα και μηχανισμούς από την αρχαιότητα μέχρι τις ημέρες μας. Αργότερα θα περιηγηθούμε στο γραφικό παραθαλάσσιο Γύθειο με τα πανέμορφα νεοκλασικά και το νησιωτικό χρώμα. Εγκατάσταση στο BELLE HELENE 3*sup στην παραλία Βαθύ σε δωμάτια με θέα θάλασσα. Το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Νερόμυλος Ταλάντων - Σπήλαιο Καστανιάς - Νεάπολη

Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για το υπέροχο χωριό των Ταλάντων όπου θα επισκεφθούμε τον αναστηλωμένο και μοναδικό πλήρως λειτουργικό νερόμυλο της περιοχής. Συνεχίζουμε για το εντυπωσιακότατο σπήλαιο (δεύτερο στο είδος του σε όλη την Ευρώπη), της Καστανιάς, στην ανατολική απόληξη του Πάρνωνα, (έξοδα ατομικά). Σε μικρή απόσταση θα δούμε και το παμπάλαιο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα. Επόμενος σταθμός μας η Νεάπολη, σχεδόν στη θέση της αρχαίας πόλης των Bοϊών που καταποντίστηκε από σεισμό το 375 μ.Χ. Θα απολαύσουμε τον γαλήνιο όρμο, την κεντρική πλατεία, τον καθεδρικό ναό της Αγ.Τριάδας, φρέσκα ψαρικά στα ταβερνάκια και θα φωτογραφηθούμε μπροστά από το ορειχάλκινο άγαλμα του Βατικιώτη Θαλασσινού. Επιστροφή και το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Μυσταγωγική Μονεμβασιά - Αθήνα

Πρόγευμα μπουφέ και εκδρομή στη ρομαντική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Ταξίδι στη μεσαιωνική καθημερινότητα της ζωής, με τα μάτια του σήμερα ο περίπατος - περιήγηση στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις σαράντα εκκλησιές, τις καμάρες, που από κάτω τους διασταυρώνονται τα λιθόστρωτα καντούνια με πάμπολλα μαγαζάκια, μικρά καφενεία κ.α. Χρόνος για γεύμα με τοπικές σπεσιαλιτέ, βολτούλα, σουβενίρ και μοναδικές φωτογραφίες! Επιστροφή στην Αθήνα μέσω του αυτοκινητόδρομου με ενδιάμεση στάση.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά.

BELLE HELENE 3*sup

3 µέρες

1-3 Μαΐου

Δίκλινο

232

3ο άτοµο

155

3ο άτοµο ως 12 ετών

95

4ο άτ. ως 12 ετ. σε δίκλινο

155

Μονόκλινο

299

Family*

-

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς µεταφορές/εκδροµές) µε ηµιδιατροφή

3 µέρες/

2 νύχτες

4 µέρες/

3 νύχτες

65

147

55

75

Δωρεάν

Δωρεάν

55

75

150

212

280

410

* Συνολική τιμή δωματίου για 2 ενήλικες + 2 παιδιά έως 12 ετών.

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν 30 θέσεων • Διαμονή στο ξενοδοχείο BELLE HELENE 3* Sup. στην παραλία Βαθύ Γυθείου σε δωμάτια με θέα θάλασσα • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.