Skip to main content

ΜESSINA RESORT HOTEL 4* Πάσχα 2020 από 195,00

ΠΟΥΛΜΑΝ & ΙΧ
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑ

To Μessina Resort Hotel 4* είναι μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα στη Μεσσηνία στον παραθαλάσσιο οικισμό του Καλού Νερού, σε απόσταση μόλις 7 χλμ. από τη γραφική Κυπαρισσία.

Το συγκρότημα είναι χτισμένο ακριβώς μπροστά στη θάλασσα σε παραδοσιακή αρχιτεκτονική, προσφέροντας μία ήσυχη, άνετη και ποιοτική φιλοξενία.

Οι επισκέπτες  μπορούν να χαρούν τον ήλιο και την θάλασσα στην παραλία που εκτείνεται ακριβώς μπροστά του ή εάν προτιμούν να περάσουν την ημέρα τους στην πισίνα του, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό τους, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου πελάγους.

Αποτελείται από 64 δωμάτια (στούντιο, διαμερίσματα & μεζονέτες) που φιλοξενούν από 1 έως 4 άτομα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, θέρμανση, μπανιέρα, ιδιωτικό μπαλκόνι και δορυφορική τηλεόραση. Είναι ιδανικό κατάλυμα για μεμονωμένους επισκέπτες, νεαρά ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες φίλων. Είναι μία μοναδική επιλογή από νεόνυμφους για τον μήνα του μέλιτος αλλά και όχι μόνο.

Η μεσογειακή διατροφή αναδεικνύεται μέσα από τις δημιουργίες του σεφ. Μεζέδες για ούζο και άλλα αλκοολούχα σερβίρονται κατόπιν αιτήματος στο εξωτερικό εστιατόριο ή στην παραλία.

Το προσωπικό του Messina Resort Ηotel 4* είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη ώστε να παρέχει αξέχαστες εμπειρίες διαμονής με θέα το γαλάζιο του Ιονίου πελάγους.

Ιδέες για τις εκδροµές σας

Μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα και να περιηγηθείτε στις γύρω περιοχές ανακαλύπτοντας την ομορφιά και τα αξιοθέατα τους.

Το φαράγγι της Νέδας είναι πολύ κοντά και μπορείτε να επισκεφτείτε την Αρχαία Μεσσήνη, την Πύλο και το παλάτι του Νέστορος, το Πολυλίμνιο, τον ναό του Επικούρειου Απόλλωνα, τα κάστρα της Μεθώνης και της Κορώνης, την Αρχαία Ολυμπία, τη λίμνη του Καϊάφα, για σκι, rafting και πολλά γραφικά χωριά που βρίσκονται στην γύρω περιοχή.

ΠΥΛΟΣ - Κυπαρισσία
Με πασχαλινη ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ εξαιρετικά φαγητά µε αγνά τοπικά προϊόντα!

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Αρχαία Μεσσήνη - Κυπαρισσία

Αναχώρηση από Αθήνα 08:00 μέσω της σήραγγας Αρτεμισίου, για το ιδιαίτερα εντυπωσιακό αρχαιολογικό πάρκο της Αρχαίας Μεσσήνης (έξοδα ατομικά). Καθώς θα το περπατάμε, θα νιώσουμε τη λάμψη της πολιτείας που είχε μια όψη μυθική, στολισμένη όπως ήταν με τα αριστουργηματικά γλυπτά του Δαμοφώντα. Θα συνεχίσουμε για την πόλη της Καλαμάτας για γνωριμία με το ιστορικό της κέντρο. Προσκύνημα στη Μητρόπολη της Υπαπαντής και συνεχίζουμε για Κυπαρισσία. Εγκατάσταση στο MESSINA RESORT 4* στο Καλό Νερό Κυπαρισσίας. Δείπνο και αργότερα παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.

