Skip to main content

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ...για πάντα!!! & Οδοντωτός Καλαβρύτων Απόκριες - Καθαρά Δευτέρα 2020 από 215,00

ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΙΓΙΟΥ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ

Αναχώρηση: 29/2 - 2/3
3 µέρες

 1η μέρα: Αθήνα - Οδοντωτός - Καλάβρυτα - Ρίο Πατρών

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 για την εξαίσια διαδρομή με τον οδοντωτό από το Διακοφτό μέχρι τα Καλάβρυτα (έξοδα ατομικά). Ένα πραγματικά μαγευτικό ταξίδι στο Φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού με άφθονο πράσινο, πλατάνια και τρεχούμενα νερά, πέτρινα σπιτάκια συνθέτουν μία παραμυθένια εικόνα. Θα επισκεφτούμε την ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας η οποία έχει χαρακτηρισθεί ως “Εθνική Μητρόπολη” αλλά και το μνημείο των πεσόντων του ‘40. Χρόνος για γεύμα στα ιστορικά Καλάβρυτα, ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα ορεινά μας θέρετρα με υπέροχα καφέ και παραδοσιακές ταβέρνες. Στην κατάβαση μας προς το ξενοδοχείο, μικρή στάση για προσκύνημα στη Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου. Το απόγευμα άφιξη και τακτοποίηση στο αγαπημένο PORTO RIO 4* στο Ρίο Πατρών ή στο Airotel ACHAIA Beach 4* στον Καστελόκαμπο Πατρών (Ρίο). Το βράδυ δείπνο (στο Porto Rio με απεριόριστα ποτά).

2η μέρα: Πατρινό Καρναβάλι ..για ΠΑΝΤΑ!

Πρόγευμα μπουφέ και αναχώρηση αργά για την πόλη της Πάτρας, που σήμερα έχει την τιμητική της. Η μεγάλη παρέλαση με τα εντυπωσιακά άρματα, οι χιλιάδες χορευτές, οι ακόμα περισσότεροι θεατές, οι σοκολατορίχτρες, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, τα “μπουρμπούλια”, τα δεκάδες πάρτυ, ο χαρτοπόλεμος και όλο το κρυμμένο μυστήριο πίσω από κάθε μάσκα, συγκεντρώνονται σε μία πόλη που ξέρει να το απολαμβάνει μοναδικά! Το βράδυ Αποκριάτικο δείπνο (στο Porto Rio με απεριόριστα ποτά) με μουσική (Airotel από DJ) για γλέντι και χορό μέχρι αργά!

3η μέρα: Πάτρα (Σαρακοστιανό γεύμα) - Αίγιο (Παναγία Τρυπητή) - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος για μία τελευταία βόλτα στην Πάτρα ή για χαλάρωση στο ξενοδοχείο μας. Το μεσημέρι προσφορά μας το παραδοσιακό Σαρακοστιανό μπουφέ γεύμα στο ξενοδοχείο (στο Porto Rio με απεριόριστα ποτά) και κατόπιν αναχώρηση για το παραθαλάσσιο Αίγιο, στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να προσκυνήσουμε στην Παναγία την Τρυπητή  πριν επιστρέψουμε στην Αθήνα.

Κοντινές αποδράσεις και αξιοθέατα:

Achaia Klauss      15 χλμ,

Νέο Μουσείο        3 χλμ

Άγιος Ανδρέας      5 χλμ

Κέντρο Πάτρας     5 χλμ

Αρχαία Ολυμπία  100 χλμ

Καλάβρυτα            70 χλμ

Δάσος Στροφυλιάς              45 χλμ

Τα Moxy είναι το νέο προϊόν της Marriot που απευθύνεται σε όσους είναι (ή αισθάνονται) πολύ νέοι! Το Moxy Patra Marina είναι μπροστά στη βόρεια μαρίνα της πόλης, σε εξαιρετικό σημείο. Το ύφος του θυμίζει περισσότερο μοντέρνο σπίτι παρά ξενοδοχείο. Η εξυπηρέτηση σε επίπεδο φιλικό ως παρεΐστικο με 24ωρη ρεσεψιόν που εξυπηρετεί και ως καφέ - μπαρ με σνακς (με ειδίκευση στο αμερικάνικο street food όπως pizzas, burgers κλπ). Γύρω της έχει πολυχρηστικά καθιστικά και έναν διάδρομο όπου παρέχονται σε ιδιότυπο μπουφέ το πρωϊνό και τα φαγητά (τα πάντα self service). Φρέσκια ιδέα για όσους θέλουν να ζήσουν κάτι πραγματικά διαφορετικό!

CARNIVAL fun club!
Extra Αποκριάτικο πρόγραµµα!

