Skip to main content

Πόρτο Χέλι Πασχα 2020 από 324,00

AKS HINITSA BAY 4* Sup

EXCLUSIVE RESORT & elixir spa

Μαγευτικό Πάσχα στο Πόρτο Χέλι
Ανάσταση στο Πόρτο Χέλι και κάψιµο του Ιούδα στην Ερµιόνη

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ναύπλιο - Πόρτο Χέλι

Αναχώρηση από Αθήνα στις 09:00 και μέσω των Λουτρών της Ωραίας Ελένης, άφιξη και επίσκεψη στο μαγευτικό Ναύπλιο. Ζευγάρια και οικογένειες, νέοι, κάνουν βόλτες στα σοκάκια, μετράνε ξανά και ξανά τα σκαλοπάτια στο Παλαμήδι και δεν τα βγάζουν 999, πίνουν καφέ στην Πλατεία Συντάγματος ή στην παραλία και χαζεύουν το Μπούρτζι βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με κατεύθυνση το Πόρτο Χέλι. Άφιξη και τακτοποίηση στο αγαπημένο μας ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY 4* Sup. Καλωσόρισμα με μία μικρή έκπληξη στα δωμάτιά μας. To βράδυ μπουφέ δείπνο και μεταφορά στις Σπέτσες, με ναυλωμένο σκάφος, για την παρακολούθηση της ακολουθίας του Επιταφίου.

Μεγ. Σάββατο: Σπέτσες

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την Κόστα, απ’ όπου θα πάρουμε το ferry boat για το κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών (έξοδα ατομικά). Όποιος επισκεφτεί το νησί της Μπουμπουλίνας για πρώτη φορά, θέλει οπωσδήποτε να το επαναλάβει. Τεράστια η ιστορία του με τους ναυτικούς αγώνες, αλλά και σήμερα ακόμα διατηρεί την αρχιτεκτονική των κτιρίων του και τον τρόπο ζωής των ντόπιων, με πίστη στην παράδοση. Περπατήστε στα υπέροχα και γραφικά σοκάκια, απολαύστε τον καφέ ή τα παραδοσιακά γλυκά στην ξακουστή Ντάπια και θαυμάστε την ειδυλλιακή διαδρομή μέχρι τις Σχολές. Oι Σπέτσες φημίζονται για τα αμυγδαλωτά και την κουζίνα τους, ιδιαίτερα για το στιφάδο τους και τη σπεσιαλιτέ “ψάρι αλά σπετσιώτα”. Επιστροφή στο Πόρτο Χέλι, γεύμα και το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας και πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με αχνιστή μαγειρίτσα!

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά! Κάψιμο του Ιούδα στην Ερμιόνη

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ακολουθεί το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Προσφορά ούζου και νόστιμων μεζέδων, ενώ το κέφι έχει ανάψει με παραδοσιακούς χορούς και γλέντι με ορχήστρα. Το Λαμπριάτικο τραπέζι είναι στρωμένο με τις πατροπαράδοτες γεύσεις. Το απόγευμα μπουφέ δείπνο και στις 8μ.μ. αναχώρηση για επίσκεψη στην “νησιωτική” Ερμιόνη για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό κάψιμο του Ιούδα σε γιορτινό κλίμα, με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα: Γαλατάς - Πόρος - Απογευματινή βόλτα στο Πόρτο Χέλι

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τον Γαλατά, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε σε καραβάκι για το λιμάνι της Πλάκας στον Πόρο. Ελεύθερος χρόνος για καφεδάκι και γνωριμία με το νησί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα. Το απόγευμα επίσκεψη στο Πόρτο Χέλι, για περίπατο και καφεδάκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και μπουφέ δείπνο.

Τρίτη: Πόρτο Χέλι - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο ψαροχώρι Κοιλάδα Πόρτο Χελίου. Γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

Σημείωση:

Το 4ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την εκδρομή Πόρος - Γαλατάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ:

  1.  Παιδιά 0 έως 12 ετών σε ξεχωριστό δωμάτιο, - 30% έκπτωση
  2.  Ένα παιδί 0 έως 12 ετών στο ίδιο δωμάτιο με έναν γονέα: χρέωση μονόκλινου.
  3.  Δύο παιδιά 0 έως 12 ετών στο ίδιο δωμάτιο με έναν γονέα: χρέωση δίκλινου.
  • • Επιβάρυνση μεταφοράς Αθήνα - AKS HINITSA BAY - Αθήνα, με επιτάφιο & Ανάσταση € 45 το άτομο.
  • • Επιβάρυνση μεταφοράς, με ιδιωτικό σκάφος, στις Σπέτσες για τον επιτάφιο € 15 το άτομο.

Τιµή κατ’άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο Δείπνο, το Πασχαλινό γεύµα µε µη εµφιαλωµένο κρασί και εµφιαλωµένο νερό µε γλέντι, ζωντανή µουσική & παιδική απασχόληση.

AKS HINITSA BAY 4*

4 µέρες/ 17-20 Απρ.

5 µέρες / 17-21 Απρ.

Δίκλινο Θέα Βουνό

324

399

Δίκλινο Θέα Θάλασσα

349

432

3ο άτοµο Θέα Βουνό

225

273

3ο άτοµο Θέα Θάλασσα

239

289

3ο άτοµο ως 12 ετών

110

130

Μονόκλινο Θέα Βουνό

460

570

Μονόκλινο Θέα Θάλασσα

498

620

4ο άτομο έως 12 ετών - 50% στην κατ΄ άτομο σε δίκλινο τιμή, διαμονή σε δωμάτιο με κουκέτα / περιορισμένη διαθεσιμότητα μόνο κατόπιν ζήτησης.

Περιλαμβάνονται: • Εκδρομές, μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY 4* Sup. στο Πόρτο Χέλι • Μεταφορά με ναυλωμένο σκάφος στις Σπέτσες για την παρακολούθηση του Επιταφίου • Μπουφέ πρωϊνό και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ.Σάββατο και το Πλούσιο Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με διασκέδαση, γλέντι, χορό και τραγούδι, είναι στη θέση της διατροφής της ημέρας • Ποτά (μη εμφιαλωμένα) σε απεριόριστη κατανάλωση κατά τη διάρκεια των φαγητών (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά) • Ποτό υποδοχής κατά την άφιξη του γκρουπ • Καλαθάκι με τσουρέκι, κουλουράκια και πασχαλινά αυγά στο δωμάτιο σας • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών • Αρχηγός /Συνοδός • Φ.Π.Α.