Skip to main content

Πετρόχτιστη Μάνη Αρεόπολη - Μυστράς Θεοφάνια 2020 από 215.00

Αναχωρήσεις: 3/1 , 4 ΗΜΕΡΕΣ

Ώρα αναχώρησης: 07:30 π.μ.

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 26/11 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

 1η μέρα: Αθήνα - Μυστράς - Γύθειο - Αρεόπολη

Αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στον ιστορικό Μυστρά. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Μετάβαση στο γραφικό Γύθειο, χρόνος για βόλτα και γεύμα. Το απόγευμα άφιξη, τακτοποίηση στην Αρεόπολη, στο ξενοδοχείο KASTRO MAINI 3*. Δείπνο.

2η μέρα: Κοίτα - Βάθεια - Πόρτο Κάγιο - Γερολιμένας

Πρωινό και ξεκινάμε τις επισκέψεις μας με την Κυπάρισσο, συνεχίζουμε με την Κοίτα, όπου θα δούμε τα πυργόσπιτα και τα Βυζαντινά μνημεία, κι έπειτα με την οχυρωμένη Βάθεια. Καθ’ οδόν για το Ταίναρο θα δούμε πολλούς πύργους, καθώς και τα αρχαία λατομεία μαρμάρων. Στο λιμάνι του Πόρτο Κάγιο χρόνος για γεύμα και βόλτα κι ύστερα καφές στον απάνεμο Γερολιμένα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Σπήλαιο Διρού - Αρεόπολη - Λιμένι

Πρωινό και επίσκεψη στο σπήλαιο Γλυφάδα του Διρού (προαιρετική βαρκάδα). Συνεχίζουμε με την Αρεόπολη, όπου θα περιηγηθούμε. Τελευταίος σταθμός μας το παραθαλάσσιο Λιμένι για περίπατο και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Οίτυλο - Στούπα - Καρδαμύλη - Καλαμάτα - Αθήνα

Πρωινό και ξεκινάμε για μια πανοραμική διαδρομή στη Μεσσηνιακή Μάνη, περνώντας από το Οίτυλο, τη Στούπα και τη γραφική Καρδαμύλη. Επίσκεψη στο οχυρό συγκρότημα των Μούρτζινων. Συνεχίζουμε για την Καλαμάτα. Προσκύνημα στην πολιούχο Υπαπαντή, ελεύθερος χρόνος στο ιστορικό κέντρο. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

AΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

3/1

4

215 €

189 €

315 €

160 €

3/1

4

235 €

209 €

335 €

180 €

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 26/11 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

Περιλαμβάνονται:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται  με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia  ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Kastro Maini 3* στην Αρεόπολη  ✓ Ημιδιατροφή ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Η βαρκάδα στο Σπήλαιο Διρού. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

**Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων

1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων

3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων

4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.