Μεγ. Σάββατο: Φιλιατρά - Γαργαλιάνοι - Πύλος - Μεθώνη

Πρόγευμα μπουφέ και αναχώρηση για μία υπέροχη διαδρομή σε μοναδικά τοπία! Διερχόμαστε από τα Φιλιατρά όπου το ομοίωμα του πύργου του Άιφελ και κατευθυνόμαστε στους Γαργαλιάνους με την υπέροχη θέα στο νησάκι Πρώτη απέναντι από το ψαροχώρι της Μαραθόπολης. Σύντομη επίσκεψη στον χώρο των ανασκαφών του “Παλατιού του Νέστωρος” (οπτική επαφή από περίπου 50 μέτρα) και συνεχίζουμε για την Πύλο, το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Μεσογείου, που θα μας γοητεύσει με το κάστρο και την ομορφιά της. Απέναντι της βρίσκεται και το νησάκι της Σφακτηρίας με τη Σπηλιά του Νέστορα. Επόμενος σταθμός μας η Μεθώνη με το Ενετικό κάστρο χτισμένο σχεδόν μέσα στη θάλασσα. Επιστροφή και ξεκούραση. Παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας και Αναστάσιμο εορταστικό δείπνο μετά τα μεσάνυχτα.

Κυριακή Πάσχα: Λαμπριάτικη μέρα με γλέντι - Παλιά πόλη Κυπαρισσίας

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Ελάτε να γιορτάσουμε τη σημερινή μέρα, την άνοιξη της φύσης με ουζάκι και μεζεδάκια δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου καθώς θα ψήνονται τα αρνιά και τα κοκορέτσια. Το μεσημέρι εορταστικό παραδοσιακό πασχαλινό γεύμα με μουσική (στερεοφωνική), γλέντι, χορό. Το απόγευμα περίπατος στην παλιά πόλη της Κυπαρισσίας, στους πρόποδες του μικρού λόφου τον οποίο στεφανώνουν τα ερείπια του ενετικού κάστρου. Έχει κηρυχθεί ιστορικός διατηρητέος οικισμός από το υπουργείο Πολιτισμού με καλντερίμια και παλιούς λιθόστρωτους δρόμους, που αποτελούν ένα εντυπωσιακό σε μήκος δίκτυο. Ακόμα ένα διατηρητέο κτίσμα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας στη συνέχεια, αυτό του “Παλιού Νερόμυλου” στο χωριό Μύλοι. Μετά την ανακατασκευή του, με παραδοσιακές τεχνικές, στεγάζει την ιστορία του και τις τρεις διαφορετικές δραστηριότητες του, όπως ακριβώς ήταν στο παρελθόν: νερόμυλο, παραδοσιακό καφενείο και μαγαζάκι με παραδοσιακά προϊόντα!

Δευτέρα: Κυπαρισσία - Αγιαννάκης - Αγία Θεοδώρα Βάστας - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και οι επισκέψεις της ημέρας μας αρχίζουν …οικολογικά με ενημέρωση για τις χελώνες καρέτα - καρέτα που χρησιμοποιούν την αμμουδιά της περιοχής του Αγιαννάκη για να γεννήσουν τα αυγά τους. Συνεχίζουμε για το “θαύμα” της φύσης της Αγίας Θεοδώρας στη Βάστα. Τα λόγια της προσευχής της, μπροστά στα μάτια μας! Δεκαεπτά πελώρια δέντρα ξεπηδούν από τη στέγη της ενώ από τα θεμέλια αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις από τον αυτοκινητόδρομο Αρτεμισίου.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή και ποτά στα δείπνα καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ηµιδιατροφή και ποτά στα δείπνα καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

MESSINA RESORT 4*

4 µέρες

17 - 20 Απριλίου

4 µέρες / 3 νύχτες

5 µέρες / 4 νύχτες

Δίκλινο Studio

284

195

255

3o άτοµο Studio

235

150

195

Δίκλινο Maisonete ή Family

360

270

355

3o άτοµο σε Maisonete ή Family

250

165

215

3o άτοµο έως 12 ετών

95

Δωρεάν

Δωρεάν

4o άτ. έως 12 ετών Maisonete ή Family

95

Δωρεάν

Δωρεάν

Μονόκλινο Studio

395

305

400

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο MESSINA RESORT 4* στο Καλό Νερό Κυπαρισσίας • Μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι είναι στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Φροντίδα Αρχηγού • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών • Φ.Π.Α.