µε διαµονή στο PORTO RIO HOTEL 4*µε Ηµιδιατροφή

Το συγκρότημα Porto Rio Hotel απλώνεται σε μία καταπράσινη έκταση 35 στρεμμάτων πάνω στη θάλασσα, αποτελείται από ένα επιβλητικό τριώροφο κτήριο, με υπέροχη θέα στην Γέφυρα, στο Ιόνιο και στον Κορινθιακό και μόλις 15 λεπτά από την Πάτρα.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Η δυναμικότητα του Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος είναι 120 δωμάτια, που τα χαρακτηρίζει η άνεση χώρων, η λειτουργικότητα και η πολυτέλεια. Όλα διαθέτουν ηχομονωτικά παράθυρα, τηλεόραση, κλιματισμό, υψηλής ταχύτητας ασύρματη πρόσβαση στο internet, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, θυρίδα ασφαλείας, μπαλκόνι σε όλα τα δωμάτια με θέα στον κήπο ή στο βουνό Παναχαϊκό, σεσουάρ, μίνι μπαρ, υπηρεσία δωματίου 7:00 - 23:00

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Εστίαση: Κεντρικό εστιατόριο, Lobby bar και Pool bar. Υπηρεσίες Υποδοχής 24 ώρες (αφύπνιση, μεταφορά & φύλαξη αποσκευών), Καθημερινή τακτοποίηση δωματίων από την υπηρεσία ορόφων. Το πρωινό μπορεί να σερβιριστεί στο δωμάτιό σας με επιπλέον χρέωση. Δωρεάν Wi-Fi, Bridge room, 2 εξωτερικές πισίνες, δωρεάν υπαίθριο παρκινγκ.

Παιδική απασχόληση PORTO RIO σε καθημερινή βάση (11:00 - 13:00 &  17:00 - 20:00)

Μικροί μεγάλοι ακούστε! Στο Porto Rio περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους μασκαρεμένους  να διασκεδάσουμε με διαγωνισμούς χορού, να κάνουμε πανέμορφα σχέδια στα προσωπάκια, μπαλόνια και να παίξουμε παιχνίδια δραστηριοτήτων. Οι γονείς χαλαροί θα απολαύσουν ένα καφέ και οι μικροί ήρωες θα ταξιδέψουν στην χώρα του καρναβαλιού.

Με την αποκλειστική φροντίδα και την οργάνωση του «www.pipis.gr»

Είσοδος στο Casino: Είναι ουσιαστικά δωρεάν* (στους άνω των 21 ετών/ απαραίτητη για την είσοδο, ταυτότητα, άδεια οδήγησης ή έγκυρο διαβατήριο)

* Με κάθε εισιτήριο εισόδου αξίας €6 σας δίδονται δώρο €6 credit για χρήση στα ηλεκτρονικά παιχνίδια!

Το Σάββατο party με Dj και πολύ κέφι!

Αποκριάτικο ξεφάντωμα  με τον Πασχάλη
Την Κυριακή ο μοναδικός και γεμάτος κέφι Πασχάλης έρχεται για να ερμηνεύσει τις επιτυχίες του, να σας ταξιδέψει και να σας ανεβάσει στο τσακίρ κέφι.

 

ή µε διαµονή στο AIROTEL Achaia Beach 4* µε Ηµιδιατροφή

Χτισμένο σε υπέροχη τοποθεσία, πρόσφατα ανακαινισμένο, προσφέρει ποιότητα στη διαμονή σας μόλις λίγα λεπτά από την Πάτρα (Καστελλόκαμπος). Χώροι με εντυπωσιακή θέα στον Πατραϊκό κόλπο, στη μοναδική γέφυρα Ρίου - Αντίρριου αλλά και στο βουνό. Περιτριγυρίζεται από περιποιημένους κήπους, σε ένα τέλειο και μοναδικό συνδυασμό φυσικής γαλήνης και των ποιοτικών υπηρεσιών της ξενοδοχειακής αλυσίδας Airotel.

Τιµή κατ’ άτοµο µε Πούλµαν

µε ηµιδιατροφή και Αποκριάτικο γλέντι.

PORTO RIO 4*

3 µέρες

29/2 - 2/3

Δίκλινο Kεντρικό Kτίριο

215

Δίκλινο Ανακαινισµένο

225

3ο άτοµο

185

3ο άτοµο ως 12 ετών

80

4ο άτοµο ως 12 ετών

165

Μονόκλινο Kεντρικό Kτίριο

270

Μονόκλινο Ανακαινισµένο

287

 

Τιµή κατ’άτοµο µε Πούλµαν µε ηµιδιατροφή/

Αποκριάτικο γλέντι στις 10/3 µε DJ &

ΔΩΡΟ το Σαρακοστιανό µπουφέ την Καθαρά Δευτέρα. 

 
 AIROTEL ACHAIA 4*

3 µέρες

29/2 - 2/3 
 Δίκλινο  229
 3ο άτοµο  150
 3ο & 4o άτ. ως 10 ετών  80
 3ο & 4o άτ. 11 ως 12 ετών  135
 Μονόκλινο  299

* Αφορά περιορισμένο αριθμό δωματίων.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο PORTO RIO HOTEL 4* στο Ρίο Πατρών ή στο Airotel ACHAIA 4* στον Καστελόκαμπο Πατρών
  • Μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Απεριόριστη κατανάλωση ποτών στο Porto Rio στη διάρκεια των δείπνων
  • Συμμετοχή στην Αποκριάτικη βραδιά με μουσική γλέντι και χορό (Porto Rio με ορχήστρα και Dj, Airotel με D.J.)
  • Κοτιγιόν, Σερπαντίνες
  • ΔΩΡΟ το Σαρακοστιανό μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα (επιπλέον της ημιδιατροφής)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.