Skip to main content

ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019 από 195,00

ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ – ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ  –  ΓΥΘΕΙΟ –  ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ

Αναχώρηση:  23  ΕΩΣ  26/12/19 4ΗΜΕΡΕΣ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 08:00 για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, στάση και συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ. Επίσκεψη της ερειπωμένης ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ήταν κτισμένη στην πλαγιά του ΤΑΫΓΕΤΟΥ. Θα δούμε την Βυζαντινή εκκλησία της ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ και το κάστρο του ΒΙΛΑΡΔΟΥΙΝΟΥ που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής προαιρετικά  και  συνεχίζουμε  για   το ξενοδοχείο  μας,  στη  ΣΚΑΛΑ, τακτοποίηση, δείπνο, διαν/ ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο μοναδικής ομορφιάς ΣΠΗΛΑΙΟ του ΔΥΡΟΥ, μια σπάνια εμπειρία σε ένα ταξίδι 1.600 μ. σε έναν υπόγειο ποταμό. Λίγο  αργότερα  θα  γνωρίσουμε την ΑΡΕΟΠΟΛΗ, διατηρητέο οικισμό με την «ιδιαίτερη γοητεία» του μανιάτικου τοπίου, με μια μοναδική αρχιτεκτονική, με σπιτάκια που μοιάζουν με μικρά φρούρια  και  αμέσως μετά προσπερνάμε  τον γραφικό οικισμό του ΛΙΜΕΝΙ στη Μεσσηνιακή Μάνη  με  τον  ιστορικό πύργο  του  Μαυρομιχάλη  και με  μικρή  στάση  στο  ΝΕΟ  ΟΙΤΥΛΟ,  καταλήγουμε στο ΓΥΘΕΙΟ,  χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, εορταστικό  δείπνο  και  διασκέδαση, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό   και  ημέρα   αφιερωμένη  στην επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ,  τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Παραμονή,  επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή  στο  ξενοδοχείο  μας  το  απόγευμα, χρόνος  ελεύθερος,  δείπνο,  διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη  στην  πόλη  της ΣΠΑΡΤΗΣ στάση,  με  το  πολύ  σπουδαίο   Μουσείο Ελιάς  και  συνεχίζουμε  για   την  πόλη  του  ΝΑΥΠΛΙΟΥ, όπου  θα  έχουμε   και  γεύμα  προαιρετικά. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με  ενδιάμεση  στάση, άφιξη το βράδυ.

 

ΤΙΜΕΣ 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΣΕ  2ΚΛΙΝΟ

ΤΡΙΤΟ

ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝ/ΚΛΙΝΟΥ

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

ΞΕΝ/ΧΕΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ

 

195 €

175 €

60 €

23/12/19

OASIS  3*

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές περιηγήσεις, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο  ΟΑSIS  3*, στη  Σκάλα  Λακωνίας.
  • Τρία πρωινά & τρία δείπνα (εορταστικό  το δείπνο 24/12 )
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος  διαμονής.