Skip to main content

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΡΟΚΕΕΣ ΑΠΌΚΡΙΕΣ - ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2020 από 145,00

Αναχώρηση:  29/2  ΕΩΣ 2/3/20

3ΗΜΕΡΕΣ

ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ  – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΒΥΤΙΝΑ

 1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 08:00 από το γραφείο μας, ημίωρη  στάση για καφέ στην περιοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ και  συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ. Άφιξη και επίσκεψη στην   επιβλητική καστροπολιτεία στις πλαγιές του ΤΑΥΓΕΤΟΥ, γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα της  περιοχής. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στη  ΣΚΑΛΑ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και εμείς θα τη γεμίσουμε ευχάριστα. Θα συνδυάσουμε λοιπόν μία όμορφη και ευχάριστη εκδρομή στη θρυλική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ , με τα επιβλητικά κάστρα, τα παλαιά πέτρινα αρχοντικά, το σπίτι του Γ.ΡΙΤΣΟΥ  αλλά και τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, με το παραδοσιακό καρναβάλι των ΚΡΟΚΕΩΝ που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης, με εκδηλώσεις και παρέλαση αρμάτων. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο   και  διασκέδαση  στο  εστιατόριο  του  ξενοδοχείου,  διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη  στην  πόλη  της  ΣΠΑΡΤΗΣ  με το πολύ  σπουδαίο ΜΟΥΣΕΙΟ  ΕΛΙΑΣ  ΚΑΙ  ΛΑΔΙΟΥ, που έχει ως κύριο σκοπό να αναδείξει τον πολιτισμό και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής. Αμέσως  μετά αναχώρηση για  την  ορεινή   καταπράσινη  ΒΥΤΙΝΑ. Παραμονή  γεύμα  προαιρετικά  και  συνεχίζουμε  για  ΑΘΗΝΑ  με  ενδιάμεση  στάση  στο  ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ,  άφιξη  το  βράδυ.

Προορισμοί

Ημέρες

Σε Δίκλινο

δωμάτιο

3ο Άτομο σε 3κλινο,  έως 12 ετών

Επιβάρυνση

Μονόκλινου

Αναχωρήσεις

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΡΟΚΕΕΣ

ΣΠΑΡΤΗ  - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ -  ΒΥΤΙΝΑ

 

3

 

145 €

 

120 €

 

32 €

 

29/2/20

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή,  2 διανυκτερεύσεις,  στο ξενοδοχείο  OASIS  στη Σκάλα  Λακωνίας.
  • Δύο πρωινά,  δύο  δείπνα( το  ένα  εορταστικό )
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος   διαμονής.